Тролски PR (не е пръц).

• 48 478
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
Последната редовна консултация при педиатъра. Иво пораснал на ръст с цели пет сантиметра.
Лекарката:
-Леле, колко си голям, какво ти готви мама?
Иво : не, ам-ам, тате, с жест показва рязане с нож, после изрежда лук, ца , со /лук, яйца, месо/

Тя леко развеселена продължава:;
А мама какво прави за ам -ам?
Иво : дим  /предишният ден бях загорила една манджа и цялата стая беше опушена/

По цял ден сме двамата и обикновено само до тоалетната ходя сама /въпреки, че понякога и това не се получава съвсем/. Та така всяко отсъствие е свързано с "ака и пиш"
Отиват с мъжа ми на разходка. Среща ги един познат и пита "Къде е мама? ".  Иво известно време мълчал, после се поогледал и заключил - "Мама ака".
 Куца му и личният   PR . Не знам откъде е научил, чул противопоставянето на умен -тъп. Около празниците пълно с баби вкъщи и всички с възхит обявяват колко е умно внучето, правнучето. При, което той заявява силно - "Не умееен, тъъъъъъъъп". Това заключение, честно, не знам откъде го е научил, кой му е говорил, но останах направо потресена.

# 61
Стаховити пиари си имате!  Joy
и работа ще си намерите, и уважение от обществото ще спечелите!
Представям си моята какви ще ги плещи след година-две.
в момента на въпроса "Какво прави мама или тати" отговорът винаги е "пи, т.е. спи".

# 62
Пръдливата тема е много благодатна явно.

Марта на около 4-5 години. Баща й ще отваря ресторант. Пристига някаква жена от ХЕИ на проверка в ресторанта, сядат двамата на една маса, вадят се някакви папки, жената е строга, както подобава на положението й, бащата тревожен. Аз съм на съседна маса с Марта. По едно време детето става, изправя се до тяхната маса и казва ни в клин, ни в ръкав:
- Я си признайте, кой от двама ви пръдна?

# 63
Нашият трол е бая големичък -17-годишния ни племенник- рекъл:
"Иии, как искам чичо да се ожении... Че като взема да му стана един кууум...че като започнат да ме кичат с париии...еххх..."

# 64
  • София
Браво, момичета, Умнице - супер тема!  bouquet!

Янечек, Байбиби, разсмях работното място с вашите тролове Joy

# 65
То не е много за разказване ама...
Около нас копаха цяло лято, заради някакъв стоеж. Минаваме с Ава покрай група мургави работници, които си работят нещо. Малката ги посочва с пръст и почва да вика от съседния тротоар: "Мамо, виж! Тия са цигани, трябва да ги изгоним! Марш, Марш!"  Shocked
Много се засрамих, обиколихме доста, за да се приберем. Никога не бяхме говорили на подобна тема, та си поговорихме. После разбрах  кой и е напълнил главата с щуротии.

# 66
Какви са ни акселерати троловете, а? Wink

То не са едно и две, ама сега се сещам, как Яна правеше PR на баща си, докато беше на около 2 (мама по принцип е по-маловажна  Mr. Green), та - "Моя тати ... е докоФ (доктор), и МЪЖ  Flutter"

А иначе, от как е станала на 3 е като пинчер по улиците - все се заяжда и лае по хората, срам голям.
Няколко от редовните фрази, отправени към невинни минувачи, които с нищо не са предизвикали гнева Янин:
"Аз тебе не те харесвам!"  Crossing Arms
"Ти си невъзпитан/а!
"Ей сега ще ти ритна един шамар"  Mr. Green

По пръцкащата тема - излизаме след черква и в двора минаваме покрай група баби... Последва костатация на определено събитие и Яна, която 5 минути тържествено врещеше - "Бабата пръцнА..."

