Снежна буря вън бушува, а АПРИЛчето на топло си рисува

• 22 979
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Хех, пак ли Рая е априлчето с най-малко килограми и зъби?  Mr. Green Mr. Green
В понеделник ходихме при педиатърката по друг повод и между другото решихме да я премерим и
претеглим - 10.200 кг и 87-88 см.
Зъбите са точно 12.

Филмчета - изобщо не се заглежда, но от край време отделя специално внимание на рекламните спотове и щом чуе познатата мелодия, че започват, зарязва всичко и на бегом пред телевизора.

# 271
  • София
....
- Всички имат рожден ден, дори и тигрите. Бил си роден нали?
- Не съм сигурен, май не съм бил там, когато е станало. Ами ако съм роден в някой ден, различен от рождения ми ден?
 Joy

Това ми е любимо от филмчето  Laughing Laughing Laughing

Мерки - не сме ходили това тримесечие, но по наши домашни мерки е около 85-86 см. и към 13 кг. Зъби - от 1 г. 2 м. 16 броя, чакам и останалите 4 кътника да избията някой ден.

# 272
  • гр.Варна
Здравейте!
Емили,супер си с новата прическа:)мадама  от класа Laughing Hug Heart Eyes
Мерки, на 1г и 9м. - 90 см и 14.700кг.Зъби - 15бр.
Ако Ви кажа какво изживях вчера: ShockedНашият хубостник много обича да се катери на масата ни кафе и и си играе на нея.Вчера обаче както беше седнал,реши да се обърне или премести назад,при което полетя с главата надолу.Даже май на вратлето и главата си падна.Последва неистов рев+разбита уста+охлузено и зачервено чело. Rolling Eyes EmbarassedНаправо се побърках.Иво (мъж ми) го взе.Чак ме беше страх да го накарам да си движи главата настрани,понеже си ислех,че нещо му е станало Rolling Eyes ShockedСлава Богу бързо ни мина....но аз адски се стреснах!То бива,бива да е палав,ама чак пък толкова.....
Гърне,като го сложа-пиша.Иначе още нищо не си казва.
Речник:може би на Криси е най-бедният.Свежда се до 10 думи.Разчитах,че в яслата ще напредне малко,но уви.....
Филмчета и играчки: не са ни хич,ама хич интересни!Направо е АД!Впечатлява се единствено от музкалните канали и то за кратко Rolling Eyes
Болести,от декември Криси е с хрема и кашлица,като сега хремата почти спря.Нослето въобще не се запушва,но пък кашлицата е една....давеща...Като започне да кашля,няма спиране.Леличките от яслата ме критикуват,че го пускам,но док каза,че цялостното му състояние е много добро и няма причина да не ходи.Та от днес ще давам някакъв сироп-Флудитек.Дано помогне!
Хайде,до скоро,че се отплеснах Hug Hug

# 273
  • Варна
Хех, пак ли Рая е априлчето с най-малко килограми и зъби?  Mr. Green Mr. Green

Ама с каква коса  Peace

И ние сме финни, не помня точно колко беше на последната консултация, но някъде около 10 кг. даже май по-малко, 86 см. и с 16 зъба.

# 274
  • Чехия
Привет мамчета.. и Верето със е 11 зъба, и е 10.90 кг.. ръст 86 см

Nijntje , аз не го пускам точно това филмче на Къртичето , че ми някакво дивно с този гол батко там дето се разкарва..иначе почти всички ги имаме на DVD ..

Играчки, мисля скоро да купя такова стрителче с едни като гъбки дето се боцкат в решетчица и се редят картинки..

Илитка, много е важна госпожицата ..много ме разсмя с поста си..  Joy

# 275
И ние сме фенове на Мечо Пух, по цял ден го гледаме като го редуваме с "Чия Шляка"-Червената шапчица. Вече ги знае почти наизуст, а вчера докато я храня ме застреля с репликата "Няяяма мед" точно с интонацията, с която Мечо я казва. Обаче не позна, тъй като сме пълни с мед и набързо я захраних с една лъжичка  Joy
С тия филмчета няма мира, по цял ден ни тормози да ги пускаме и редуваме двете и сама си ги гледа за кратко и после идва да ни дърпа да гледаме и ние, а тя да ни разказва какво става на екрана. На баща и вече милия му се повдига от Шляката и Мечо, но други филмчета не иска да гледа, признава си само познатите и това е.
Ние сме около 11,200 кг., не знам за ръста, зъби-12 и два кучешки пробили, но непорастнали още.

Емили наистина ти е хубава косата, не само прическата, личи си, че и косата ти е много хубава.

Хриси и ние вчера паднахме от стола за хранене, чаках го този момент отдавна, защото от година сигурно на всяко слагане в стола следват едни луди акробатики и аз все я пазя и викам да сяда, ама кой ти слуша. Досега се опазихме, но сега вече на "стари години" осъществихме полета, за щастие без видими травми и последици.

# 276
  • Варна
Играчки, мисля скоро да купя такова стрителче с едни като гъбки дето се боцкат в решетчица и се редят картинки..

Мозайка ли имаш впредвид? Ако знаеш как боцка по кракатааааа  Mr. Green Аз бях вземала на баткото като беше по-малък. Малката сигурно няма да има такава играчка вкъщи. Ще играе на яслата, живот и здраве ако ни приемат.

