Да се запознаем

• 154 833
  • 499
  •   1
Отговори
# 225
 Simple Smile zdraveite ot men .Az sym kalina -34g ot Varna.Za 14.08.08g o4akvam 2 br beboci

# 226
Здравейте!Аз съм Дияна.От Сливен съм, но от 15 години живея в Бургас.Благодарение на прекрасния екип на доктор Владимиров от Център по репродуктивна медицина и ин витро "София" ние със съпруга ми Атанас имаме близнаци-момче и момиче-Стратимир и Лилия.
На 27.03.2008 г. ще навършат осем месеца.Те са нашето голямо щастие.

# 227
   Здравейте и от мен! Нека и аз се разпиша в темата. Казвам се Станка, таткото е Ники, каката - Цвети, на 7г. Очакваме две слънчица през м.октомври, на които все още не зная пола. Силно се надявам да са момче и момиче, както и че кака Цвети ще помага.
   Пожелавам на всички лека бременност, а на тези които си имат вече съкровища - много търпение и радости с малките.

# 228
ZDR. KAZVAM SE SVETLA A POLOVINKATA MI TO6O 4AKAM DVE DE4ICA KAM 30 AVGUST OSHTE NEZNAM KAKVI SA AMA KATO RAZBERA SHTA VI PISHA VAV 5-TIA MESEC SAM MNOGO E IAKO 4E STE SI PISHEM Heart Eyes Laughing Hug

# 229
Мили мами извинявам се, че се намесвам във вашата тема, но искам да попитам кога разбрахте, че чакате не едно, а две бебчета! И то-точно в кой месец Ви казаха тази новина newsm78

# 230
zajka, при мен имаше подозрения още на първия преглед на видеозон, но тъй като не поисках влагалищен преглед, док не беше много сигурна. Затова 5 дни след това /бях в 10г.с./, след направения влагалищен преглед с видеозон се видяха идеално двете мъничета.
Не зная дали имаш подозрения относно броя /евентуално/ на бебетата, които носиш, но ако силно искаш това, то аз ти пожелавам скоро да се присъединиш към двойните бременелки.  bouquet

# 231
В 4-5 седмица от бременноста, още на първия преглед с най-обикновен ехограф ги видяхме Peace

# 232
Мили мами извинявам се, че се намесвам във вашата тема, но искам да попитам кога разбрахте, че чакате не едно, а две бебчета! И то-точно в кой месец Ви казаха тази новина newsm78
Виждам, че си в 14та седмица. Би трябвало да могат да ти го кажат с абсолютна сигурност.

# 233
Здравейте всички! Аз съм Мая на 29 г. от Габрово, мама на Тодор и Мартин, родени на 21.01.2006. Честито и кураж на всички вас настоящи и бъдещи юнашки майки! Поздрави от мен!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 14:36 от maya78

# 234

При мен беше много смешно откриването на двойната бременност. До началото на 4 месец никой не подозираше за това. Докторът оглеждаше "бебето" и ми казваше как добре се развивало... В 4-тия месец отидохме на преглед и пак същото: "много добре се развива, бла-бла.."... и в един момент доктора просто премести видеозона от другата страна на корема ми и каза едно "А!", пак се върна, и пак от другата страна и... "ами виждам две глави..." А през това време мъжа ми стои зад него, гледа в монитора и нищо не разбира какво вижда (после коментираше, че може и той да е видял две глави, ама по-скоро си мислел, че е някакъв огледален образ Laughing).
И така - в началото на 4 месец чак...

# 235
ZDRAVEITE I OT MEN,KAZVAM SE QNICA I SAM MAIKA NA DVE PREKRASNI BLIZNA4ETA MOMI4ENCE HANSI I MOM4ENCE CTIVAN TE SA ADCKI DIVI I NE SE SPIRAT ZA SEKUNDA NQMAT SPIRANE.APSURT E DA IZLEZE6 NA RASXODKA SAM S TAX NQKADE.ZNA4I AZ BQX NA 6 SEDMICI KATO MI KAZAXA 4E SA 2 A KOGATO MI KAZAXA POLA BQX V 6 MESEC.MNOGO SE RADVAM 4E SE ZAPOZNAXME.

# 236
ZDRAVEITE I OT MEN,KAZVAM SE QNICA I SAM MAIKA NA DVE PREKRASNI BLIZNA4ETA MOMI4ENCE HANSI I MOM4ENCE CTIVAN TE SA ADCKI DIVI I NE SE SPIRAT ZA SEKUNDA NQMAT SPIRANE.APSURT E DA IZLEZE6 NA RASXODKA SAM S TAX NQKADE.ZNA4I AZ BQX NA 6 SEDMICI KATO MI KAZAXA 4E SA 2 A KOGATO MI KAZAXA POLA BQX V 6 MESEC.MNOGO SE RADVAM 4E SE ZAPOZNAXME.

Добре дошла! На каква възраст са твоите АНГЕЛЧЕТА?

# 237
Эдравейте,мили мами!Моите ангелчета са родени на 16.02.06.Благодаря ви эа топлото посрещане.

# 238
Ха, а моите са родени на 21.01.2006г.  Grinning

# 239
Moite unaci sa rodeni na 05.11.2007 i se kazvat Preslav i Stefan! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт