Тролски PR (не е пръц).

• 48 491
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Страхотна тема, цял ден се забавлявам с нея. Единственото, с което обаче мога да впиша сина ми е, че ... ми проси комплименти.
Всеки път, когато има нещо необичайно по мен - например, гримирана съм (случва се 2-3 пъти годишно), или съм с нова прическа, или с нов цвят на косата - синковеца веднага започва:
- Виж - мама е гримирана! Много е хубава така, нали? НАЛИ? НАЛИ???

И така, докато горкият му събеседник не потвърди накрая колко съм хубава...
Естествено, събеседниците му са крайно неподходящи за случая - съсед, срещнат в асансьора, шофьор на такси, продавачка в магазин... Все хора, които много живо се интересуват от грима и прическата ми  Crazy

# 76
Страхотна тема!  bouquet

В момента не мога да се сетя подобна случка,то и щерката е от срамежливите,така че в повечето време мълчи.

# 77
Оххх, смях се със сълзи, страхотна тема. ))))
Аз все още няма какво да разкажа, но е удоволствие да чете човек подобни детски бисери. ))))

# 78
  • Ку-куландия
Прибираме се от градина. На асаньора се засичаме със съсед, човека много възпитан и любезен: "Здравейте юнаци, как сте?", а гоолемия "Ти си тъпанар!", аз ей така  Shocked, а той продължава "Махай се оттука това си е моя аснсьор и аз няма да ти дам да се качиш!" Умрях от срам.

# 79
Аз все още съм си един поовехтял трол и се сещам, че като по-свеж трол бях казала на една приятелка на баба ми, към която всички се обръщаха със "кака Еленка": "Ти май си малко дълтичка" Thinking
Явно на прицел са ми били бабите и старите моми, щото пък на една от вторите директно съм й казала ,че е "курветина", тя дълбоко се засегнала и майка мислила, мислила какво да й каже па й рекла: "Ама моля ви се не се сърдете, то детето такива думи чува из къщи и после си ги упражнява. Не го приемайте лично."

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 15:55 от Анонимен

# 80
 Деветгодишният ми син  за Коледа ми е направил картичка /златцето на мама/, в която прочитам следното пожелание.: "Мила мамо, честита Коледа! Пожелавам ти много здраве и други екстри, и още едно бебе!!!!"
Аз се облещих и му казвам: А е, приятел, ако имам още едно бебе, ще започна да си приказвам самичка!"
- Спокойно мамо! Ти вече си говориш сама! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 81
 Joy Joy Joy
Много свежа тема

# 82
Умарам на смях, а още не съм прочела всичко.
МОя още не бъбри толкова, че да ми прави ПР,
но и това време ше дойде...

Умнице., нашите мъжове големи шегаджии. Яна като пита сутрин баща си къде отива, той винаги казва - "На църква".

В градината явно се питат помежду си какво работят дъртите и един ден Яна ме пита:
- Ти какво всъщност работиш?
- Ами, превеждам.
- Е да де, аз знам че превеждаш, ама не искаш ли да си намериш някаква работа.

п.п. Та по темата, не знам какъв ПР ни прави, но явно е много нещастна, че няма с какво да се похвали, баща й по цял ден на църква, майка й безработна.

Това ми напомни друго:

- Какво правиш?
- Рисувам - отговорил художникът.
- Знам, че рисуваш. Кажи какво работиш.

Rolling Eyes

# 83
Моя като беше на 3:
Играе си на тротоара пред къщи, а аз го наглеждам. Минава наш съсед и добър приятел и Павел се провиква:
"Ооо, чичо Краси, какво правиш?"
"Прибирам се от работа" - казва чичкото; и следва поканата -
"Ами ако нямаш работа ела у нас, тати е на работа и мама е сама"  Shocked

В последствие установих логиката на детето: понеже много пъти се е разигравала следната ситуация: мои приятелки с малки деца (вкл. и на въпросния чичко жена му) да идват да ме търсят - ей така, да поиграят децата, мен ме няма, но мъжа ми си е в къщи с децата и те (приятелките ) остават, пушат по цигара, а децата играят; аз пък се прибирам след малко...и явно щом леля Ани пие кафе с тати, защо и чичо Краси да не го прави с мама  Joy

# 84
Случка с двегодишната ми щерка..
Отиваме в магазина:
Аз:
Йоанче, какво искаш да ти купи мама?
Йоанчето: Мама купи Нана(Йоана) банка!
Продавачката  Shocked

# 85
Много хубави бисери Simple Smile
Моята щерка още не говори, ама ще я видим какви ще ги твори и тя Simple Smile
Мамо Яни, я питай лелките в градината дали не знаят някоя пикантна история, дето на теб не ти е известна  Mr. Green Май тези лелки най много могат да разказват.

# 86
Леле , смях се със сълзи просто  Laughing Така не ме е развеселявала тема отдавна  Hug
Аз на прима виста се сещам за следното :
В "Катарино"сме , сядаме да вечеряме и малкия решава , че му се ака ... ОК ! Отиваме веднага , оправяме се , обаче излизайки се пресрещаме с една много нагласена , гримирана и силиконова дама...
Сядаме си на масата , която е в средата на ресторанта и малкото диване след няколко минути вижда същата жена  Laughing посочва я с пръст и почва да крещи - " Мамо , мамо , ето я тази леличка , която акаше при нас в тоалетната ... " Трябва ли да казвам , че цеият ресторант се обърна да я види ...  Sunglasses

# 87

Малко извън темата, но какво се изцепи сина ми онзи ден като бяхме на гости..

Питат го:

-Искаш ли сок

Той:

-Не, защото от сока пръцкам

Другото детенце (година по-голямо), в което бяхме на гости, доста изумено го пита:

-Как така?!

И моят син най-непукистично и без да прекъсва храненето си:

- ей така (вдигайки рамене, явно в безсилието си да бъде по-конкретен...)

ooooh!

# 88
  • Кацнала на едно дърво.
До нас има посолство. Големия трол в дружески разговор с полицаите:
- И ние живеем тук. И татко има оръжия, ама не само пистолети. Има базуки, бомби, картечница, даже гранатомет!
Рекох да не притесняваме излишно хората  Mr. Green и обясних, че таткото е фен на "Батълфийлд".  Joy

# 89
Василиса, уникални са ти троловете  newsm10, да са ти живи и здрави. Извинявай но не мога да се въздържа да попитам на каква възраст са.

Общи условия

Активация на акаунт