Деца с очни проблеми

• 52 488
  • 431
  •   1
Отговори
# 270
Уважаеми участници в този форум, позволяваме си да потърсим съвет от Вас, виждаме, че всички, които се включват в този  форум са преживели много митарства по очни кабинети . Детето ни има запушен слъзен канал и след безброй прегледи и два пъти сондиране в Очната болница във Варна /извършено от доцент Контрова /, проблемът си стои . Не желаем повече да ходим там, защото на последния контролен преглед там тя ни каза, че си е свършила работата чудесно , при второто сондиране много е внимавала и каналчето , според нея ,се отпушило , така че всичко ще се оправи .....ама не се оправи . Други очни лекари ни казаха, че има алтернатива на обичайното сондиране - да се пробие мембраната на каналчето но  през носа, чухме в тази връзка имената на докторите Джамбазов и Михайлова - съответно от клиники Каспела и ЛУксор в Пловдив, но ние вече сме много недоверчиви, наплашени, макар проблемът да не  е чак толкова сериозен, колкото други, за които четем тук. Моля , ако някой има някаква ин формация или  лични впечатления за такава процедура, нека я сподели с нас.  предварително Ви благодарим
Мога да коментирам само д-р Михаилова,защото я познавам и наистина твърдя че е добър специалист.
Един въпрос:Колко беше голямо бебето,когато направиха първото сондиране?

# 271
Привет   bouquet
От сега да си кажа ,не съм чела темата- извинявам се   bouquet
Има запитване от името на моя приятелка:Детенцето е на 3 и половина с вродена остра миопия.....на едното око е с   -14 ,а на другото е с -13 диоптъра,от 1 година е с очила.
Наблюдаващ лекар е др.Кондова гр Варна....
Бихте ли ни насочили към добра клиника в София или страната,съответно и към специалисти за консултация?

# 272
Поли,аз съм леля Димана,леля съм на детенцето,в предишни теми питах,момичетата тук ми помогнаха с много инфо,Роси да сяда и да чете.

# 273
Привет   bouquet
От сега да си кажа ,не съм чела темата- извинявам се   bouquet
Има запитване от името на моя приятелка:Детенцето е на 3 и половина с вродена остра миопия.....на едното око е с   -14 ,а на другото е с -13 диоптъра,от 1 година е с очила.
Наблюдаващ лекар е др.Кондова гр Варна....
Бихте ли ни насочили към добра клиника в София или страната,съответно и към специалисти за консултация?

Това е вродено състояние,обикновенно прогресиращо Sad
И мисля ,че Контрова не е добър избор,но пък Митов е добър по въпроса,нека идат при него Peace

# 274
здравейте ,
не съм изчела темата ви , но да попитам за нещо на пръв поглед безобидно . На дъщеря ми от дясното око от около 4-5 месеца често тече сълзица.
Не е възпалено .Видимо -нищо.Личната лекарка каза , че не вижда проблем.
Вие като майки , който знаете по този проблем вероятно повече от нея , как смятате .Това признак за заболяване на окото ли е. Да потърся ли специалист.
Благодаря ви !  bouquet

# 275
Поли,аз съм леля Димана,леля съм на детенцето,в предишни теми питах,момичетата тук ми помогнаха с много инфо,Роси да сяда и да чете.
Извинявам се за дублирането .......и недоразумението   bouquet
Viki i mama ,благодаря за отговора   bouquet,ще и предам ..... Hug

# 276
здравейте ,
не съм изчела темата ви , но да попитам за нещо на пръв поглед безобидно . На дъщеря ми от дясното око от около 4-5 месеца често тече сълзица.
Не е възпалено .Видимо -нищо.Личната лекарка каза , че не вижда проблем.
Вие като майки , който знаете по този проблем вероятно повече от нея , как смятате .Това признак за заболяване на окото ли е. Да потърся ли специалист.
Благодаря ви !  bouquet
Не мисля че има проблем,но един профилактичен преглед при офталмолог,никога не е излишен Peace

# 277
Честит празник на всички дечица,мами и баби Heart EyesНека този красив пролетен празник ви донесе много здраве,усмивки и само хубави новини Hug

# 278
  bouquetчестит празник на всички родители и техните слънчица  и все така да ни радват Grinning

# 279
Честит Имен Ден мила Вики и мама!
да си ни жива и здрава!!! newsm51 newsm51 newsm51
Днес, на твоя имен ден,
те приветствам умилен,
и ти желая гръмогласно,
в живота всичко най-прекрасно!!!

# 280
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден, Вики и мама! Бъди много здрава и щастлива, а Вики нека те огрява с прекрасната си усмивка!

Вчера си направихме една екскурзия до манастира "Св. Марина" край русенското село Каран Върбовка - според преданията аязмото в църквата лекува очни болести. Измихме си очите и си наляхме вода - може да звучи смешно, но...и вярата лекува.
А на връщане ни изпратиха ето тези щъркели:

нека  донесат късмет на всички ни Praynig!

# 281
Благодаря ви мили хора Hug Hug Hug

# 282
 Partyвики и мама честит имен ден  нека твоето слънчице да те радва все така Grinning

# 283
  • София
                                              ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , Вики и мама

newsm59 bdbaloni baloni hbday

# 284
  • GYM
ЧЕстит Рожден Ден! newsm59 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт