Отговори
# 105
Хлъц и от мен- преялото Джини.  Laughing
Много хубави снимки сте качили! Е, някои не сме булки, а аз лично никога няма да бъда, но пак ми беше приятно да ви видя.   Heart Eyes
Биа', само мога да се надявам да изглеждам в 7-8 месец като теб, направо коремче-мечта, но пък си и младичка, еееех!
The SunRise, спокойно доц. Балев е най-добрия диагностик след Мазнейкова в София, така че ще си в добри ръце. Мисля, че на този етап са те постреснали излишно. И на мен лекаря ми каза, че не са добре нещата, почти се бях разревала, но като му припомних в коя седмица съм, призна че е сгрешил и помислил, че съм във 2-я месец.
Танито81, да ти е здрав и послушен мъжа, да ти носи парички и да те уважава много!
svilenavas, добре дошла!  Hug Имам позната Свилена от Варна, но тя роди преди 3 месеца, омъжена за мой приятел и живеят в София.  Laughing
Поздрави на всички, които пропуснах да спомена поименно.  Grinning
Какви са тия изследвания от сега, само на мен ли ми казаха, че ще правим чак като ме картотекират в 4-я месец.  newsm78
Аз съм добре днес, направо като дойдох на работа си направих кафе и не се измъчвах да стоя като парцал.
Тормозя се, че доста хапвам и то повече сладки неща, не знам какво ще правя с килцата. Днес се предадох и обух дънки от дебелия си период, които ми се опнаха по краката /нали обувам и клин/, само нагоре са ми чувалести, но с колан и под пуловера, не личи. Важното е да не ми стяга корема, че не е хубаво.
Ще пиша пак, че сега има бач.  Hug

# 106
  • Варна
Здравейте от мен, момичета! Аз малко съм си наложила нещо като вето да не пиша тези дни, защото искам да се запиша на ЖК консултация на 16ти и да ми кажат със сигурност кога ми е термина, а не само да прелитам като пеперудка от тема на тема.
Буболече, специално на теб искам да ти кажа, че ти забранявам всякакви черни мисли! Моля, те недей така! Постарай се да мислиш само хубави неща, защото силата на подсъзнанието може много. Аз също от време на време изпадам в някакви кофти настроения, но пропъждам мислите от главата си колко може по-бързо. Преди Нова година като имах проблеми с ходенето до тоалетна се бях побъркала. Реших, че не мога да чакам до 06.01 за прегледа и отидох на 30ти - бях последната пациентка сигурно в болницата. Слава богу, всичко беше наред, ама след една седмица пак почват да се навъртат глупавите съмнения и така... И аз ако можех да си го виждам бебчето с някакъв преносим ехограф всеки ден по мъничко, щях да бъда много по-спокойна...
TheSunRise - и на теб ти желая до колкото е възможно да бъдеш по-спокойна и положително настроена и хубав резултат в понеделник!

# 107
Здравейте момичета! Много сте бързи! Аз докато прочета едната тема и вие вече сте изписали друга! Laughing Кейт, и аз съм така - отида на лекар и след 2-3 дни вече започвам да мисля дали всичко е ОК.
Момичета, искам да Ви питам вашите лекари насочили ли са ви към Ранен биохимичен скрининг (11-14 г.с.)? Моята лекарка ме прати в Медицинска академия (Майчин дом, доколкото разбрах - че не съм много наясно). Това е сайта на Националаната генетична лаборатория - http://www.lmpbg.org/  Доколкото виждам там трябва да се ходи. Доколкото ми обясни представлява вземане на венозна кръв от майката. Ако някой знае повече подробности, нека ми обясни. Питах лекарката за фетална морфология - нищо не ми каза - явно ще остане за по-късен етап.  Мерси предварително   bouquet

# 108
Хи, хи, Кейт и на мен ми се ще да си имам и аз един портативен ехограф.. ама пусто му.. но аз така или иначе си ходя веднъж седмично за мое успокоение... днес си взех болничния, до началото на февруари ми е дала...добре, че поработвам от вкъщи, че нямам заместник и не знам в офиса какво щяха да правят в противен случай... а и за мен е по-добре, времето минава по-бързо. А за яденето си е проблем все още.... никакво месо и манджички, само солети, плодове и препечен хляб... ама пък съм отслабнала, а имах нужда...   Embarassed някой има ли записан час за ФМ при Марков в 12-13 г.с?
Може ли и на мен на лични да ми пуснете паролите за снимките? Мерси!