По етническата тема - вчера в един магазин ромка си търси ботушки, като дори не говореше на цигански, обаче, нашата ужасия веднага я започна - "Аааа - аз говоря на Инглийски, а ти говориш на цигански! Crazy Embarassed"
Вярвайте, старателно избягвам циганската тема, но тя винаги ще намери как да обясни на някой ром, че е много черен, защото се пекъл много на слънце  Mr. Green.

# 67
  • Кацнала на едно дърво.
Големия трол приказва с баба си предколедно:
- Бабо, аз си пожелах за Коледа войници. Много войници! А мама... Мама иска моряци.
 Joy Joy Joy
П.П. Баба е моята свекърва.  Wink

# 68
супер тема  Joy   развесели ме много

# 69
  • До хладилника, който обичам
Вярно казва baibibi, че триглави лами отглеждаме...

Стоим с детето на голяма опашка в супермаркета. Тя със светнали очи оглежда присъстващите на опашката мъже и изведнъж почва да сочи и се провиква:
- Това ли е моят тати?
Народа живо почва да ни оглежда и да се подхилва. Тихо й казвам 'Не.' Тя светкавично посочва с пръст следващия:
- Този ли е моя тати?
Аз ставам все по-червена и пак - 'Не.'
И така още няколко пъти, докато съвсем не потънах в земята и ни дойде реда на касата.

Ужасен PR - да не знае детето кой му е родителят... и каквото и да отговори човек, все зле и все неубедително звучи. Малко като да отговаряш на въпроса "Ти спря ли да пиеш ракия сутрин" - и 'да' да кажеш, и 'не', все е зле...

# 70
Аз ще пиша тук не съвсем по темата мъжа ми.Записваме каката на градина.За пръв път и попълваме едни анкетни карти.Мъжа ми пише,аз се занимавам с бебето и се хилим на въпросите в стил нео-комунизъм.Та въпрос къде работя аз.Мъжа ми вика сега какво да пиша -по майчинство в момента ли?
Аз се майтапя и викам абе как по майчинство,кой ще ми повярва че съм по майчинство с това бебе,я вземи ме пиши стриптизьорка.
Да ама он верно писал стриптизьорка.После иди обяснявай че майтап било... Mr. Green

# 71
Страхотен ПиАр курс се е заформил тук.  Mr. Green
Извинете, но засега ще трупам знания кои реплики са най-подходящи, за да ми отговарят правилно с моите камъни по моята глава.  Mr. Green

# 72
На сина ми ще му взимат кръв от пръста за изследване за детската.В лабораторията седи една възрастна пълна жена и като го вижда с подгъната надолу уста,готов всеки момент да ревне,зпочва да му обяснява,че е голям мъж и че няма да боли.Всичко мина за секунди,детето поплака малко и тръгнахме.След няколко дни се качваме пак до въпросната лаборатория,да си вземем резултатите.Вратата ни отваря същата пълна жена,усмихва му се и го гали по главата.А нашият като се изцепи:"Дебела лелке,ти няма пак да ме щипкаш,аз яда,слушкам,отиди при Криси,той е много лош." Embarassed

# 73
Преди години мъжа ми работеше в Безмитна зона Русе, а любимата му щерка уточняваше на яслата, че тати "пази Дунава да не избяга в Черно море". Laughing
После в банката го беше помолила вечер като се прибира да й носи парички.

# 74
Страхотна тема!
Седя и хиля, иде ми да цвиля даже, ама трябва да пазя тишина на малкото да спи...

Това с пишките при момченцата и бащите им явно е повсеместно. И моят син има реплика - "като стана голям и ще имам голяма пинка като тати".
А си пада и сводник малко - "мамо, ти си много хубава! тати те харесва!"
А още едва проговорил, така насади баба си пред нас. Той се задавил нещо, тя го потупала по гърба, а той си идва горе при нас и заявява - "пък баба ме бий".
От някъде беше научил думата "мангал" и една вечер каза на баба си - "тати вика - баба ти е мангал". Добре, че беше пред моята майка, която има чувство за хумор и не е обидчива излишно, че ако го беше казал на свеки...

Общи условия

Активация на акаунт