Да се запознаем

• 154 827
  • 499
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, аз дали вече мога да се включа в тази прекрасна темичка?
Бременна съм с близнаци, ин-витро при д-р Стаменов. Все още съм седма седмица, но моля ви стискайте ми палци да стана постоянен член на тази тема.

# 241
Момичета, аз дали вече мога да се включа в тази прекрасна темичка?
Бременна съм с близнаци, ин-витро при д-р Стаменов. Все още съм седма седмица, но моля ви стискайте ми палци да стана постоянен член на тази тема.

Добре дошла, от все сърце ти желая успех! Надявам се силно да имаме за напред много поводи да се срещаме на тези страници! Стискам палци! Всичко ще е наред!

# 242
Здравейте,мами на близнаци!Аз участвам във форума за мами ноемврийки за 2008г. и ей така реших да надникна и при вас!Като ви чета ми става много мило,а пък като гледам снимките на дечицата още повече!Аз съм в 10г.с. и до сега доки не ми е казал близнаци,но да ви кажа една тайна-много искам близнаци twin_neutral.Баща ми има двуяйчни братя близнаци и нали я знаете тая приказка,че са през поколение и мъничко се надявам по-натаък в бремеността  доки да ми каже:близнаци newsm06!Исках да ви попитам вие още от самото начало ли разбрахте за две плодни сакчета или...!?Ще съм ви благодарна да ми отговорите!За сега чао и ще ви хвърлям по едно око от балкона! newsm03

# 243
Мили мами извинявам се, че се намесвам във вашата тема, но искам да попитам кога разбрахте, че чакате не едно, а две бебчета! И то-точно в кой месец Ви казаха тази новина newsm78
Да се представя и аз .Казвам се Маргарита и имам две момченца-Красимир и Борис .Родени са на 11.05.2005г.Разбрах ,че съм бременна с близнаци чак в 5-тия месец.В рода ни нямаме близнаци,но както каза лекаря -нали някой трябва да е първи.Поздрави.

# 244
Аз разбрах, че са две още в 8г.с., но всичко стана много случайно. В смисъл, че доктора тъкмо приключваше с прегледа, когато се вторачи в монитора и аз за момент ужасно се притесних дали нещо става с бебчо, а после извъртя монитора към мен с усмивка и каза "Виждаш ли ги?", а аз без да знам на кой свят съм, в отговор попитах "Две ли са?" Беше същевременно много  Shocked и много мило и щастливо събитие. А на bisabork искам да пожелая мечтата й да стане реалити, защото наистина, когато човек желае нещо истински, то го сполита. Ще ти кажа и аз една тайна - от малка винаги съм си мечтала да имам близнаци, и ......... то стана! Успех и стискам палци!

# 245
 Simple Smile Здравейте благословени майки - аз се казвам Мариана и сам на 26 години от Благоевград,  имам син Кирил на 4.6 години и през юли чакаме две момичета. Нашият щастлив тати се казва Данаил на 31 години.

# 246
Честито на mery_an81 и нейното семейство! Пожелавам й да се родят хубави и лъчезарни момичета, защото .......... на мен снахи ми трябват Laughing

# 247
Привет момичета,
Честито на всички бъдещи мами!
Както се представих по рано аз също очаквам близнаци и съм в 8г.с.
Моля ви за съвет! След две седмици планираме почивка в Турция със самолет. Дали е рисковано да пътувам толкова рано? Все пак полета е чартър и височината предполагам, че няма да е голяма, както и налягането, но малко ме е страх за бебчетата.
На някоя от вас момичета, налагало ли  да пътува със самолет в толкова ранна седмица?

# 248

Arwen, честито! Радвам се,че сте успяли! Пази се и след около 9 месеца да гушнеш най-хубавите близначета на света.......

# 249
Привет момичета,
Честито на всички бъдещи мами!
Моля ви за съвет! След две седмици планираме почивка в Турция със самолет. Дали е рисковано да пътувам толкова рано? Все пак полета е чартър и височината предполагам, че няма да е голяма, както и налягането, но малко ме е страх за бебчетата.
На някоя от вас момичета, налагало ли  да пътува със самолет в толкова ранна седмица?

Аз имах много лека бременност - без повръщания, без да ми е лошо и т.н. и ми беше лесно да пътувам. В 3-тия месец ходихме на почивка с кола до Бодрум, Турция (1100 км), в 4-тия летях до Париж... никакви проблеми нямах. Моят гинеколог ме посъветва да си сложа инжекция деган точно преди полета, но аз не го направих и нямах проблем.

Зависи как се чувстваш и дали ти се гади. Ако ти се гади, по-вероятно е да не се чувстваш 100% ОК. Но пък имам приятелка, която и през двете си бременности се скъса да лети със самолет, а през цялата първа бременност повръщаше... И двете й деца са си наред.

# 250
Привет на всички,

Дали тихичко не мога и аз да се включа в тази предизвикателна тема. Очаквам близнаци, заченати с ИКСИ при д-р Стаменов. Днес им видях сърчицата, доки каза че всичко е наред. Дано да е така, защото имам леко кървене, но той каза че не е отлепяне или нещо тревожно.

Желая на всички късмет и хубава вечер.

# 251
nikolina-pikolina,съвсем тихичко те поздравявам с  ЧЕСТИТО!
Когато аз отидох на преглед въобще не бях подготвена,че ще им видя сърчицата и много се развълнувах.......това ми е един страхотен спомен.
Спокойствие и лека бременност!
 Hug

Аз също съм Friends addict!

# 252
nikolina-pikolina,съвсем тихичко те поздравявам с  ЧЕСТИТО!
Когато аз отидох на преглед въобще не бях подготвена,че ще им видя сърчицата и много се развълнувах.......това ми е един страхотен спомен.
Спокойствие и лека бременност!
 Hug

Аз също съм Friends addict!

Николина-Пиколина - радвам се и за теб!Честито!

# 253
Благодаря ти ,maya 78!!!!!!!!!Днес съм на преглед и ще видим док какво ще каже!Ще ви навестя да ви информирам.Чао за сега и стискайте палци да ме приемете във въшия отбор! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 254
абе хора, нали има 100 отчетни теми, като видя писано в тази и все се радвам, че има нови близначета, а то някой някого поздравява

Общи условия

Активация на акаунт