Да се запознаем

• 154 815
  • 499
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!!! Моите слънца се казват Деян и Стефания. Родиха се месец и 3 дена преди термина на 07 07 2008година в гр. Плевен с тегло съответно 2.300 и 2.050 и ръст 44 см.

# 271
Здравейте и от Пловдив Simple Smile
Казвам се Вержи,родена съм на 21 юли 1981 год.,зодия Раче осмокраче Simple Smile))
С хубавото ми мъжленце сме заедно от 6 години и половина,женени от 1 год.Името му е Боян и е роден на 21 февр. 1980год.,зодия Риби.
Чакаме две бебочета през февруари,но все още не знаем какви ще са.Надявам се чичо доктор да ме зарадва като ми съобщи,че са момче и момиче,но...всичко да е наред,пък каквито ще да са Simple Smile
Всичко с бременноста и бебетата ми досега е нормално (да чукна на дърво),закръглям се прилично (досега 6 кг) Simple Smile
Много се радвам за близнашката тема,защото по-рядко мога да намеря нещо за раждането,грижите и т.н. на близнаци.
Като разбера пола на бебетата ще ви пиша.Предполагам,че ще е скоро:)
Цунки по муцунки от мен на всички близнашки мами-героини Simple Smile

# 272
Здравейте,
Казвам се Светослава и днес се регистрирах в този форум. Бременна съм с близнаци - 19г.с. Много съм щастлива, защото дълго чакахме тези и бебета и малко притеснена дали всичко ще е наред и как ще се справя след това.
Радвам се, че има такъв форум.

Здрасти!И аз съм почти новичка тук и съм в 17 г.с.И нашите бебчета се заформиха в коремчето след дълго чакане,но сега всичко е наред. Надявам се и при теб да е наред,не се притеснявай и се радвай на всичко,което ти се случва Simple Smile Знаеш ли вече пола им?Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене и бъди сигурна,че ще се справиш повече от добре... Simple Smile

# 273
I az kato vsi4ki Vas sym maika na  Peace bliznaka(Iliqn i Antonio),rodeni sa na 13.09.99g.Te sa za men nai-golqmata radost v jivota mi :hug:No vie znaete kak e Rolling Eyes

# 274
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН.КАЗВАМ СЕ ЕЛЕНА,А МОИТЕ БЕБЕТА ИВАН И СТАНИСЛАВ РОДЕНИ НА 17.10.2006 Simple Smile

# 275
Привет на всички мами и от мен, Ина! Hug
Моите бебоци се родиха на 14.10.2007г., 2 седмици преди термина. Общо взето, вкъщи всеки ден представяме циркова програма (по цял ден). Жалко, че си нямаме публика... Laughing

Пожелавам на всички настоящи мами на близнаци да са им живи и здрави дечицата, а на бъдещите - да изкарат спокойно бременността и леко и безпроблемно раждане!  lovekiss
И suzzi, не се притеснявай, ще се справиш, а и грижите за мъниците ще носят двойна радост.  bouquet

# 276
  • Сандански
Здравейте аз се казвам Румяна ,а близнаците са Весела и Христо.Имаме и кака Силвия.Първа се роди Веси,а след 10 мин. и Ицко .Тя беше 2 250,а той 2 800 в 35 седмица.Родиха се нормално.

# 277
здравейте казвам се Петя, а моите слънчица се казват Георги и Теодор. Гоги се роди 2200кг а Теди 2250кг на 22.09. Родиха се в 36г.с.

# 278
Здравейте и от мен! Казвам се Теодора  майка на близнаците Любомир и Александър родени на 2 май 1999 година, както и на бебчо Борис роден на 4 март 2008 година. Късмет и здраве на всички желая. Simple Smile

# 279
Привет на всички мамчета, татковци и малки палавници
Виждам че всички се вкл. в темата с кратко представяне та и аз да се присаединя
Казвам се Таня, съпругът ми е Евгени.Малките слънчица на снимките са нашите осиновени палавници Кевин и Лъчезара(Чара).Очакваме новите попълнения- Антъни и Александър- да се появят на 28 Януари.Живеем в Бостън, САЩ(забелязах че не сам единствената мама от там)
Много ми е приятно да се запознаем! Hug

# 280
Добре дошла Таня! Лека бременност и много щастие!

# 281
Здравейте и от мен. Аз съм бъдеща мама на близнаци. Казвам се Зорница и очаквам две малки момиченца. Ще се радвам  тук да разменяме радостите и притесненията си Simple Smile

# 282
  • Sofia
Здравейте момичета! Да се представим и ние. Казвам се Савина, 33 год, от София. Моите ангелчета са Георги и Николай, заченати инвитро при д-р Стаменов, родени на 13.03.2008 в Майчин дом при д-р Дяволов. Родиха се 3250 и 2880. Сега (да чукна на дърво) се развиват добре, имат общо 7 зъба  Joy ,ядат почти всичко и са относително кротки.  newsm44 newsm44  Гледам ги сама (смисъл таткото е на работа по цял ден) и за сега нямаме проблеми, не знам как ще е като проходят.  Laughing   За сега толкова от нас, весел ден на всички.
А на всички бъдещи мами - леко раждане и здрави бебета  stork-boy stork-girl

Последна редакция: сб, 08 ное 2008, 09:22 от savina_33

# 283
Хей, здравейте мами на близнаци и от мен. След дълго чакане (4 години опити и лапароскопия миналия ноември) ние най-сетне по най-естествен път се сдобихме с цели 2 ембриончета в моя тумбак. Това си е е Божия благословия, макар че доста се изненадахме при новината, че са две Simple Smile

Казвам се Катя и съм на 31 години, живея в София и съм програмен директор на радио. Първа бременност ми е и чакам с нетърпение появата на малките бебешоци през юни (по термин).

Ще имам огромна нужда от вашата помощ, съвети и опит, защото идея си нямам какво ме чака, но не ме е страх ни най-малко Simple Smile А това е едно добро начало Simple Smile

# 284
KaterinkaM Hug Добре дошла и лека и безпроблемна бременност ти желая и най-хубавите бебчета на финала! Оттук нататък само хубави неща да ти се случват  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт