Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета Hug
Аз съм от желаещите за отслабване и вече минах през една от диетите тук, но тя вече спря да ми действа. А имам още за сваляне. И така реших и аз да започвам при вас. Но малко се обърках относно ударния етап искам да ви питам само с протеини или може и зеленчуци newsm78 защото в рецептите в темата тези, които са с червен цвят за ударния етап имат и зеленчуци в тях? И другото-кажете ми примерната схема с храните за ударния етап от книгата дали е добре нея да я направя-просто всичко ми е ново и се притеснявам да не сбъркам нещо ако се опитам сама да си измисля менюто(а ако има някъде примерни схеми кажете къде да погледна)....И моля ви не ми се карайте ако нещо питам което много е дискутирано-аз от известно време се старая да чета всичко, което пишето но трудно смогвам(пък и малкия му никнат зъби и направо нямам много време). На всички лек и отслабващ ден Hug

# 346
  • София
Здрастиииии  newsm47 !!!!!

Монро, и ти на мен! Hug Hug

Ривелкооо, Flowers Bouquet lovekiss, а онова клипче дет' си го пуснала ....... newsm43, ама май трябва по - честичко да го пускаш  Mr. Green

meggyv, сама си си отговорила - не става за жалост  Hug

Фоли,   Hug babydust7

mousbeni,  всички млека с  0.1% стават - изборът е въпрос на вкус  - пробвай /аз лично си харесвам Култура  Wink /

Krasi tv, стискам ти палци! Ако си упорита - ще стане!

Рера Ilkova, съжалявам ама без ядене /режимно/ не се получава - т.е наистина го разваляш! Успех ти желая и бързо оздравяване на детенцето! Hug

Цоци,  Joy Joy  Hug

СлаБе, Тони, Филюдка, Lucie, Катеджин, Абиии, Татитка и .............. всички   love001 smile3533

# 347
  • Bulgaria
благодаря eee чесно да си призная тази сутрин се притеглих и съм с -1 кг малко е но вече съм по-обнадеждена пък и вие мацки ми вдъхвате много надежда

# 348
За много години, на всички "млади" и "стари" дюканки!

Лични поздрави на тези, които ме помнят!  Flutter
        След дъъълго отсъствие от дюканската тема ... идвам да споделя, че "невлизането" в нея рано или късно се отразява на килограмите  Wink . Аз нещо взех да пропускам и протеиновите четвъртъци и сега съм два кг +  Confused .  Обещавам да се взема в ръце и да не опропастявам постигнатото и с ваша помощ  Hug .

# 349
  • София
feelgood, Слабе, много благодаря  Hug поне няма да готвя различни манджи, че хич ме няма по тази част.
Утре сутринта ще се измеря прилежно на кантарчето и със сантиметърчето. При мен основният проблем е огромен корем - все едно ще раждам след месец  newsm78 да му се невиди, крачетата ръчички, та даже и дупето се поприбраха, все пак 18 уж свалих, но този корем идея си нямам как ще изчезне.  Thinking
Отделно съм болна, а не прочетох нищо за лекарства и дюкан  Outta Joint аспирин, парацетамол, а ще взема и АСС прахчета, та ако не пиша два дена - да знаете - умряла съм.

pepa_ilkova
при нас подействаха само свещичките ефералган плюс много течности. Да ти се оправя бързо малкото сладурче, че по-гадно то това да са болни дребните няма.

feelgood ако не намериш батерия - питай къде рециклират такива. Моят кантар е стар и очукан, дава грешка от 4кг май толкова бяха, имам още един, но е в София, та ще го домъкна аз до Варна след месец два, че не ми се прави колекция от кантари.

nelsun ееее тамън реших че може  Crazy  

# 350
janeta* .... значи правилото за протеиновите дни както и за дните от ударния период ( те са едни и същи) е ...основно месо ( пиле риба телешко ) яйца извара обезмаслено кисело и прясно мляко ( но не повече от литър на ден като ограничениетоп за прясното мляко е до 250мл) ...зеленчуците които виждаш внякой рецепти са в дозировки като подправки ( демек сравни колко черен пипер слагаш на една манжда и си помисли колко лук или многократно коментираните курнишони) ...ако искаш моя съвет ..в дните на проетеини просто мини на месо на скара, или печено във фурната най добре във фолио, варено, ... и когато ти писне от тези "сухи меса " разнообразявай с яйца по панагюрски ( но без да ги поливаш с масло) много са свежи .... НЕ ЗАБРАВЯЙ ТРИЦИТЕ ...като почвайки резима не ги вевеждай веднага с 3 с.л ...а започни ден два с по една после 1,5 и така до три ..... иии като ти се дояде нетърпимо нещо сладко ...направи си кисело мляко със стече или крем карамел или кремче с кисело мляко степче и желатин ...или кексче ....
krasi_tv .............как да е малко -1кг ....хей момиче този режим не е от онези със светкавични резултати ....този режим е БАВНО НО СЛАВНО СВАЛЯНЕ НА КИЛЦА