Ние пък забравихме филмчетата. От както батко и имаше коледен карнавал в градината и имаме дист от събитието, само него гледа. Нищо друго не признава, че и танцува и подскача заедно с тях. И пляска и вика " Баво каки" /браво каки/. Нали не можем да казваме бати, та всички са ни каки на нас.

# 277
Тъкмо щях да пиша, че според статистиката до тук си имаме великанче, но ето, че и Кико е с размерите на Мони Hug Често купувам дрешки за 3-годишни.
Филмчетата не са му интересни,като споменете за някое и все пробвам да го заинтригувам,но....не. Виж рекламите са друго нещо, също и разни шоу-програми,които почват с музика и танци-веднага почва да пляска, да припява и да се поклаща.
А относно играчките-от както пробиха последните 5 зъбчета почти наведнъж е много по-спокоен и "уравновесен''  Simple Smile и се заиграва много повече.Вчера поръчах от нета подарък за едно момиченце,на което ще ходим на рожден ден - готварска печка с котлони и фурна,светещи разни и издаващи звуци и естествено не можах да опазя подаръка неразпечатан.Такава игра падна,сигурно около час не ме е занимавал изобщо.Забелязвам,че са му интересни вече играчки,наподобяващи тези ,които ние използваме в ежедневието.Но понеже повечето такива са за момиченца и в розово,избора е ограничен.Но днес му поръчах микровълнова в цвят унисекс  Laughing

# 278
Еми, и аз се присъединявам към комплиментите за блестящата ти коса  Peace.

Илитке, много ме кефи Калинката  Peace - от малка знае какво иска  Mr. Green.
Ще ги пробвам сериите и с Мечо Пух (поисках ти оторизация в Скайп) - за сега освен рекламите и самолетчето Джей-Джей, друго не хваща вниманието им. Проблемът е, че много цъкат и се притеснявам да не ми прецакат лаптопа, защото на него работя  Embarassed.

Размери (преди два месеца май  newsm78): Бобо 10,800 - 84см - 12 зъба (към днешна дата са зъбите); Кико 13,500 - 87см - 16 зъба

Иве, и аз мисля, че имаш предвид мозайката - не те ли е страх, че ще я нагълта?

А ние с нашия тати, най-накрая си имаме имена  Mr. Green - поне от Бобо. До сега се казвахме мама Мама и тати Тати  Joy. Обаче и двамата продължават да се казват Бобо  hahaha.

# 279
 mama_na_kiki -на Аля за кашлица са й изписвали различни сиропи,но аз съм най-доволно точно от Флудитека.

Филмчетата-имаме си програма:
сутрин ставаме към 9.30ч. и гледа Тен тен/Бен тен по cartoon network/
дакато се храни на обяд и вечер-Мечо Пух, Чоко и боко/жестоко е! свалете си го такива хубави неща ще си припомните/ или Малкото Пони /като я попиташ какво е пони и тя отговаря "малко коние/
през другото време, ако иска да гледа телефизия й пускам Animal Planet-много се радва на животните.

# 280
леле, Хриси! представям си какво ти е било! Радвам се, че Кико е добре.

За феновете на хеви метъла, не мога да се стърпя да ви споделя това:
http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=47525508195&h=kheWb&u=ZSIuU

Имам ужасно много работа и трябва отвреме навреме да се разтоваря някак!

Линофрина, как сте? кога ще дойдеш до София с мотор?  Wink Sunglasses

# 281
Привет и от мен!
emily_ska, прическата ти е страхотна. Честно казано, аз ти завидях на тату-то. Отдавна искам да си направя, ама изпитвам ужас от игли.
Ламичке, лека и безаварийна от мен.
Карина май е най-ячка от госпожиците - 13,000 кг и 90 см, 16 зъба. И тя обича филмчетата за Мечо Пух. Заглежда се и по Барби, но най- харесва едно роботче Уоли, което гледа с брат си.
Хриси,Флудитек е много добър сироп за кашлица. Бързо да се оправяте.
Лека вечер на всички.

# 282
иглите не се виждат, ако това ще те успокои  Peace

# 283
  • Чехия
Еее... аз съм много строга мама ...филмчета или сутрин не повече от 30мин. или вечер тука има едно много готино чешко Вълшебната детска градина се казва и това е ..и то е 30  мин..Ако пускам през деня  ТВ само народна музика, хора или тибетски ритми. Имам един любим филм Барака та него гледаме.. даже се опитваме двете да правим йога...много сме смешни.

Да, да мозайка, данке Лина  Hug .. ..ама и аз съм заспа.. Embarassed   Не, че сега с тези камъни в къщи и строители не е същото..кой ли ден ще съм с разбит глезен.
Мисля да я издира и да купя, много от играчките отпаднаха вече и има нужда от нещо напълно ново ..Иначе не се притеснявам, че ще я изяде, ще е под надзор като за начало.. и дано не посегне. Примерно не яде водните боички, шишарки,  дребните магнитни букви и такива, че дано не яде и това. Simple Smile

# 284
Ламичке, в края на февруари ще идвам до София за 2-3 дена, но без дете и без мотор - не ме вкарвай в такъв екшън. hahaha С една приятелка и със сестра ми ще обикаляме по магазините мирно, спокойно и кротко. Blush

Общи условия

Активация на акаунт