Деца с очни проблеми

• 52 380
  • 431
  •   1
Отговори
# 360
Момичета много се извинявам ще се отклоня от темата и искам да попитам някои знае ли как да махна моливчето което се показва  от дясно на полето на което съм публикувала отговори. Embarassed newsm78 Не мога да го махна....

# 361
Вики и мама, чакам да пишите. Цял ден ви мисля spoko

# 362
Здравейте,мина деня,тежък беше ,но се налага в сряда пак упойка Crazy,защото три от зъбчетата са с лекарство и трябва тогава да ги пломбират и да приключим.Тя още е много нервна,мрази упойките защото винаги повръща като се събужда и после целия ден отива по дяволите,но иначе е добре Peace
Благодаря за виртуалната подкрепа,а на момичетата ,които са задали въпрос,обещавам да отговоря,но нека е по-късно или утре,че това мрънкяло ми е все в ръцете Crazy Hug

# 363
Мама на Вики, мина най-сетне ! Ох, ама много упойки, много нещо ви се насъбират  Rolling Eyes Това все още млечни зъби ли са, че с толкова кариеси  newsm78 АЗ все питам, извинявай, но любопитна съм си по природа  Sunglasses
Хайде, лек ви ден и дано скоро се успокои детето и да заспи, за да можеш да си починеш и ти.

# 364
Не се притеснявай,питай каквото пожелаеш,аз обичам да говоря/пиша/,това някак ми помага Hug
Млечни са но са кътниците,които се сменят чак след 10 годинки,а дотогава има доста време.Единият от кътниците направи оток,събуди се с подута бузка ,а два дни преди това зверски болки.Това беше причината да я заведа и да предприема тези мерки с всичките и развалени кътници.Обясниха ми че упойки,лекарства и много други фактори са причината да са толкова развалени млечните и зъбки,но се надявам с постоянните да не е така.Засега решихме проблема Peace

# 365
Viki i mama радвам се че всичко е минало добре,малката е герой. Peace

# 366
Мерси за пояснението. Наистина логично звучи. Единственото, което мога да ви пожелая, е когато излезнат дефинитивните зъбки да са по-здравички и упойките по-малко...

Няма ли кой да пусне нова темичка, че стигнахме до 25-та страница ? Или квотата се е увеличила от последният път, когато бяха максимално 20 ?

# 367
Ох, радвам се че всичко мина  bouquet

# 368
  • ГОре на черешата...
Да нацелуваш Вики Heart Eyes! А ние ще стискаме пак палците, когато трябва Peace.

# 369
Здравейте.Големият ми син е на 6.5г. и го заведохме на очен лекар и очната даде диагноза вродена малформация на очната леща и на двете очички и го записа сферофакия.Може ли някой да ми даде повече инфо,защото самата лекарка много ме наплаши а сме на друг преглед в сряда-друг лекар. CryБлагодаря.
Здравей.
Това е аномалия на формата на лещата и доста често е придружена и с други неща,въпроса ми е първо:Има ли детето микрофталмия-малки очи,малки за възрастта?
След това ще отговоря на въпроса ти,между другото не се налага лечение,освен ако лещата не е помътнена-катаракта Peace
Малко ме съмнява тази диагноза току-така на почти седем годинки Thinking

# 370
Цвети, нали знаеш какво казвам за Вики в такива моменти  tooth newsm74

# 371
Здравейте, майчета! По-назад ви бях разказвала за проблема ни – кривогледство. Имаме насрочена дата за операция вече и моля тези, които са минлаи през това да споделят повече. Конкретно ме интересува вечерта преди операцията, чух че не трябва да яде и да пие вода, вярно ли е? Доста ще ни е трудно за водата на нас  И за самата упойка, много ме е страх от пълните упойки.... споделете...
Преди упойка никакво ядене и пиене поне пет-шест часа Peace
Не се притеснявай,защото е кратка упойка,при кривогледството не е страшно Hug

Монке,кажи си вещото мнение  Mr. Green

# 372
Цвети, нали знаеш какво казвам за Вики в такива моменти  tooth newsm74
Знам newsm47

# 373
  Peaceмомичета получих отговор от франция но утре ще ми го преведат и след това ще ви кажа какво са ми пишали Hug вики и мама радвам се че всичко е минало добре  bouquet

# 374
Здравейте, майчета! По-назад ви бях разказвала за проблема ни – кривогледство. Имаме насрочена дата за операция вече и моля тези, които са минлаи през това да споделят повече. Конкретно ме интересува вечерта преди операцията, чух че не трябва да яде и да пие вода, вярно ли е? Доста ще ни е трудно за водата на нас  И за самата упойка, много ме е страх от пълните упойки.... споделете...
Преди упойка никакво ядене и пиене поне пет-шест часа Peace
Не се притеснявай,защото е кратка упойка,при кривогледството не е страшно Hug

Монке,кажи си вещото мнение  Mr. Green

Хайде, Мони, моля те, сподели.
5-6 часа преди упойка не значи ли, че вечерта може да си пие водичка, до 9-10 часа, и после да си спинка, и на сутринта да я вземат направо?

Общи условия

Активация на акаунт