# 351
Сладурки и сладурковци /Туни де се загуби...да не изчезнеш/  bouquet
Писали, писали, няма изчитане...
Видях снимки на страхотни сладуранки Монрое, Айнур, Немското Цвети, Коте.... Hug
Ривелко, слънце мое newsm51 спри се, ще изчезнеш.
Тони...неделя е, кво си се развикала в 8 без нещо за ставане...ти не спиш ли... Joy Joy Joy
Слабенце...ще се справиш.....няма мърдане щом си под наблюдение...от Люси Joy
Зеленко...гледам още малко остана Flowers Four Leaf Clover
На Филюдка една огрона   love001
Отивам да си оправя линийката, от началото на декември не съм я сменявала...този път малко, ама кеф.

Балкона   bouquet
Kukita, FoxMamma, badi, krasi_tv, Кас, brokolche, valentinamk, nereshitelna, SECILIA7, nush, luucci, nana_ts, tonito27, Цоци, Slon4o, Tinkatink, azuro, ianushkaa, EVA x 2 (+ 3 Скрит/и) и 8 Гости

# 352
  • София
До всички: Бързо пийте нещо режимно!!!!!!

До кърмачките: ей тука прочетете и към режима - най-добре след края на кърменето пристъпете! http://dukanskirecepti.wordpress.com/%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D … 1%87%D0%BA%D0%B8/

До всички новодошли: добре дошли, а книгата прочетохте ли? И едно око тук хвърлете: http://dukanskirecepti.wordpress.com/

До прегрешилите: НЕДЕЙТЕ, БРЕ! ДА НЕ ПИТАТЕ ПОСЛЕ: АМА ЗАЩО ЗАДЪРЖАМ!

# 353
  • Варна
meggyv , лекарствата, които са без захар са подходящи за режима. Лично аз за настинка използвам Тантум Верде - за пръскане и таблети Peace, даже преди малко си пръснах, че едната сливица ме боли ужасно Confused. А за корема - същата работа и при мен - прибира се, но мноооооого бавно. #Cussing out Ти като си във Варна няма ли да се присъедениш към нас на 18.01. - след Дюканска среща най-много се слабее - така съм чувала... Mr. Green Hug
зелено човече , погали точко от мен!  pregnant Hug

# 354
  • Bulgaria
ооо това е болна тема за мен за коремчето моят е като на бремемна в 9 месец ужас е

# 355
  • София
mar4ela5  С голям кеф бих дошла, но съм с постоянно карго товар от 10 кг и напоследък кисъл. Ако съпругът ми е свободен ще  оставя малката и ще дойда. Само датата знам обаче. За лекарствата - днес ще видя какво ще ми дадат без рецепта. Пръскам от 5 дни тантум верде - ефект нулев.....

# 356
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета.   bouquet
Да се отчета , за 6 дни - 2.200кг. Peace
Обаче снощи имах екшъни , та и почти и днес.  Sad
Снощи направих хепертонична криза 160/130.
Та доктори , та бърза помощ.... Днес съм малко по у ред варирам  , но 130/80 е по добрия вариант. Главата ми тежи , но си хапнах закуски , обеди , апетит си имам.  Laughing
Сега една салатка ще направя - втори ден съм на ПЗ и така. Оплаках ви се , но напред и много минуси.  Peace
Лек и хубав ден.  Hug

# 357
  • Варна
Варненска среща 18.01., 13.00 ч. Мястото още се уточнява.  Hug

# 358
Moмичета благодаря за отговорите.Аз не прекалявам със спорта.Карам 1/2 час кростренажора на много малко натоварване или пътека 1/2 час бързо ходене.По скоро за раздвижване на кръвта Laughing,за тонус........

# 359
Цоци благодаря ти за бързия отговор  bouquet И аз така си мислех но реших д ви питам за да не сбъркам нещо още в началото. А за месцето на скара няма проблем-това е любимото у дома и мъжът ми само пита кога ще започвам Дюкан, че чака да правя всеки ден нещо с месо hahaha

Общи условия

Активация на акаунт