Дюканки и "млади" и "стари" тук са се събрали - 143

• 26 543
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Tincheto 78 ,успех в новата диета,а пък ако е допустимо в нея от време навреме си прави чист протеинов ден,мисля,че ще помогне.
СлаБе ,душо,къде се загуби?Не си единствената с пуснатото   261uu
Но ще се нахъсиш,сигурна съм,както казва Туни:Отиди до огледалото,хубаво погледни харесва ли ти това,което виждаш,сложи си на него снимките от преди и дерзай!Ти си силно момиче! yes
МЕРЕЛИН ,аз съм от девет месеца на режима,в началото цикълът ми закъсняваше много и траеше дълго,винаги е бил болезнен и обилен,а от доста време насам е много,много редовен,безболезнен и за няколко дена.Което за мен си е супер!Има и други момичета с хормонални проблеми,но и при някои от тях след време нещата влизат в релси.
lipstick wavey,благодарско за разясненията!
svetlat ,специални гушки  Hug Heart EyesРадвам се,че си разкарала плюса!
Sagittarius ,голяма работа си,мила! hug
звездопад,браво за изтръскания плюс!Как е трета при теб и аз съм се запътила нататък.
mar4ela5 ,туй прасе ще си го сложа на видно място,да  ми напомня да не изпускам и мойто от кочинката!

# 91
Здравейте !
И аз съм от вашия отбор от тази седмица .
Искам да ви попитам, консумирате ли продуктите на КУЛТУРА : кисело и прясно мляко, сирен и кашкавал, обезмаслени ?
Други марки имат ли обезмаслени кашкавали и сирена.

# 92
   Здравей ,  cica ! Добре дошла !
Култура ползваме само кисело мляко и прясно 0,1% , каикавал и сирене не са режимни!
 Скоро ще има среща в Бургас Заповядай ще ни е приятно!  Heart Eyes Hug

За съжаление , не може поне тези от който се продават , освен крем сирене Ескуиза 0,2% него може да си го хапваш , както и обезмаслена извара !
 Момичетата тук си приготвят домашен кашкавал , но не съм се зачитала какъв е начина за приготвяне !  А диетичния кашкавал и сирене на Култура стават за трета фаза ! Просто са много маслени , дори и диетични !  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 15:18 от shushy80

# 93
Благодаря за отговора   bouquet
Ако знаеш колко ме разочарова, толкова ми харесаха на вкус и така се зарадвах. Добре де, нали КУЛТУРА правят само диетични работи и сиренето и кашкавала са обезмаслени. Никакво сирене ли неможе, само извара ли е позволено?

# 94
  • София
Слабе,
Когато реших да започна точно ти ми беше светлия лъч  Embarassed Тъкмо беше сменила ника от Славе на Слабе заради 6-тичката в теглото. Завидях ти честно и не вярвах, че ще те настигна някога, а ето сега съм там където ти беше, когато намерих Дюкан!
Моля те върни се в трета и ми бъди пак светлинка   bouquet
Cica,
Ще може сирене, ама в трета фаза засега извара  bouquet

# 95
  • София
Моля ви дайте ми идеи за марина на пилешки пържоли,че само така на тигана ми омръзнаха.
Благодаря предварително.

# 96
  • Варна
Днес писах доста, но ме сърбят пръстите и ще пиша пак.  Mr. Green
cica , моля те прочети хубаво първа страница и тогава ако има нещо, което не ти е ясно питай! Peace Цитат от там:
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%

Всичко, което не е разрешено е забранено!

# 97
Cica - Да, само извара и то обезмаслена.

Момичета да ви питам - готвите ли с кисело зеле и ако да - дайте някакви идейки и рецепти. Нещо се беше коментирало за измиване, за да не е много солено. Ако трябва ще го измия, но нещо не ми е идейно как да го направя.

mausbeni - аз лично ги мариновам само със сол, черен пипер и лимонов сок( изстискан от лимон, не готов сок). И после пека на скара.

# 98

След цялото това излияние просто искам да ви кажа:Не мислете,че можете след режима да се върнете към старите навици.Ако искате да сте на желаните килограми,просто ще трябва да сте винаги фаза 2 1/2.Пояснявам,че това се отнася за момичетата които са свалили по над 20 кила.Ми това от мен.Целувки на всичкии лек протеинов петък.

И не само над 20, аз свалих 14 (3 са под калкулатора на Доктора) и като мина в нормална трета се катера към това, което е дал калкулатора. И си карам 2 и половина и съм доволна от кантара.

Слабе стискам палци да се мобилизираш скоро. Аз знам колко е трудно точно това мобилизиране... Hug

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 15:32 от tatianka

# 99
  • Там, край реката
EVA x 2 и аз имам същия проблем с 00, но го отдавам на триците с прясно мляко - вече трети ден по 2 лъжици сутрин + зеленчуците и...
Въпреки това два дни застой, но продължавам търпеливо напред, все пак за 9 дни резултатът е към 2 кг и половина.
Ако и утре съм застой ще намаля още солта  newsm78
Хайде   Hug и успешно отслабване на всички.

# 100
  • София
mausbeni - аз лично ги мариновам само със сол, черен пипер и лимонов сок( изстискан от лимон, не готов сок). И после пека на скара.

Мерси,тази вечер ще ги направя така.Колко време да престоят преди да ги метна на скарата или може веднага?

# 101
 HugЗдравейте момичета!От изведтно време само чета ,но не пиша в темичката ви!вече събрах сили,купих си книжката на Дюкан и реших да се присъединя!Според мен началото ще е трудно! ooooh!
Нека сега ви кажа за мен и моите килца!Аз съм на 24 години 176 см.Все си ядях много и си бях слаба около 55 килца.Но забременях ,спрях цигарите и започнах да наваксвам със сладко,та когато влязох да раждам бях 88кг Cry Това са 33 кила отгоре ooooh!След като родих,мина малко време и успях да смъкна 15 кг,та сега съм 73,но изобщо не мога да се преборя с останалите!по цял ден седя с малката в къщи и нагъваме ПАПО!Вече съм решила,искам да съм мадама като преди!Ще ви следя стриктно за да се подкрепяме! Hug

# 102
 mausbeni - колкото повече по-добре, но ако няма време може и почти веднага.

ianushkaa - добре дошла, ще успееш, ако искаш!
Това със стоенето в къщи ми е познато - така за една зима стигнах кг, от които сега се отърсвам. След раждането отслабнах за 6 месеца (дори под кг от преди забременяването) и бях 59 кг (колкото съм вече сега), а пролетта вече бях 70 кг и така докато не почнах този режим.

# 103
Здравейте на всички!!От утре и аз се присъединявам към вашия отбор и ще споделям с вас !Преди да родя спазвах режима на Оги Симеонов и бях доволна от резултатите , но сега ми е много ангажиращо това теглене и мерене на продуктите покрай бебето.Сега съм 88 кг ShockedДа попитам пловдивчанки откъде да си купя овесени трици.Успех на всички

# 104
  • София
Здравейте петъчно и от мен!

Слабееееееенцееееее, да вземеш да се стЕгаш, bash щото като дойде Бон ДжовитУ, нЕма да тЪ водя с  менИ на кУнцерт!  newsm48

Cica, миличка, за да не се разочароваш и за някоя и друга храна, дето ти се е прияла - прочети Първа страничка на настоящата тема - всичко позволено го пише там, включително и кое за коя фаза е! smile3503

Stop Поздрави на всички останали! newsm51  love001  Да знаете, че много ви обичкам!

Общи условия

Активация на акаунт