Да се запознаем

• 154 820
  • 499
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте и от мен . Аз съм от Карнобат и съм майка на близнаци .  Стефани и Димитър , тигърчетата ми в момента карат 5 месец.Заченати са ин витро ,с много тежка бременност но всичко вече е наред щом са до мен. Стискам палци на всички двойни мами.

# 256
Дойде време и аз да се представя...   Heart Eyes

Казвам се Вяра и чакам близнаци към ноември живот и здраве...  Rolling Eyes

Пожеавам на всички бременелки една много лека и изпълнена само с положителни емоции и мисли бременност. А на мамите с дечица да отгледат здрави, усмихнати и щастливи малчугани...     bouquet

Приятен ден  Hug

# 257
Добре дошла Вяра, пожелавам ти лека бременност и 2 здрави бебчета през ноември.

# 258
здравейте, майки на близнаци...искам да се похваля с две бонбончета:))) МАЛКО Късно вече са на 2 годинки, но все пак....поздрави на всички майки. P.S Незнам дали е тук мястото за този въпрос, нормално ли е близнаци момиче и момче да се развиват с различно, драсично темпо?

# 259
здравейте, майки на близнаци...искам да се похваля с две бонбончета:))) МАЛКО Късно вече са на 2 годинки, но все пак....поздрави на всички майки. P.S Незнам дали е тук мястото за този въпрос, нормално ли е близнаци момиче и момче да се развиват с различно, драсично темпо?

Добре дошли на всички бъдещи и настоящи майки на близнаци. Този въпрос може да зададеш в бебешката ни близнашка тема.  Hug Там ще бъде прочетен със сигурност.
Вяра, много се радвам, че си имам двойна мама-адашка  Wink

# 260
Здравейте! Аз съм Роси и съм мама на Пепи и Диди на 1,6г

# 261
Здравейте,бъдещи и настоящи мами!Честит имен ден на всички именници!Да се представя и аз!Псевдонима ми е rosalin,а зад него се крие Розалина Николова от гр.Варна,на 26 години,бременна с близначета/ 34 г.с./.Нашият/бъдещ/ тати се казва Свежен.
Леко бременеене, милички Hug

# 262
Кураж, Розалина и стискай Здраво (родих в 34 г.с. Затова го казвам)... Praynig Peace

# 263
Мерси, Lale 32!Дано устискаме още няколко седмици,за да понаедреят бебчовците Praynig

# 264
ЗДРАВЕЙТЕ! ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ ПЪРВО- КАЗВАМ СЕ БОЙКА РОДЕНА 10.01.1977 ИМАМ ПРЕКРАСНА КАКА НА 5Г МАРТИНА И ДВЕ МИШЛЕТА НИКОЛА И ВАЛЕНТИНА РОДЕНИ НА 10.02.2008  Simple Smile ТОВА СА ВСИЧКИ МОИ СЛЪНЧИЦА. ТАТКОТО НИ СЕ КАЗВА САШО И Е РОДЕН НА 30.09.1976Г. ТОВА Е НАШЕТО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО, КОЕТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НА  http://www.bobi7701.snimka.bg/

# 265
rosalin ТВОИТЕ ПРИТЕСНЕНИЯ МЕ НАКАРАХА ДА ПИША ТУК.  МИЛА ЗНАМ, ЧЕ ТОВА НЯМА ДА ТЕ УСПОКОИ, НО МОИТЕ БЕБОЦИ СЕ РОДИХА В 34ТА СЕДМИЦА. БЯХ ПРИЕТА В БОЛНИЦА В 33-ТА СЕДМИЦА, ЗАЩОТО ИМАМ ТРОМБОЦИТОПЕНИЯ Т.Е. НЕ МИ СЕ СЪСИРВА КРЪВТА, А ПЪРВОТО МИ РАЖДАНЕ Е СЕКЦИО МОМИЧЕ 4,750 И 54СМ СЕГА БЕШЕ 100% СИГУРНО, ЧЕ ЩЕ МЕ РЕЖАТ ПЛАНОВО НА 14,02,2008. ДА АМА НЕ ДВАМЦАТА РЕШИХА, ЧЕ ЩЕ ИЗЛИЗАТ НА 10 А НЕ НА 14 ФЕВРУАРИ.  ИМАШЕ МАЛКО ШАШ И ПАНИКА, ПОСЛЕ БЯХА МАЛКО ВРЕМЕ В КУВИОЗ 4 ДНИ НИКОЛА И 5 ДНИ ВАЛЯ, НО ВСИЧКО НИ Е ОК. ТАКА, ЧЕ МИЛА ВЯРВАЙ, ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ ВИ Е НАРЕД. КОГАТО БРЕМЕНОСТТА Е МНОГОПЛОДНА БЕБОЦИТЕ УЗРЯВАТ ПО РАНИЧКО  Wink МАЙКАТА ПРИРОДА СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА. БОГ ДА Е С ВАС!

# 266
Здравейте и от мен майка на три прекрасни момичета.Разликата им е 10 г.2 месеца и 10 дни.Голямата е родена на 16.11.90г. а близначките на 26.01.2001 г. в "Шейново"със секцио разликата им е 5 мин.казват се ЯНА  - 51см.-2950 и ЕЛЕОНОРА -50см.-2850 кг.

# 267
аз съм Грозна и имам 2 грозни близначета,които са родени на 06.04.1992 в ст. загора.Искам да намеря една жена от ст. загора с която раждахме заедно и бяхме в една стая.Тя се казва Нанка и роди 2 момчета .

# 268
Здравейте,
Казвам се Светослава и днес се регистрирах в този форум. Бременна съм с близнаци - 19г.с. Много съм щастлива, защото дълго чакахме тези и бебета и малко притеснена дали всичко ще е наред и как ще се справя след това.
Радвам се, че има такъв форум.

# 269
Стискам палци, suzzi ! Всичко ще е наред, не се притеснявай, лека бременност и успех! Радвай се на своите мъничета и всичко с грижите идва от самосебе си!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт