София-ж.к.Хаджи Димитър,Стефан Караджа,Суха река и ДРУГИ :)

• 31 534
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичета в Подуяне съм, живея точно на Ботевградско шосе. Аз вече пуснах заявка за държавните  и вчера също гледах репортажа и ми стана ясно, че още не определили регламента. Но ако остане както е досега сигурно няма да се доредя, защото има доста хоря, които чакат преди нас.

# 181
 Къде се изгубихте всички newsm78
 Оздравяха ли всички болни дребосъци? Дано да са  Laughing
aleksa_sm, в района няма частни детски ясли.Има частна градина, в която при личен разговор може и да вземат по-малко от 2 години детенце. Най- добре рагледай тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=155081.0 имаше и една тема за частните детски градини

# 182
  • София
По добре късно отколкото никога, но да се запиша и аз.
От година и половина живеем в Сухата река.
Синът ми Марио е втори клас в 49 ОУ Бенито Хуарес , а дъщеря ми Дафни засега е в яслата 63 ОДЗ.

# 183
  • София
Добре дошла p.mariana  Hug

Честита баба Марта на патерица

Честит 3-ти март на всички!

# 184
  • София
Честит 8-ми март!!!
Много здраве, щастие, късмет и любов на всички мами!!!!
newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 185
Честит празник момичета, много любов и красива пролет  Hug
Някой има ли да си взима тениски от мен? Имам една торба пълна за Х. Димитър и околностите  Peace

# 186
  • София
Честит 8-ми март ,момичета!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарността си!
Обичайте и бъдете обичани!

Шаманката аз имам да си взимам тениски, обаче нещо сме болни цялото фемили и ще остане за другата седмица.
Екатерина ми прати координатите ти, така че ще ти звънна или ще ти пиша на лични да се уточним кога ще е удобно.

# 187
Мирка, нямаш грижи  Peace Оздравявайте бързо.

# 188
  • София
А сега се сетих дали няма да ти е по-лесно да се организира някаква обща срещичка за раздаване. newsm78

# 189
Честит 8 март!
Бъдeте непознати, за да сте интересни,
Бъдете недостъпни, за да сте желани!
Ако говорят нещо лошo за вас,
не се ядосвайте!
Щом говорят, значи ви завиждат,
а щом завиждат значи има за какво.
Знайте си цената, но не се продавайте!
Пожелавам ви това от все сърце
заедно с много здраве, щастие,
късмет и любов![/color]

# 190
Честит женски празник,момичета,да сте желани,обичани и глезени и не само в този ден smile3525

# 191
Аз тази седмица няма да пускам Алекс на ясла, защото беше болен и още не е съвсем спрял да кашля. Та може да организираме обща среща, особено ако времето е хубаво. ще ви пиша в понеделник, пък ще видим  Peace

# 192
  • София
Честит осми март от нас!

При хубаво време може да се домъкна на срещата и без да чакам тениски Simple Smile

# 193
  • с трима мъже :)
Девойки, кажете ми нещо - вярно ли е това?
Всъщност, аз и преди бях подучувала разни неща, ама никога не съм се интересувала ...

Ако едното дете е в детска градина, а другото в ясла (или и двете в детска или и двете в ясла), второто плаща 50% от дължимата сума за месеца. Т.е яслата се плаща наполовина. Нападнаха ме разни люде, че съм плащала на Момчил пълната такса, а съм имала право на 50% само. Вярно ли е това или да питам в по-големия форум?

# 194
  • В средата на времето
galaUSA, това мисля е така, ако децата посещават едно и също ОДЗ

Общи условия

Активация на акаунт