Отговори
# 180
Може ли и на мен потребителско име и парола Laughing

# 181
Момичета, промених на 1-ва страничка - добавих потребителското име, а също така ако искате да гледате снимки, цъкнете на фотото и директно ще ви се отворят всички наши албумчета. А ако искате да качвате и не знаете парола, питайте и така Simple Smile Всъщност не знам дали има смисъл да се крие паролата, темичките с майчетата дето сме родили дек 2007 си пише и порт име и парола, и то на всички теми и се вижда от всички. До сега не сме имали никакви проблеми, та ако искате, може да я сложим да се вижда от всички, а не постоянно да се пита, но както решите.

teya пратих ти паролата от профила Август 2009, не се усетих, че съм там Simple Smile Чакаме снимчици Wink

# 182
xaxax рано се приключваме обаче голям сън ни гони

# 183
Аз си мисля че да се крие паролата няма смисъл. Дай да я виждаме всички, че да не те притесняваме постоянно  Rolling Eyes

# 184
пу първа за деня Mr. Green

# 185
Аз си мисля че да се крие паролата няма смисъл. Дай да я виждаме всички, че да не те притесняваме постоянно  Rolling Eyes
Има смисъл, защото има много недобросъвестни хора и могат да ни съсипят албума Peace

# 186
  • Някъде Там
Аз съм втора  newsm36 Simple Smile
Страшно ми се спи, а трябва да работя Sad

Вчера чух сърчицето и видях бебето - само мърдаше, много беше готино  Hug
Така че не мислете лоши неща, повече позитивни мисли:) И аз се бях депресирала, че не ме болят гърдите като преди, че не ми се гади много Sad Не се шашкайте, повече усмивки и всичко ще е наред   bouquet

# 187
добро утроооооооооо

# 188
Добро утро и от мен! Ох, снощи си имах доста болки в корема или яйчниците не мога да определя и въпреки, че взех ношпа, продалжаваше да ме боли...тази сутрин нищо ми няма...  newsm78 Доста се притесних... на някоя от вас случвало ли й се? В понеделник съм на преглед, че нещо се психясах...

# 189
Здравейте и от мен. Благодаря на всички момичета за подкрепата. Не знам при вас как е, но аз продължавам да се будя често сред нощ и да не мога да заспя после. Вие имате ли такива проблеми?

# 190
Добро утро и от мен! Ох, снощи си имах доста болки в корема или яйчниците не мога да определя и въпреки, че взех ношпа, продалжаваше да ме боли...тази сутрин нищо ми няма...  newsm78 Доста се притесних... на някоя от вас случвало ли й се? В понеделник съм на преглед, че нещо се психясах...
на мен ми се случи това

# 191
  • Някъде Там
И аз имам твоя проблем и се будя през ноща и са много неспокойно. А преди заспивах и не може нищо да ме събуди Simple Smile

italiana  не се притеснявай сигурно е нормално. Аз много обичам да се протягам в леглото сутрин и като направех така страшно ме заболяваше корема и яйчниците, но сега спря Simple Smile

# 192
Здравейте момичета  Hug, не съм се включвала от преди празниците. Затова пожелавам на всички много успешна нова година и живи и здрави бебчовци през Август. От няколко дни насам се опитвам да изчета всички темички които сте изписали в периода който ме нямаше. Много неща са се случили - и хубави и не чак толкова.
Искам да кажа на всички момичета които загубиха точиците си, да не се отчайват и да работят по въпроса за нова точица. Здравейте на всички нови момичета, ха ха въпреки че сигурно от отдавнашното ми отсъствие аз ще съм новата за вас. newsm78
Вчера разгледах албумчето, много сте готини всички. Аз добавих също 2 мои снимки - от сватбата и от ваканцията след това.
Прочетох някъде/ аз дълго четох/, че варненските мами се уговарят за среща като се постопли. Да не ме забравите, ей Wink.
Моята бременност въобще не я усещам - нищо не ме боли, вече не ми се и спи, не съм повръщала до сега нито веднъж. Единствено дето качих 4 кг от началото до сега, което никак не ме радва. Не мога да кажа че ям повече, просто явно организма ми се запасява - не зная. Лошото е че се движа малко. Аз ще ходя на женска консултация да ми направят картон на 20 януари. Вече едвам се сдържам. Последния ми преглед беше на 23.12.2008 и докторката ми каза че всичко е наред и че видно ще карам лека бременност. Тогава чухме и сърчицето на бебо. Беше страхотно. Сега вече нямам търпение да се срещна пак с него-бебето. Единствено се надявам да е живичко, да е здравичко и да е пораснало, разбира се.
Аз пиша само от работа, а през седмицата съм доста заета, но ви чета редовно, така че ще се включвам основно в делнични - работни дни. До скоро от мен и си почивайте повече Simple Smile   bouquet

# 193
сега видях,че на детето е избил първи кътник Grinningявно от ваксина+зъб=висока Т
е,нека са му бели и здрави зъбките,мама ще търпи(цяла нощ не сме спали,а зъб сме посрещали Crazy)

# 194
И аз имам твоя проблем и се будя през ноща и са много неспокойно. А преди заспивах и не може нищо да ме събуди Simple Smile

italiana  не се притеснявай сигурно е нормално. Аз много обичам да се протягам в леглото сутрин и като направех така страшно ме заболяваше корема и яйчниците, но сега спря Simple Smile

Благодаря за успокоението! Е то и аз малко се престарах вчера да чистя в къщи и сигурно си оказва влияние... днес ще си стоя мирно и кротко...

Общи условия

Активация на акаунт