Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 75
   Айнур, Съни, Марчела    Hug    Колко малко му стига на човек, за да се усмихне. Много мило ми стана, че ме помните и се сещате за мен.     bouquet

За 1 месец и 20 дни на Дюкан свалих 6кг. По празниците качих 3кг. и честно казано дори ми личаха, да не говорим, че дънките почнаха пак да ме стягат. На 5.01.2009г. хората започнаха работа, а аз нова диета. Сега съм на 90 дневната и за 4-ри дни имам -2.300кг. Предполагам, че е вярно това, че бързо качените килограми се свалят бързо. Остава да преборя още 1 "празничен" килограм и после борба със тези, които ми тежат от години. Надявам се, както бях стриктна с Дюкан, така да съм и с тази диета.

Целувки и прегръдки от мен. Бъдете режимни и се усмихвайте. Айде сега пийте по една чаша вода.    Mr. Green

# 76
Мерси на всчики момичета за съветите за мамчето Hug
Така и не се научих да изброявам-все пропускам някого . Embarassed

Много целувки на всички Heart Eyes

Тинчето 78-успех  дано всичко се нареди  с другата диета Hug

# 77
  • Варна
МЕРЕЛИН , добре дошла!  Hug Доста хора са имали закъснение по време на режима, но това е само в началото, докато тялото свикне. После нещата се нормализират. На мен сега ми е по-редовен от всякога!  Peace Може при теб и друга причина да е имало... 3 месеца са си доста време...не ходи ли на лекар?

# 78
  • софия
Бреййййй,човек да не ви изпусне от поглед. Crossing Arms Колко неща сте сътворили.......Успели сте да се скарате,да се сдобрите,някои и годинка навършили.Катериноооооооу,моме убава,честито и да си сбъднеш мечтите дюкански. newsm51
Видях и една друга заблудена душа.Насте, ко стаа пиле шарено? Mr. Green
Така,аз сега малко изповед да направя.Момичета аз се хлъзнах много лошо по тънкия лед към освинването. TiredВсяка сутрин се заричам,че от днес съм стриктна и до вечерта съм оплескала нещата.Незнам как да се върна към нормалното ядене,знам че няма кой да ми помогне освен аз да се стегна,но нещо не ми се получава.Кантара се катери нагоре,аз го гледам с ужас,а волята ми се е запиляла нейде и не мога да си я върна.Събудих прасето,а то се развилня и сега няма спиране.Ще продължавам да опитвам и ще се развикам с пълно гърло при вас когато успея да изкарам първият протеинов ден стриктно.Стискайте палци да е скоро.
След цялото това излияние просто искам да ви кажа:Не мислете,че можете след режима да се върнете към старите навици.Ако искате да сте на желаните килограми,просто ще трябва да сте винаги фаза 2 1/2.Пояснявам,че това се отнася за момичетата които са свалили по над 20 кила.Ми това от мен.Целувки на всичкии лек протеинов петък.

# 79
МЕРЕЛИН , добре дошла!  Hug Доста хора са имали закъснение по време на режима, но това е само в началото, докато тялото свикне. После нещата се нормализират. На мен сега ми е по-редовен от всякога!  Peace Може при теб и друга причина да е имало... 3 месеца са си доста време...не ходи ли на лекар?
да,много е,но преди да родя имах доста нередовен цикъл и проблем с някои хормони-след раждането ми се нормализира и то4но по време на диетата -пак имах проблем-сега ми е сравнително редовен и се притеснявам да не се прецака пак...но както и да е-това няма да ме спре да правя диетата,защото е единствената,която ми допада и е близка до на4ина ми на хранене по принцип-благодаря за посрещането  bouquet

# 80
Здравейте и от мен, сладурки и сладурчо. Пак сте в нова тема, пак сте я преполовили и пак имам да четаааа ooooh! Вчера какво се замотах и хич не можах да вляза
tonito27 и tuningmania позабавлявах се на вчерашния ви диалог  hahaha но да не пропусна и интересните снимки от НГ, личи си, че сте изкарали весело
mar4ela5 чуден виц Joy, и за пореден път ти разгледах  снимките, много си сладка Hug и честита ти четвърта месечинка
katyadjin Честита ти една година с Дюкан  bouquet Респектиращо... уау и какви снимки... какъв зашеметяващ  резултат  smile3501
cote втория протеинчо... лелеее... свят ми се зави Mr. Green

Може ли да се допитам? Вчера си правих от патентованата от lepidopteria маслИНОва риба. Първия път като я ядох, преди около две седмици, след около два часа ми стана много гадно в стомаха и много повръщах Реших, че е от това дето я изядох цялата, но тя не беше много голяма, а и аз бях на П. Сега реших пак да пробвам, но само половина с малко салата, и пак същото. Не се стигна до крайности, но едвам издържах на дискомфорта в стомаха си. Та въпросът ми е дали да се откажа от нея или да стискам зъби и да я ям понякога, като се има предвид, че резултат с 00 е много бърз и само за това си заслужава? Благодаря предварително.

