Гоблени-40

• 66 260
  • 448
  •   1
Отговори
# 210
Къдравелка,честито момченце,нека ти е усмихнат и спокоен,та да може мама да има време за шиене!
Кетри,знаеш ли цената на гобленчето,което искаш да поръчаш?

# 211
  • в зоната на здрача
venipuh ,
не не я знам цената,но did ще ни каже. Wink

# 212
  • Пловдив
venipuh ,
не не я знам цената,но did ще ни каже. Wink

По спешност тръгвам в тази посока и да 2-3 часа ще имате пълно инфо!!!!!!!! Simple Smile

# 213
  • варненка от София
Къдравелчееееее, най-хубавата новина за деня. Да е жив и здрав малкият Божидар, да ви носи много радости, да е едно послушно и здраво бебче, да оставя мама да си почива и многооооо да му се радва!

Зори, ние с теб май сме на едно ниво, само че аз съм в долния фланг, ти в горния на гоблена, като ги съберем и ето го ушит вече  Mr. Green Таша, почнахме ги заедно със Зори орхидеите и сме в съревнование един вид, ти трябва да ни догонваш  Hug

Ето ги и моите:

Алекс, не се отказвай, да занеш, че много хубаво става и много ще ви краси къщата, ако пък много ти е писнал, подхвани нещо ново да ти поразмине малко, аз така зарязах фарчето и започнах орхидеите и се нахъсвам.

# 214
 Да са живи и здрави малките фъстъци - и новородения и рожденниците.

Надзъртам в ибей и откривам един продавач с гоблени на тънки цени.То вярно,че е от Китай и ще се наддава ,ама колко пък да му се покачи цената.И се питам,като е китайски продавача,дали схемите са читави.Не съм много в час с ибей - пазаруването

Ето,погледнете:

http://cgi.ebay.com/PRAY-TO-GOD-PRAYER-TIME-JESUS-CHRIST-Cross-S … otoQQcmdZViewItem

# 215
  • София
Къдравелка, да ти е живо и здраво бебочето! Много радост и щастие да ви носи, да ви е послушен и да ти оставя време за хобито Wink Поздравления!   bouquet Hug

# 216
  • Пловдив
И така, Кетри,  инфото е лошо. В нито един от магазините го няма този гоблен. Аз го купих за 22 лв., но сега не се ангажират с цена за заявка и доставка. Ако го има налично в София ще дойде за около седмица, след заявка от моя страна, ако го няма ще им трябва около месец за да го доставят . Аз предлагам да се провери в Коутс Бг /нали те са представители на Роял Париж newsm78/ и след това мога да направя заявка ако искаш.

# 217
sissak,
някой тук си беше поръчал фара на Дименшън също от Хонг Конг .
Цените са евтини първо защото това не са оригинали, а китайски комплектовки и второ, защото китайските продавачи печелят най-вече от цената за пощенски разходи:)
В случая тя не е кой знае колко висока.
Аз съм чувала само добри отзиви за китайските комплектовки на дизайни на известни фирми.
Панамата, конците, схемата казват, че са качествени.

# 218
Къдравелка, честита радост!Много да ви радва и да ви прави горди родители!

Аз все още си шия градината с рози на vervaco. Вече му се вижда края, обаче.

# 219
  • в зоната на здрача
И така, Кетри,  инфото е лошо. В нито един от магазините го няма този гоблен. Аз го купих за 22 лв., но сега не се ангажират с цена за заявка и доставка. Ако го има налично в София ще дойде за около седмица, след заявка от моя страна, ако го няма ще им трябва около месец за да го доставят . Аз предлагам да се провери в Коутс Бг /нали те са представители на Роял Париж newsm78/ и след това мога да направя заявка ако искаш.
did,благодаря ти. Hug
Поразрових се в сайта на Коутс Бг,ама не го откривам там.
Ще ида утре да пообиколя нашите магазини и тогава може би ще поръчаме.
Някъде в ибея не се ли срещат неща на таз фирма. Thinking

Къдравелка ,да ви е живо и здраво детенце.
Много да ви слушка и радва., Hug

# 220
Марулка не знам дали ще мога да ви настигна със Зори вие почти сте ги ушили орхидейките, а и аз имам още малко от фара. Като го завърша ще мисля какво да започна  Thinking

# 221

Виждам че се интерисувате от този вид гоблени,може да сте ги виждали но все пак
за първи път давам линк,четох newsm78,четох newsm78,как се прави,е дано съм се справила, Thinking
http://www.good-cross.narod.ru/dimensions/dimensions_1.htm

# 222
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета,
имам въпрос към вас. Каква е разликата между аида 25 каунт и аида 28 каунт. Решила съм да си комплектовам гоблена Пипи дългото чорапче на Ланарте и като гледах  панамата необходима за него е 27 каунт, а такава не намерих по онлайн магазините. Може и аз нещо да бъркам. И дали ще мога да го ушия на аида 25 каунт. И последен въпрос: какво означава 10,5 threads per cm?
Благодаря ви предварително.
  bouquet

Добре дошли на новодошлите!   bouquet

Честито бебе на Къдравелка. Да е много здрав и много поспалив та да си почиват мама и тате!

# 223
Момичета,според вас на каква панама се шие този гоблен?

# 224
Момичета, благодаря ви за пожеланията за рожденния ми ден.
Къдравелка честита радост. Да ти е жив и здрав малкия юнак.
Аз се мъча над гълъбите. За пръв път шия с шест нишки и ми е трудно. Пък и честно да кажа грубо ми се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт