Китайски капсули за отслабване-2

• 55 609
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
Ментето е със златен холограм доколкото си спомням,а истинските са със сребърен.
ето истинските:

# 16
Мили момичета,преди 2г. пих китайските хапчета за отслабване. За 10 дни свалих 3кг.,но си навляках куп проблеми. Към 5-тия ден запонах да получавам сърцебиене и да и  ми треперят ръцете,но не обърнах внимание и продължих да ги пия. Положението стана по-лошо и една вечер започнах да получавам задух. На следващия ден отидох на лекар и се оказа,че е от хапчетата,имах много висико кръвно.
При мен ефекта е абсолютно същия плюс безсънието и сухота в устата но на 3-4 ден преминават тези неща. newsm78

# 17
rums,какво показва кантарът днес?

vegas,ти как се чувстваш изчезнаха ли страничните ефекти?

# 18
От вчера и аз пия хапчетата и се чувствам добре, като изключим сухотата в устата. Simple Smile Дано наистина има ефект. Simple Smile

# 19
здравейте момичета,имам нужда да сваля поне 30 кг, тези хапчета дали ще ми помогнат.Пила сам ксеникал,редуктил,мазиндол и какво ли не и резултата +30кг -ужасно се чувствам от това че сам си позволила това да ми се случи ама.......Е хайде пишете какво мога да очаквам

# 20
irinailieva, според мен трябва да помогнат:)
Аз ,когато ги пих също ме гонеше страшно безсъние, което беше добре дошло обаче......имах време за всичко  Mr. Green

# 21
irinailieva,всички се надяваме,че това е магическото хапче,което ще ни реши проблема за винаги,но......знам ли-докато не пробваме няма как да разберем!Аз искам да сваля 6-8кг,днес изпих 11-тото хапче и съм на -3кг,докато моя прятелка е -8....при всеки е различно явно,но знам че колкото повече кг. имаш за сваляне толкова по-бързо ги сваляш /с такива медикаменти и диети/ поне в началото.Пробвай и ЛИДА,пий ги 1 месец и то ще си покаже как ти действат!
УСПЕХ!!!!
Witchy,Ти кога ги пи и колко кг. свали?

# 22
  • София
Днес изпих четвъртото хапче,девети ден.Кантара показва-1,5,искаше ми се по-бързо да свалям,но и така съм доволна.Уж нямам апетит,ама си хапвам Embarassed.Момичета,вие всеки ден ли ги пиете?Аз ги пия на 3дни едно по ИТМ,пробвах на два дни едно,но много ми се раздразни язвата. newsm78Имам да свалям 7-8кг. още.Tornado браво на теб,за 11дни-3кг.това е супер резултат,продължавай все така!

# 23
Здравейте,
днес ми е 5 ден -2кг надолу.Пиех  ги всеки ден ,но от днес започвам през ден,защото немога да издържа на страничните ефекти.Чувствам се отвратително Sick Главоболие,високо кръвно,безсъние,задух,сухота в устата ,сърцебиене....Но най-много ме мъчи тоя скапан задух Sick

# 24
Вегас,много странични ефекти....,дано да отшумят скоро Praynig
На мен днес ми е 13 ден пия ги всеки ден и съм качила едно кило от свалените 3 Cry
вчера направо се разсипах да ям,какво ми стана незнам newsm78 много странно...

# 25
Здравейте! Днес колежка ми донесе LiDa и ги започвам от утре. Изчетох всички теми за капсулите във форума, в този на бг фарма, няколко сайта за закупуване, както и официлания от опаковката на капсулите. Моята опаковка има червено флагче с надпис DALI, което го има и на официалния сайт. Холограмният стикер е сребърен, не златен. Надявам се не съм си купила ментето. Платих 50 лв. Ще докладвам какви са резултатите, дай Боже да са минусови в килограмите и нежеланите ефекти!  Peace

# 26
Здравейте,
vegas можеш ли да ми кажеш от къде си ги купи, защото и аз искам да ги започна тия хапчета, но ги търся от доста време и не ги намирам никъде. Имам за сваляне около 10кг. и само със спорт не върви при мен. От всичко което изчетох и пих май само тези ще ми помогнат. Сега си търся от кого или от къде да ги поръчам. А ако някой знае и аптека където отново ги продават в София ще е супер.

# 27
 По аптеките е трудна работа.

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 17:20 от magdanoz

# 28
Къде сте момичета newsm78,защо не пишете и не давате информация кой как е?????Моля ви,ако имате възможност разбира се,пишете!При мен положението е кофти-не отслабвам smile3518 и аз незнам защо,нещо взеха да не ми действат хапчетата....искам да отслабнааа cry

# 29
Изобщо това намира ли се по аптеките?

Общи условия

Активация на акаунт