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 17:42 от italiana

# 109
kеit, за портативни ехограф съм съгласна и аз  Laughing Laughing Laughing Като ти гледам линииката май с теб вървим в крачка, и аз съм на преглед на 16-ти за да се запиша за ЖК ако всичко е наред  Praynig

# 110
Boiana_P аз ще ходя на 04.02

# 111
Кейт, много благодаря, че ме забеляза  Hug Имах нужда от това..
И аз сама знам за силата на подсъзнанието, но понякога се чувствам толкова безсилна да променя мисленето и настроението си в момента, че ... Tired направо не знам...
Дано издържа до ЖК на 19ти, ако не... още на 16ти ще ида макар че всички около мен все повтарят, че прекалявам с мислите за това. Дано и бебчо да е наред и до го видя хубав и пораснал  Praynig 

Бояна, на теб ли ти бяха казали предположение за пол... на какъв ехограф те гледаха? Не е ли малко рано за такива предположения?  newsm78

# 112

Момичета, искам да Ви питам вашите лекари насочили ли са ви към Ранен биохимичен скрининг (11-14 г.с.)? Моята лекарка ме прати в Медицинска академия (Майчин дом, доколкото разбрах - че не съм много наясно). Това е сайта на Националаната генетична лаборатория - http://www.lmpbg.org/  Доколкото виждам там трябва да се ходи. Доколкото ми обясни представлява вземане на венозна кръв от майката. Ако някой знае повече подробности, нека ми обясни. Питах лекарката за фетална морфология - нищо не ми каза - явно ще остане за по-късен етап.  Мерси предварително   bouquet
Ами аз мисля да направя БХС към 11-14г.с според Това в 11-14г.с. се откриват 90процента от болните.

Бубулече,знам как се чувстваш,аз съм по същият начин и не мога да изкореня негативните мисли от главата си....,но знам,че всичко ще бъде наред.Кураж! Heart Eyes Hug

# 113
Биохимичния скрининг не е задължителен и има по-скоро статистически характер, но доколкото помня беше вързан с феталната морфология, само не мога да се сетя преди нея ли се правеше или след нея. Най-добре да се пита лекар.

# 114
Буболече, Биа, сега започват притесненията spoko.Спасение от тях няма да има, но трябва да вярваме, че всичко ще е наред.Ходете по-често на прегледи.Днес, като видях бебо и цял ден летя в облаците.А предишните дни се бях побъркала от притеснения.Цялото ми лице е станало в пъпки, а същото се беше получило преди две години след спонтанния.Направо откачих.Обаче бебо маха крачета и ръчички Laughing.
Горе главата Hug!Много сме в отбора Laughing!
Сънрайз, като ти гледам седмиците , малко са избързали да те изплашат.Стискам палци всичко да е наред Praynig
Бояна, и аз ще правя ранен БХС Peace

Момичета, може ли потребителско име и парола на лични Praynig.Благодаря предварително  bouquet

# 115
Шайн и аз имах задържан аборт преди половин година и мислех, че си внушавам, но кожата след него никога не ми е изглеждала толкова зле. Цялото ми лице беше в едни болезнени пъпки и какви ли не мисли ми минаваха през главата. Явно е било от хормоните, защото сега се поуправих и вече няма чак такива възпаления. Най-странното е че дори през пубертета не съм имала пъпки, а след като ми се случи това направо лицето ми на нищо не приличаше.

# 116
Привет августинки!
Аз съм от августинки 2008!Леко бременеене

Цитат
Биохимичния скрининг не е задължителен и има по-скоро статистически характер, но доколкото помня беше вързан с феталната морфология, само не мога да се сетя преди нея ли се правеше или след нея. Най-добре да се пита лекар.
Скрининга е преди фетална морфология.Аз не съм си правила подобни неща.

# 117
Е да не е задължителен,но е препоръчителен,не е вързан с ФМ,тя може да се проведе по всяко време на бременността,но е най-добре да е между 19-22г.с,защото тогава се виждат всички органи и  аномалий(ако разбира се такива има).А БХС се прави11-14г.с или 15-20г.с.

# 118
Аз ще правя ранен БХС в 11-12г.с.
и ФМ в 19 при Марков. Засега толкова.После може да се запиша на още една ФМ към 32 г.с., но само, за да си гледам бебчо. Така искам да го видя, направо се побърквам.

# 119
Захира, няма лъжа, няма измама ooooh!.Имах пъпки дори по ушните миди.Всичко се изчисти а 2-3 месеца.Затова сега се паникьосах така, но има и друг момент.Спрях да ползвам каквато и да е козметика, защото ми става лошо от всякакви миризми.Та може и от това да е.
Галка 84bouquet
Уау, страхотни сте Hug!Много красиви булки!Аз бях булка преди цяла вечност-миналия век Laughing.

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 15:16 от Шайн

Общи условия

Активация на акаунт