zorita zoraide къде се загуби, бре newsm78

Бургаски сладурки wavey

Хубав слънчев ден на всички и много минусчета Hug

# 81
Здравейте и от мен

Вещи- уби рибата с това "пу първа" - а дано ти тръгнат надолу килцата, все пак се разписа на първа страница   bouquet

Катяджин - ненагледна хубавица си ти, успеха ти е голям, браво, я кажи как е сестричката Биска, тя запази ли килцата   bouquet

Цоци- чак сега ти видях снимките в подписа, аз видях първите снимки, които пусна в темата (с прелестната ти щерка), видях те на моята първа дюканска среща, но старите ти снимки от подписа не бях виждала, разликата във визията ти е просто зашеметяваща, а на новогодишните снимки са потресающа  Hug   bouquet  Heart Eyes

Аз разкарах кило и половина месечно увеличение, толкоз, другото като стигна до протеинов ден

Слабе, първо направи стриктен ПЗ ден, след него лесно се прави стриктен П ден - пращам ти много воля да успееш, знам че можеш  Hug  Hug  Hug

И още имах да пиша, ама кво беше, ааааааааа сетих се
Тунинг- хубави снимки, но ми се струваш изклъощавял, ще развалиш хубавия мъж, внимавай
Това на снимките твоят приятел Любо ли беше или съм в грешка

Лабело, на теб искам да пожелая успех с изпитите, спомням си какъв ад ми беше на мен първата сесия в университета, а за килцата в момента гледай просто да не ги катериш нагоре  Hug

# 82
Здравейте,

искам да ви почерпя виртуално с тортичка, че днес малката мишка става на 2 години

# 83
СлаБе, душо  Hug, и това ли не помага? Или да ти пусна пак онази  с кита  newsm78
Майлс - да ти е живо и здраво детенцето!   bouquet
Татянка, деси вал  Heart Eyes

# 84
  • софия
 smile3540Киииииита,кииииииита,киииита!
Майлс,да ти е жива и здрава голямата рожденничка и да те слуша,ама не чак толкова много.
Светле,Саги,........Уф,мноУ ви обичам. Heart Eyes

# 85
Марчелка за какви палачинки говорят? Аз нещо не съм в час..... newsm78
Зоритка каза, че отива в София за 10 дни мисля беше, затова я няма. Ще се завърне, но липсва, да!
Лабело, сега си спомних как по време на сесия като се чете за изпити човек само се чуди какво друго да прави и най-вече хапва. Поне при мен беше така. Но тогава проблеми с кг нямах, за щастие.

Милес, ЧРД на детенцето! Да е живо и здраво за радост  на мама и тате!  bouquet

Деси Вал - сега да ме видиш на живо Shocked. И твоето момченце трябва да е голям мъж вече, още 10-тина  дни и вие на 5, нали?

И чак сега се сетих - голям съм заплес - Боби, да, момиченцата ни са почти връстнички и на теб от сърце ти благодаря за пожеланията за рождения ден на моята.

# 86
  • Пловдив
Здрасти ви, добри хора! Mr. Green

Вярна се оказа прогнозата за януарския прилив на свежи попълнения, добре сте ни дошли!   bouquet
На правилното място сте!
Запрятайте ръкави и с много хъс - направете от себе си това, за което мечтаете!
Всяко начало е трудно - затова не го отлагайте, а просто почнете и всеки ден продължавайте без да изпадате в излишни демотивиращи размисли дали ви е тежко спрямо преди, когато сте яли когато, каквото и колкото си искате.
Гарантирам ви, че сега ще ви е по-добре, дори да не го усещате от първия ден.
Прочистването на организма, лекотата на движенията, тонуса ... всичко ще се появи лека-полека.
Имайте вяра и търпение. Peace
Повярвайте в себе си, в силата на режима, във възможността да инвестирате в здравето си за дълги години напред.

До тук с дълбокомислената тирада!
Целувки на всички! Hug

п.п. Аз си изтръсках празничния плюс. Flutter

# 87
Привет!първо Чнг на всички,много щастие и късмет през новата година.Браво и пак браво на всички.Отдавна не съм се включвала,но просто онемях от резултатите ви на всички.Успех и много минуси днес и за напред.  bouquet

# 88
  • Варна
gulbenur , в началото на темата почерпих виртуално за месечинката с палачинки.  Hug Верно, че щеше да ходи някъде Зорита...
Милес, ЧРД на детенцето!   bigdance2
Sagittarius , разби ме с втората снимка!  hahaha Joy
lipstick , благодаря ти, миличка!  Hug
Лабело, и мен това ме чака след средата на Януари... ooooh! За сега само лекции... Crazy Стискам ти палци!   bouquet
звездопад  Heart Eyes
Слабеее, по-голям стимул от снимките, които е показала Саги няма според мен. Освен да вкараме твоето прасе в кочинката при моето, здраво съм я заключила - гарантирам! Mr. Green

# 89
Здравейте дами   bouquet
Сега влизам и какво да гледам нова тема и толкова много за четене направо сте неуморни Hug
Звездопад и аз изтръсках моите плюсчета и то в мц  Laughing
 Връщам се да ви дочета успех на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт