Китайски капсули за отслабване-2

• 55 611
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
До колкото знам не се намира по аптеките.Аз го купих от магазин за хранителни добавки!

# 31
Да докладвам резултатиииии: Днес пия втора капсула = втори ден. Стартирах вчера на 65,8кг, днес съм 64,2кг, което е с  -1,6кг надолу и си е постижениеееееее  newsm44   Режима ми вчера беше 2 кофички кисело мляко 3,6%, една ябълка и 3 литра степче, към което съм пристрастена..... Не мога да пия само вода, не ми върви някак си  Embarassed  То и да не пиех капсулите, щеше да съм посвалила малко с тея две млекца, ама.....
Успех на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 09:08 от deeed

# 32
deeed , smile3501 на теб,продалжавай в същия дух,само да не се изгубишна края/това в кръга на шегата,разбира се/ Grinning Ти си пазиш и диетка обаче,а аз като огладнея и си хапвам по нещо,но си мисля  че от водата се чувствам като балон пия по 2-2.5литра на ден ей ми ги 2 кила Cry аз сам на15-тото хапче........и-2кг smile3511

# 33
deeed , smile3501 на теб,продалжавай в същия дух,само да не се изгубишна края/това в кръга на шегата,разбира се/ Grinning Ти си пазиш и диетка обаче,а аз като огладнея и си хапвам по нещо,но си мисля  че от водата се чувствам като балон пия по 2-2.5литра на ден ей ми ги 2 кила Cry аз сам на15-тото хапче........и-2кг smile3511
е, аз го отдавам на млечния глад... Надявам се утре поне с наполовина на днешния резултат да съм свалила, ама... Зависи дали ще удържа фронта и днес  Wink Хубавото е, че нямам никакви странични ефекти от описаните по-назад, дори сухота в устата - наливам се насила с течности  Sunglasses
Ти не не притеснявай, може да си във временен застой пък, знаеш ли.. После няма да можем да те спрем да слабееш!    bouquet

# 34
От твоята уста в божиите уши/както се казва/ newsm20

# 35
Здравейте, и аз си ги купих. Надявам се да са истинските (поне така изглежда), още не знам кога да ги започна, но със сигурност ще е тия дни и после ще ви кажа какви са резултатите.

# 36
Здравейте, и аз си ги купих. Надявам се да са истинските (поне така изглежда), още не знам кога да ги започна, но със сигурност ще е тия дни и после ще ви кажа какви са резултатите.
  Давай, слабеенето започнаааааааа! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 37
Аз спрях хапчетата преди три дни.На четвъртото хапче/четвъртия ден/ получих някакъв много тежък задух.Може и да не е от тях -незнам. newsm78,но вече трети ден откакто не ги пия и все още немога да се оправя SickИначе аз ги купих от някакъв сайт отслабни.бг 57лв с доставка

# 38
vegas ,много е странно това със задуха Thinking май никой друг не се е оплаквал от това/или бъркам/,обърни си внимание,казавам го защото знам какво е и аз съм получавала такива пристъпи/не от хапчетата разбира се/,но аз съм предразположена наследствено.....

# 39
tornado_vn, 4ак сега влизам и вийдам въпроса ти.
Пих ги преди Коледа ..... те са 30 капсули -15 съм изпила ена след друга , другите 15 през ден през 3....както дойде. свалих около ох не помня ама някъде 7-9 кг. При това нямах много за сваляне, по инструкциите на листовката даже не трябва6е да ги пия.
Също така и аз имах лек задух в на4алото  Confused .Абе сякви гадости ,но ми минаха за 3-4 дни.....после само гадната сухота в устата. тя ме държа сигурно до оня ден, доста сляд като ги спрях.
Твоите капсули на кутията имат ли 4ервен знак?
Аз се сдобих с тях от позната, която го взела от дуга позната и така. Общо взето нямам представа от къде са  Peace

# 40
не,моите нямат червения знак,явно са от по-стара партида Thinking

# 41
В старата тема бях мернала, 4е тези с 4ервения знак не са истински  Wink

# 42
А,аз пък гледах в някакъв сайт на някаква фирма,че новата партида от 08.2008 били с червен знак newsm78

# 43
Witchy ,тук пък в този сайт са с червения знак и  пише,че били разделени на 5 блистера по 6 таблетки,а моите бяха 2 блистера по 12 и 1 с 6 ....http://lida.free.bg/index.html.... да не съм се натресла на ментето,че и 60лв.дадох??????

# 44
Червения знак, който имам аз на моята кутия е знака като на официалния сайт www.kmdali.com , предполагам не са ми фалшиви капсулите  newsm78 . Обнадеждавам се, че не са, тъй след първата капсула съм -1,6кг надолу  Praynig
А,аз пък гледах в някакъв сайт на някаква фирма,че новата партида от 08.2008 били с червен знак newsm78
- Дано си права, мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт