Да се запознаем

• 154 799
  • 499
  •   1
Отговори
# 300
здравейте!Аз съм от Стара Загора,а моите юнаци Йордан и Владимир се родиха на 18.06.2002 година.

# 301
Здравейте!
Много ми е приятно да се запознаем и да участвам във форума. Ние сме от гр.Дулово, обл. Силистра. Моите момичета са родени на 28.06.2007г и се казват Азра и Есна.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички!!! Hug

# 302
Zdraveita i ot Razgrad.Kazvam se Desi a magat mi Ivan.Imame si dve sakrovihta na 7 meseca-Simona i Plamen.

# 303
  • Sofia
На всички родители и дечица, родени и неродени, Честита Нова Година! Нека всички сме много здрави и много усмихнати!   bouquet

# 304
Ami mnogo mi e priqtno i na men.Az se kazvam Dimi.4ovekat do men nosi imeto Krasimir.Ne rabotq,za6toto si gledkam sladurite,makar i vse o6te trudno.Rodih mnogo naskoro a i sam dosta mlada maika.Dvete moi slantsa nosqt imenata Ivan i Borislav.Na 20 godini sam i si imam nai-cennoto ne6to v jivota.Poneje sam dosta mladi4ka i vse o6te "maika amatior' az 6te zadavam pove4ko vaprosi ,otkokoto da vi savetvam. Simple Smile newsm30

# 305
  • Някъде там
Zdraveite i ot men. kazvam se Zdravka i sum mama na sedem godihni bliznahki.Kazvat se Violeta i Iordanka.Nadqvam se da ni priemete v vaheto 'semeistvo'. Praynig Praynig Simple Smile

# 306
Здравейте, чета ви от много време, а все не ми остава време да се запиша при вас с моите сладурковци. Аз съм Светла и съм майка на Цветина и Иван, родени на 24.07.2008г. Живеем в Плевен, иначе съм родена във В. Търново. Приятно ми е!

# 307
здравейте

# 308
Ami mnogo mi e priqtno i na men.Az se kazvam Dimi.4ovekat do men nosi imeto Krasimir.Ne rabotq,za6toto si gledkam sladurite,makar i vse o6te trudno.Rodih mnogo naskoro a i sam dosta mlada maika.Dvete moi slantsa nosqt imenata Ivan i Borislav.Na 20 godini sam i si imam nai-cennoto ne6to v jivota.Poneje sam dosta mladi4ka i vse o6te "maika amatior' az 6te zadavam pove4ko vaprosi ,otkokoto da vi savetvam. Simple Smile newsm30
Мила Дими аз родих на 25 и също бях аматьор не лисля че зависи от годините а от това от колко години си Майка.
Аз съм Силвия и имам двама юнака на вече 4 години и 2 месеца
Приятно ми е да се запознаем  Hug Hug

# 309
 Simple SmileЗдравейте и Честита Нова Година! JoyАз съм Иглика, момичетата ми са еднаквички и са Бояна и Жасмина. Родих на 30.06.08г.Татко ни се казва Косьо и всички сме от Варна.Много се радваме да се запознаем Laughing Grinning

# 310
От Варна с близнаци -Магдалена и николай на 6години. Hug

# 311
Здравейте,
Аз съм Илиана, моята половинка се казва Мартин и имаме две момченца - Христо и Димитър, родиха се на 16 Октомври 2008 година Simple Smile

# 312
Здравейте,
Аз съм Мартина,тати се казва Антон,а малките ни момчета Мартин и Антонио се родиха на 07,11,2008г

# 313
Поздрав и от мен на всички майки-близначки,3-значки и т.н.Аз съм Маргарита-за всички приятели-Маргото.Щастлива съм безкрайно и съм благодарна на Св.Богородица за моите слънчица : Ленко и Мартин ,които ме ощастливиха на 28.06.2006 г.Имаме си и батко Митко на 7,5 години! Нали знаете какво е в къщи !? То Господ си знае работата-аз съм начална учителка и за да имам работа -трябват деца !

# 314
 Аз се казвам Доника,тати Боби и Ники иДалия родени на 11.09.2008

Общи условия

Активация на акаунт