Деца с очни проблеми

• 52 460
  • 431
  •   1
Отговори
# 285
Момичета,сега научих за едно момиче което родило преди месец.Детенцето няма оченца   Толкова мъчно ми стана за миличката рожба и за майка и Боже мили каква мъка е само.Идват страхотни празници и ще се моля на ГОСПОД БОГ за малката душица,дано да има някакъв шанс да отвори мънички очички и да може да се радва на живота.Нека се помолим всички и дано Господ чуе молитвите ни  Praynig Praynig Praynig Пуснах тема,а трябваше да пиша тук

# 286
Момичета,сега научих за едно момиче което родило преди месец.Детенцето няма оченца   Толкова мъчно ми стана за миличката рожба и за майка и Боже мили каква мъка е само.Идват страхотни празници и ще се моля на ГОСПОД БОГ за малката душица,дано да има някакъв шанс да отвори мънички очички и да може да се радва на живота.Нека се помолим всички и дано Господ чуе молитвите ни  Praynig Praynig Praynig Пуснах тема,а трябваше да пиша тук

Здравей Hug
Много лошо ,че се е родило детенце с този проблем,за съжаление е нелечимо,нарича се анофталмия,въпреки че е много важно в каква фаза е,възможно е да има някакви запазени структури на очичките,естествено това няма да направи детето виждащо Sad
Незнам като каква питаш за това детенце,но ще се радвам ако ме свържеш с тази майчица PeaceМога да и кажа много неща ,преди всичко че да гледаш незрящо дете не етолкова ужасно,колкото ни се струва в началото.Понякога тези деца са толкова адаптивни,че дори не им личи че не виждат и се справят прекрасно с всичко.Може пък това детенце да успее да бъде едно от тези деца,само че ако семейството му положи много усилия и да не забравяме -огромна любов Hug

# 287
Забравих да кажа МЕРСИ за поздравите Joy Hug Hug Hug

# 288
Аз все се надявах,че шанс може да има..Знам ,че мъничето е на около месец,знам,че близки са съветвали майчето да остави детенцето си,но тя иска да си го гледа -и СЛАВА НА БОГА ДЕ!!!Не питам нищо ,просто ми стана страшно мъчно и реших да го споделя с вас.Често съм го правила,тук намирам утеха.Има много добри момичета сред нас.

# 289
Няма по гадно нещо от това да чуеш препоръките-Остави го #Cussing out,но чак от близки хора не го очаквах
Всяка от нас,майките на деца със сериозни увреждания,го е чувала и много се дразня ,че е така Twisted Evil
Но не са прави,защото няма по прекрасно нещо от децата ни,каквито и да са те,наши са си.
Можеш да видиш подписа ми ,всичко ще е наред,щом тя си го иска и иска да се бори за детето си Hug Hug Hug

# 290
когато установиха че диди има ретинопатия питаха съпруга ми дали ще си я вземим или ще я оставим дом майка и дете това беше най-грозното нещо което ни бяха казвали немога да си представя как някой майки си оставят децата Twisted Evil

# 291
Няма по гадно нещо от това да чуеш препоръките-Остави го #Cussing out,но чак от близки хора не го очаквах
Всяка от нас,майките на деца със сериозни увреждания,го е чувала и много се дразня ,че е така Twisted Evil
Но не са прави,защото няма по прекрасно нещо от децата ни,каквито и да са те,наши са си.
Можеш да видиш подписа ми ,всичко ще е наред,щом тя си го иска и иска да се бори за детето си Hug Hug Hug
Видях подписа ти.Така се надявах за искрица надежда baby_neutral Момичето не ми е много близка ,но и се възхищавам ,че е смела и не слуша мненията на близките си.Ще се моля всичко да е наред Praynig Благодаря ти  bouquet

# 292
Честит рожден ден мила!   bouquet

[/b]

# 293
  • София, "Младост 3"
здравейте, момичета
да ви питам нещо
имам киста на костта тамъ където е очния нерв
лекаря, който ме гледа твърди, че докато не почне да ми пречи козметично, да не се пипа
в същото време, каза, че е на лошо място и неминуемо във времето ще се стигне до операция....
някой нещо да знае по въпроса? мепси предварително

# 294

честит празник приятелко,
пожелавам ти от цялото си сърце много здраве, късмет и по малко тревоги,
и много хубави мисли, които да осветляват душата ти !
бъди много обичана.    mrstraetz   

# 295
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден, силна мамо! Желая ти много щастие и късмет!

# 296
честит рожден ден мила  маме бъди все така силна и все така да ни подкрепяш и много щастие  bouquet

# 297
когато установиха че диди има ретинопатия питаха съпруга ми дали ще си я вземим или ще я оставим дом майка и дете това беше най-грозното нещо което ни бяха казвали немога да си представя как някой майки си оставят децата Twisted Evil
Не мога да поварвам, че са ви задали подобен въпрос  Shocked Грозно, наистина! Срамота.

# 298
Честит рожден ден, мила!!!
Бъди все така силна и горда майка и жена!!!
Щастлива съм, че те познавам!!! Обичам ви!!!   bouquet Heart Eyes Hug

# 299
Благодаря ви момичета,зарадвахте ме много Hug
Сега да отговоря ,че разниците са си празници,но ние за това сме тук Peace

здравейте, момичета
да ви питам нещо
имам киста на костта тамъ където е очния нерв
лекаря, който ме гледа твърди, че докато не почне да ми пречи козметично, да не се пипа
в същото време, каза, че е на лошо място и неминуемо във времето ще се стигне до операция....
някой нещо да знае по въпроса? мепси предварително
Катнадиин опиши ми моля те къде е точно кистата,ако имаш епикриза или бележчица,препиши я тук Hug

Не мога да поварвам, че са ви задали подобен въпрос  Shocked Грозно, наистина! Срамота.

Тук това се случва често,не се чуди.На мен ми казаха:Изчакай година и си роди ново
Аз отговорих с въпрос:А това на боклука ли да оставя? Twisted Evil
Продължението не е за разказване Joy Peace

Общи условия

Активация на акаунт