ВАКСИНИ - Дискусия за вредата им (част 2).

• 68 940
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 765
mustaine
Намирам zа абсолютно неетично и против всякакви хигиенни иzисквания това,което е станало в болницата.Това е немислимо и недопустимо.
Проблемьт е,че "zараzата" не е станала така,както я описват.
Тук всеки ирониzира плоските твьрдения по медиите,на които има кой да вярва.
Има хора,обаче,които не "вярват" на едно голо твьрдение.ЗаЩо? Помисли zаЩо сама.Ти zаЩо вярваШ?ИмаШ ли необходимите zнания да вярваШ,че е така наистина?

Не помня неЩо да сьм обеЩавал Peace
От рак,спин,хепС,МС има иzлекувани мноооооооооооооого хора.Просто ТИ не zнаеШ zа тях.Има историите им на публични места,но ти никога не си тьрсила,никога не си се интересувала и в момента пиШеШ  на иzуст...лиШено от всякакьв смисьл дори да ти отговоря...
ГНМ е zа всеки,децата я раzбират.
Бьди zдрава.

# 766
"Гражданите срутват системата с ваксините."
Всички докаzателства,официални документи,всички кореспонденции с официалните органи на страните са тук в теzи линкове.
Има и видеос...

http://www.klein-klein-media.de/medienarchiv/index.php?option=co … =44&Itemid=53

http://www.klein-klein-media.de/medienarchiv/index.php?option=co … 362&Itemid=55

Според Ланка е желателно раzпространението.

# 767
mustaine, иронията си е за употреба между нас, които мислим по определен начин, и ни е ясно какво изразява тя...
Не бих си позволила да се подигравам и иронизирам пряко нечии твърдения - в прав текст се изразявам, когато намеря недостатъци. Тук, в тази тема, сме изписали толкова много, че нямаме нужда да го повтаряме непрекъснато, затова звучи ехидно. Всъщност бедата е, че сме безсилни да помогнем на останалите - тогава идва иронията..

За хепатита Christian ти е написал каквото мисля и аз. Не се страхувам от него и нямам проблеми от такова естество - моите задачи/проблеми са други. Всеки от останалите пишещи в темата си има свои собствени. Тук само си помагаме.  Peace

# 768
mustaine

Не помня неЩо да сьм обеЩавал Peace
.
Бьди zдрава.
Беше зает ,когато ти писах за МС  Wink
И да аз не ги знам тези, които са се излекували.Познавам само болни
Confused
Честита Баба Марта бъдете здрави и вие  Hug

# 769
Здравейте, ходихме на лекар с мъжа ми, за да искаме второ мнение за/против ваксините. Естествено изкара от девет кладенеца вода "За" ваксините (как преди време сред тинейджъри имало епидемия от заушка и видиш ли те сега можело да са стерилни. А на въпроса ми, защо е имало такава епидемия въпреки ваксините - "Ами защото сигурно не били правилно ваксинирани!!! Crazy ") Както и да е, добрата новина е, че таткото (и аз не знам как стана) се съгласи/примири да не слагаме повече....Само, че ако "станело нещо" аз съм била отговорна!
Честита Баба Марта, да са ни живи и здрави децата Joy

# 770
Честита Баба Матра   bouquet
shehirizada, много се радвам за вас  Hug
А обяснения от сорта на лоши партиди, неправилно поставяни, неправилно съхранявани или транспотрирани дози.... мерси! Аз нямам нужда от такива оправдания! А освен тези "причини" кой казва, че детето няма алергии? Кой гарантира нещо - каквото и да е? Никой!!!

# 771
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! Живи здрави, свежи и засмени като истинските мартенички!  Simple Smile
Запо4нах да му говоря за съставките,за опитите,за резултатите,за това което сме нау4или по време на лекции.
Обръщам се публично към теб, Марица, защото може и други да се заинтересуват. Моля те, ако имаш възможност да пуснеш линкове по тези въпроси.  Praynig  Аз в момента чета Световна конспирация с/у здравето на Гълъбов за ваксините, но имам нужда от повече подробности и факти. Благодаря ти предварително!  Hug
p.s. Извинявам се, върнах се назад в старите теми и видях, че има предостатъчно инфо (линкове) и ще се запознавам постепенно, впредвид малкото време, с което разполагам. Досега бях гледала само един филм, от който разбрах какви сериозни последици (ужасни болести) може да имат ваксините, но общата ми инфо беше, че това се случва твърде рядко, в сравнение, например, с опасността да се разболеем с хепатит В, С, поне в БГ - чисто математически цифри. Сега, обаче, виждам, че нещата стоят по доста по-различен начин.  ooooh! Много съм притеснена. Предстои да имунизират Настя на 13 месеца, при това тя съвсем наскоро пребори вирус, с много висока Т беше 3 дни без други симптоми, която свалях с паналод, хексалгин  някой път (може би трябваше и без тях да минем, че и без това май не действаха), като стигна 40 и нагоре - с чаршаф с оцет, получи обрив, но и мина след 2-3 дни (2 пъти дадох фенистил, но и това не трябваше, все след дъжд качулка се осведомявам Sad ), а след това с хомеопатия преборихме гнойно полипче на сливицата, така че се разминахме с АБ, де. Описвам от какво е преболедувала, за да ви питам колко време трябва да мине, за да съм спокойна при поставяне на ваксината? Това звучи смешно предвид същността на ваксините, но поне детето да е здраво в този момент.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 15:30 от desi_sunshine

# 772
desi_sunshine , за такива случаи моята педиатърка ми е казвала, че се отлага с 1 месец. А ти дотогава може да почетеш още и да решиш дали изобщо искаш да слагаш ваксини.

# 773
  • Виена
desi_sunshine, добре дошла в темата!   bouquet Имаш какво още да четеш  Wink. Ако ти трябва помощ, питай. Отложи ваксината толкова време, че да си сигурна в решението си да я сложиш. И при най-малкото колебание, търси информацията, която да разсее притесненията ти!
А, ако започнеш да се запознаваш с принципите на ГНМ (темата е закована в този форум), сама ще разбереш защо детето е направило обрив след завиването с чаршафа  Peace

# 774
4eстит 1 и 3 март!

desi_sunshine ще ти пратя някои материали на ЛС да си ги про4етеш.
Но все пак е важно и той да се интересува.Аз много лекции изнесох,но в същото време му и показвах примери.След всяка ваксинация беше достатъ4но да обърне внимание какво става със съседските деца.Както в момента ваксинираха ги тука в квартала срещу варицела,сега голям процент се лекуват от това,за което са ги "имунизирали".Познавам се с много лекари,на него му се струваха излишни някои неща,от които искам да се пазим,та и с тях говори и те му го потвърдиха.
Просто обръщайте внимание на вси4ко,нищо не става ей така слу4айно.
Ако твърдо си решила да поставяш ваксини на тоя етап,из4акай поне детето ти да се стабилизира напълно.Както е в момента,не се съгласявай,колкото и да те пришпорват.

# 775
  • в моя свят
Цитат от една книга.  Като цяло 80-90% от населението под 15 години по рождение притежава добри съпротивителни сили.Едно заболяване мобилизира всички защитни системи на тялото,с което се постига един вид естествено имунизиране.Замърсяването на крехкия човешки организъм с имунизиращи вещества подлага нормалната му защита на изпитание,тъй като те се впръскват директно в подкожната тъкан,кръвта,лимфата и предизвикват безредие.Ето защо не е изненадващо,че изкуственото имунизиране като правило се повтаря,че и потретва.На практика то изглежда твърде безполезно.Американският лекар д-р Джон Х. Тилдън е изразил отношението си във връзка с това по следния начин:"Ваксинирането с мъртъв материал от трупове на животни е крайният продукт на едно болно мислене."С него би се съгласил всеки,който е разбрал простата взаимозависимост между здравето и болеста.Самият откривател на ваксината Евалд Йенер е казал:"Не знам дали не направих голяма грешка и не създадох нещо чудовищно."   http://www.groma.ch/News/Impfungen.htm-тук може да намерите информация за възможните поражения вследствие ваксините.Адресът е приложен в книгата,за съжаление аз не ползвам езика... Embarassed

# 776
Темата е интересна.Поздравления!

Ваксинирах детето си до момента, в който направи ужасяваща реакция на 1 г и 3 месеца.Тогава имаше реимунизация полиомиелит. Ваксината беше все още орална, жива!
Слава Богу, последици няма!

Стресът, който изживяхме тогава беше огромен. Личната лекарка на сина ми също много се притесни.
Макар че точно тя не каза твърдо да, от ваксината е, ми даде да разбера, че не би оспорвала нежеланието ми да ваксинираме повече детето!

# 777
pe6ka Помня те...

# 778

Да, писах ти тогава ЛС.
  bouquet

# 779
Ето го и ответният удър на МЗ: http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=3448& … =2&id=0000503
3 пъти ще увеличат бюджета за имунизации само заради тези 2 нови задължителни ваксини #2gunfire #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт