Китайски капсули за отслабване-2

• 55 611
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
момичета, а намират ли се все още Ли Да Дайдайхуа някъде? из Нета, или ако някой последно е поръчвал да каже от къде.....
На мен сестра ми ги поръча от дистрибутор,ама лично

# 226
момичета, а намират ли се все още Ли Да Дайдайхуа някъде? из Нета, или ако някой последно е поръчвал да каже от къде.....

По-точно се познава с дистрибутора, или как?. ))) Че това лично нищо не ми говори. )

# 227

По-точно се познава с дистрибутора, или как?. ))) Че това лично нищо не ми говори. )
Нейна бивша колежка се познава с дистрибутора, тя ми поръчала, а сестра ми ги все и ми ги прати от София

# 228

Аз си ги поръчах от тук  http://otslabni.free.bg/1.html

# 229
Лина77,ти отслабна ли с тези капсули и колко килограма,колко време ги пиеш?

# 230
Лина77,ти отслабна ли с тези капсули и колко килограма,колко време ги пиеш?
Пия ги от 10 дена. Досега съм отстлабнала около 1,5кг., но аз имам малко за сваляне. Първите два дни ми се виеше свят и не се чувствах моного добре, но сега съм ок без никакви странични ефекти. Смятам да продължавам да ги пия.

# 231
Аз ги пих 1 месец,първите дни свалих 3кг и от там нататък се застопорих на едни килограми нито нагоре нито надолу.След 15-20та капсула изобщо не усещах даже и сухотата в устата,апетита ми се възвърна все едно не пиех никакви хапчета,а към края на опаковката....... си върнах 3-те килограма.Междувременно ми дойде МЦ и като ми свърши пак започнах да слабея и да не ми се яде,но опаковката свърши и не си взех друга,а и една съфорумка/фармацефт/беше написала,че количеството сибутрамин в капсулете май не е разпределено равномерно...т.е в една капсула може да има повече милиграми от нормата,а в друга може изобщо да няма.Сега минах на Редуктил,та да видим.....Аз незнам моите килограми за сваляне малко ли са,много ли са/168см.60кг,по едни таблици съм в нормите по други не/,но ще се спра на килограмите,на който се харесам!

# 232
Привет момичета. Да ви се похваля колко се гордея със себеси! Hug Вече все по често мои познати ми казват колко съм ослабнала,  bouquet Направо хвърча от щастие!!!Така  си регулирах апетита,че се храня по малко и ми е супер,с тези капсули Инхуа. Убедих се ,че всичко зависи от нагласата на  самия човек, към ослабване. newsm78
Да ви кажа, че аз имам още  7-8кг да свалям,но не бързам ,за да не се получи йо-йо ефект.
Желая успех на всички!!! newsm44

# 233
  • София
Браво Хабибка, и аз се чувствам добре от капсулите - пия ги вече от 4 дни /вчера забравих - така че 3 дни/ нямам странични ефекти.
Аз искам да сваля 8-10 кг общо /това е в най-оптимистичния вариант, но мисля и че със 5-6 мога да се задоволя - само да ги задържа после.

# 234
 Аз пия Ли да ,но не всеки ден, в съчетание с диета, за 1 седмица свалих 4 кг.  newsm44

# 235
Всяка капсула съдържа 300 мг екстрат от лековита круша,алое,индийска ягода,канлено дърво,глог,водна лилия.
От двете капсули,които изпих до сега,мога да кажа,че няма сибутрамин.

Благодаря ти  ASSAMARIS.А как разбра ,че няма сибутрамин,някакво особено сействие ли има.
Аз пих розовите капсули за отслабване и се чувствах супер зле-световъртеж,гадене,безсъние,обща неразположеност.
Незнам дали да не пробвам и тези Инхуа,истината е в диетата обаче. Rolling Eyes
А иначе ,ако някой иска Лида или розови капсули или плодови,аз мога да намеря и то на добра цена.

# 236
elyam, на колко можеш да намериш Лида ?
Аз ги купих за 50 лв.

# 237
Току що взех от куриера хапчетата Ли Да (малко повече от обявената цена на сайта, но карай). Сега изпих първото, ще видим какво ще е положението.

# 238
Всяка капсула съдържа 300 мг екстрат от лековита круша,алое,индийска ягода,канлено дърво,глог,водна лилия.
От двете капсули,които изпих до сега,мога да кажа,че няма сибутрамин.

Благодаря ти  ASSAMARIS.А как разбра ,че няма сибутрамин,някакво особено сействие ли има.
Аз пих розовите капсули за отслабване и се чувствах супер зле-световъртеж,гадене,безсъние,обща неразположеност.
Незнам дали да не пробвам и тези Инхуа,истината е в диетата обаче. Rolling Eyes
А иначе ,ако някой иска Лида или розови капсули или плодови,аз мога да намеря и то на добра цена.
Толкова лида продадох/докато беше разрешена/.Клиентите ми споделяха впечатления.А и аз доста поизпих.
Има си специфика.Първо се появява адска жажда,после -бързото наспиване ,събуждаш се зареден с огромно количество енергия,сърцебиене.....А сега-нищо.На шеста капсула инхуа съм.Придържам се към диетичния режим ,които ми изготви диетоложката на база вегатеста,ходя бързо по един час на ден и ...........нищо.
Не се подлъгвайте по ниската цена на Лидата. newsm78

# 239
 ASSAMARIS,мила, ти не разбра ли,че колкото и гадни работи да обясняваш за Лидата, който иска ,пак ще я пие, така че предлагам ти да не се хабиш повече Simple Smile
А относно ниската цена, къде е тя? Аз лично си я купих за 50 лв. и хич не смятам ,че това са малко пари  Peace

Общи условия

Активация на акаунт