Отговори
# 135
'чудесно за Лали
моето бебе беше 7мм в 7 седмица, вече съм в 8  Grinning
Е добре аз защо се притеснявам тогава,моето е 17.3мм,а тук четох други майки с много по-големи мм. в същите седмици.
Нещо се обърках.

BIA сега аз се притеснявам, моето бебе прекалено малко ли е? Sad
Неее мила не се притеснявай,знаеш ли понякога прекалено много информация е излишна,щом не са ни казали нищо,значе трябва да сме спокойни. Hug
Ето виж Тук.

права си, няма да се тревоажа
бебето ми ще бъде здраво и красиво  Heart Eyes

# 136
[/quote]
Tочно така! Heart Eyes Hug
Нали щеше да качваш снимки в албума? Whistling

I az 4akam vtoro beb4e prez avgust,mnogo sme 6tastlivi s maja mi
Честито,лека бременност и на теб! Hug

# 137
Здравейте и от мен! Hug

Рано или не - днес отидох и си купих панталон за бременни. Не, че тези, които си носех не ми ставаха, но все пак малко или малко ме притискат в корема и реших да си осигуря малък комфорт. И сутиени по-голям номер трябваше да си взема, но в този студ изобщо не ми се пробваше. Rolling Eyes То и панталона пробвах върху моя даже. Blush

Моля за линк и парола към албумчето със снимки!

# 138
  • Варна
DeeDee83, а твоя термин кога е? Гледам, че е 04.08, а пък имаме едни и същи лентички. А моя е изчисляван за 28.07.
Що се отнася до пола, на последния преглед лекарката ми каза, че вижда нещо и има вероятност за момче. Така че явно е възможно и толкова рано.
Може ли и на мен паролка за снимките Simple Smile

# 139
Вчера е създаден албума "Августинки",а днес вече има 1022 посещения. Shocked
Някой ми е обърнал снимката нагоре,моля ви оправяте я.

# 140
Току що разгледах снимките. Много сте хубави.
Биа е качила най-много снимчици. Браво. Много са и хубави снимките Hug
На мен ми е първа бременност и нямам коремче, сватба още нямам, така че няма какво да кача.
Имам само 2 снимчици от ехографа,но на тях почти нищо не се вижда.

# 141
Tочно така! Heart Eyes Hug
Нали щеше да качваш снимки в албума? Whistling

I az 4akam vtoro beb4e prez avgust,mnogo sme 6tastlivi s maja mi
Честито,лека бременност и на теб! Hug

мога да кача моя снимка без корем и на сина ми, но незнам дали това ще е интересно.
а от сватбата ми...  Joy тя беше през 1999г и нямам на компютъра  Joy

# 142
keit аз съм с 3 седмици след вас и при исчисляването излезе че термина ми трябва да е на 27.08.....освен...мен да са ме объркали нещо....

# 143
keit аз съм с 3 седмици за вас и при исчисляването излезе че термина ми трябва да е на 27.08.....освен...мен да са ме объркали нещо....
Добре кога ти е датата на последния цикъл?

# 144
Относно размерите-ако говорим за размера на плодния сак днес моя беше 26мм на 15мм,а пък самото бебе(не знам как да го нарека-ембрион-е 7.2мм.

# 145
И аз си качих една снимка от свадбата!
Nevnev питаше за Аквасорс. Аз започнах да ги пия и ми действат много добре!

# 146
Относно размерите-ако говорим за размера на плодния сак днес моя беше 26мм на 15мм,а пък самото бебе(не знам как да го нарека-ембрион-е 7.2мм.
Добре на снимката ли го четеш това?На мене ми пише само едно 17.3мм. нищо друго какво трябва да означава това?

Mомичета нека,който може да оправи тази снимка в албума,че някой я е обърнал,аз не успях. Confused

# 147
GArinela  какво точно пиеш аз ги пия вече 10 години.......Биа последния беше на 21.11.08

# 148
Мале колко много сте изписали ooooh! Не мога да ви изчета Whistling
Аз не пиша по много защото няма какво да кажа за сега, все едно и също си е, на работа, спи ми се ooooh! Добре че след малко си тръгвам Peace
В понеделник съм на лекар и най-сетне ще си видя сърчицето Praynig

# 149
Пия Зелената енергия, личният лекар ми я преписа, защото много боледувам последната година. Каза, че ще ми действа добре против анемията при бременни и за кърмата .....  Peace живит и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт