Да се запознаем

• 154 798
  • 499
  •   1
Отговори
# 315
zdraveite az se kazvam Vania,na6iqt tatko e Miroslav a mi6ocite ni sa-Ivan i Magdalena na 1gi7m.

# 316
Zdraveite az sam Zdravka a mi6ocite mi sa Deni i Gabi

# 317
zdraveite az sam Sveti i moite slan4ica sa na 1g.i 6  1dating :ma :peace:rried: :2hug2:meseca kazvat se Ivailo i Mario

# 318
Здравейте  казвам  се  Еми   и  имам   близначета   Юксел  и   Юксела    родени  са  на   27.11.02

# 319
  • Шумен
Здравейте и от мен  Simple Smile аз се казвам Деси а таткото е Стоян. Аз съм една бъдеща мама на близначета  Grinning

# 320
Здравейте,
Хубаво е, че има оживление в темата Simple Smile разкажете, как си гледате бебоците, с какви трудности се сблъсквате Simple Smile

# 321
  • Близо до София
Здравейте настоящи и бъдещи мами на близначета,

Казвам се Десислава и с таткото очакваме близначета. Ще следя с интерес всички теми във форума, има толкова много полезна информация.

# 322
Здравейте и от мен bye.Аз се казвам Христина и сам на 24 години от гр.Плевен.Мойте малки бъндитки newsm06 се казват Виктория и Ивона.Родени са на 12 Май 2008год.А нашият тати се казва Юли и е на 27 години! family

# 323
Здрасти Христина, аз съм ти съгражданка, радвам се да се запознаем.

# 324
Zdraveyte, az sum Zdravka, tatkoto ni e Zdravko a na6ite sukrovi6ta sa Aneta i Sofia na devet meseca.Priqtno mi e da se zapoznaem i obmenim opit v otglejdaneto na dve i pove4e deca

# 325
  • Карлово
Мами сложене някоя снимка на мъниците да им се полюбуваме  Simple Smile
моята слабост са близнаците но едва ли ще ми се отдаде да имам така че поне да им се нагледам  Grinning Hug

# 326
Здравейте, аз се казвам Вера и имам близнаци на 10 мес., казват се Надя и Жеко. Имам по-голямо момче на 14 год., което се казва Юлиан.

# 327
Здравеи,СИЛВАЛИНКА.И на мен ми е много приатно да се запознаем. HugОтносно маиката си права-повечето години не са от значение.И сега ако трябва да се регистрирам отново в тази тема никога няма да напиша отново същото,защото вече смея да твърдя,че умело с гледам двете слънтса и се грижа с много обич за тях,а и понаучих твърде много неща напоследък.Ще ми е приятно да кореспондираме и общуваме.Можеш ако поискаш да ме намериш на моя скаип да обменяме опит и познания,а и не само.Та нали сме приятелки? :)dimi.ilieva1

# 328
  • Пловдив
Здравейте,казвам се Мариана на 26 години съм,бъдещия ни татко се казва Пенчо и е на 30.Чакаме нашите бебета да се появат август. GrinningНадявам се всичко да мине добре.

# 329
Здравейте!Казвам се Чонка от гр.Сопот на 30год. имам три дечица единия се казва Христо и е на 3год.и 7 мес. а близнаците са на 10мес. Иван и Димитър  Two Hearts те са ми всичко обожавам ги ,а нашия татко се казва Илия.Това е от мен за сега!

Общи условия

Активация на акаунт