Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 527
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Честит имен ден Миши-бъди жива и здрава!
Пухи-честито първо зъбче и на вас!
И аз като Дони непрекъснато ровя в устата на Мари, но още нямаме нищо smile3506. Непрекъснато юмручетата й са наврени в устата и не само те-каквото напипа и го вкарва там ooooh!. И е кисела напоследък, но незнам на какво се дължи-дали на предстоящо зъбче или е характер LaughingИ нощем се буди по 100 пъти, тъкмо беше се научила да спи от 12 до към 7 и сега от 2-3 седмици се буди за нощни хранения по 2-3 пъти. Незнам кво да я правя за по-спокоен сън, чайове не й давам, но й купих измиващо мляко "Bad"на Weleda, което съдържа екстракти от трънка, мащерка и невен и уж способствало за здрав сън и я мия с него пък да видим дали ще има ефект. И много плаче преди да заспи...
За имената-моите деца не са кръщавани на дядовци и баби. С мъжа ми не робуваме на подобни отживелици. Александра ми е любимото женско име(още много отпреди да стане модерно и всяко второ момиченце да се казва така Laughing) и винаги съм знаела, че ако имам дъщеря, ще се казва така. За бебето бяхме избрали Елеонора, но като се роди 10 дни по-рано, на 15.08., решихме, че си е дошла с името и така стана Мариела.
Досега търсих парти клуб за рождения ден на каката, наближава, а в София за хубавите клубове трябва месец предварително да ангажираш клуб. Ние я бяхме наказали и се бяхме зарекли, че тази година няма да празнува, но й отменихме наказанието вчера Simple Smile. Още отсега се чудя какво да й подаряваме-колкото по-големи стават, толкова по-трудно е да избереш нещо, което истински да ги зарадва. Темата "Н2О" вече я изчерпахме, та да видим сега какво ще е newsm12. Тя изненадващо не дава жокер по темата, а не е от скромните и обикновено услужливо ни подсказва Mr. Greenтолкова ли пък сме я презадоволили.....

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 12:31 от бланш

# 136
  • Germany
Здравейте, майчета и бебоци сладки!
Честит имен ден на Таните (сещам се за Миши и Интрига)
Честити месечинки на малките сладурковци
и честито озъбване  tooth на озъбилите се!

Аз се заразих от страшното вирусче на Калина и го преживях по-тежко  и от нея. 3 дни разстройство и повръщане нон стоп, такова чудо не е било никога, не ми е било по-зле никога през живота ми, нямах сили да си държа детето, добре че, дойде майка да се грижи за нея, че иначе не знам  кой щеше да го направи. В резултат съм -5 кг, с жълто-зелен тен и съсипан стомах, ако искате да отслабвате може да ми дойдете на гости  Crazy. Сега и аз се захранвам като бебе. Коте, дано мъжа ти не е хванал същия вирус, че Sick

Днес Калинчето яде за първи път спагети болонезе  на Хип. Уникално е това пюре, на вкус е наистина като спагети болонезе, само дето е безсолно. Аз докато бях бременна ядях предимно паста и пици, та Калина явно е наследила любовта към италианската кухня, не е яла нищо с по-голям апетт, направо стоеше с отворена уста. Иначе твърдо яде по три пъти на нощ  ooooh!, но явно има нужда детето.

Бланш, в Лозенец на ул. Бигла откъм химическия факултет мернах някакъв готин детски клуб, мисля, че Хари Потър или нещо подобно се казва, поне на вън изглежда добре, а за подарък просто не знам, моята 11 годишна племенница получи за Нова година Нокия Сироко, след много тръшкане  Thinking, и вчера го е загубила  ooooh!. Винаги съм била против такива подаръци, но не знам аз каква ще стана, като стане Калина на тази възраст. Вчера си говорехме с братовчедка ми, че й е толкова трудна комуникацията с Йоана, чудехме се дали е ранен пубертет, каза ми, че я докарва до състояния, до които тя самата не може да се познае  Crazy. Много са напреднали днес децата, като се сетя, че аз на 14 си скачах с кеф на ластик по чорапи Joy, а може и по-късно да е било Thinking.

Светла мама не пише,дано не е била тя в Токуда Praynig.

Асе, от къде намери сили и за Пилатес, бе девойко,  newsm20

Дони, и Калина спи с одеалото на главата, или си забива носа в обиколниците, явно търси нещо мекичко да се докосва, аз пък изобщо не обувам чорапи, като спи, с боси крака я пъхам в чувалчето.

Ея, къде отиде ведростта? Нали ти казахме, че си много хубава така?

Буби, успех на листовките  Peace

Ох, отивам да полегна, че пак ме присвива стомаха #Crazy, пазете се!

# 137
Ей, ама ако не сте вие да ми напомняте колко съм дебела си живея със старите спомени, то и снимките не ми прощават де, ръцете ми като делнати със секира, еднакво дебели от горе до долу  Whistling Запалихте ме и днес поспортувах, изпукаха старите кокали  Crazy

Гледам лейдито снощи участвало в снимките на "Шоколад"  Wink

Ковачева, не съм ти забравила рецептата, ти да не се разболя от мерак  Wink Бившия на мъжа ми бе затрупан от работа покрай празниците и не съм го виждала. Ходих аз обаче до книжарницата да снимам рецептата от книгата на най-известния френски сладкар (тук всички така правят  Crazy), обаче книгата в целуфан заради такива като мен  Mr. Green Бързо възстановяване  Hug

За името на бебето. Важно беше да може да се произнася без особени затруднения и от българската рода, но това не попречи на някои да го наричат Кристан  newsm78

Леле, какви гривнички, какви красоти, кави топ модели по снимките  Heart Eyes

Много зъби, браво ! Дано никога не видят зъболекар !

Честит имен ден на Миши и Интрига !

Честита месечинка на градския Калоян и добър апетит от утре  Heart Eyes

Ето как новият стол ни лепна като дъвка  Wink

# 138
Здравейте мамита  Hug Hug Hug
Много ми липсвате  newsm45 Хич не съм ви зарязала, ама покрай мен е направо лудница  Twisted Evil Първо мъжо беше отпуска и не можех да стигна до компютъра  #Cussing out Е, успях да си измоля един лаптоп  Mr. Green Точно в този момент  Naughty Костенури пощуря  #Crazy #Crazy #Crazy През деня изобщо не спи  Shocked Иска само на ръце да го нося, че и с подрусване - не само ходене  ooooh! Вечер само при нас на спалнята заспива  ooooh! Леглото му хич не му харесва вече  ooooh! И така се получава, че преди 2.00 часа не мога да си легна  #Crazy Изтощена до крайност  Tired От миналата седмица "започнах" пюретата  Sick Моркови, картофи, тиква, карфиол, пащърнак ..... НИЩО не му харесва и това е  ooooh! Плюе, втриса се, прави жални физиономии и на отвращение  ooooh! Какво ще го правя това дете - просто не знам  newsm45 А и характер напоследък проявява и то не е моя  Crossing Arms Блъска по всичко, което не му харесва: пълния памперс  Mr. Green (поне разбирам, че е пълен), шишето, бурканчето с пюре, ръката ми ..........  ooooh! Хвърчи манджа навсякъде  ooooh! Сега съм го сложила в шезлонга и пиша бързо, а той крещи и блъска  bash
Не съм чела нищо от тази тема, хич не знам кога ще сколасам  Tired От миналата тема видях, че много от вас са се сетили за мен - много ви благодаря момичета  Hug Ще опитам накоя от следващите НОЩИ да ви прочета и да се включа адекватно по обсъжданите теми  Mr. Green
Поздрави на всички ви, целувки на бебоците   love001

# 139
ехоооо

ВЗЕХ ГИ МАМКА ИМ И ЛИСТОВКИ Simple Smile  е с 4 грешки, ама айде аман от безгрешни хора Mr. Green аз не съм от тях

сега ще се занимавам с бебок, който днес е много нервен не ясно защо и отказва разкрасителния си обеден съм вече 3 часа..аз четох до късно снощи и съм много уморена Tired ама ппоне имаше смисъл  Grinning

за награда на връщане заграбих един парцал от един магазин наблизо и съм много щастлива, а утре съм решила да видя има ли намаления или няма...
иначе Бланш, за намаленията в "нормални" свят не говори..отдавна не съм пътувала, но преди пътувах поне веднъж годишно и задължително сле дтуристическите обиколки оставях ден два само за шопинг, ми то там нещата хем по-евтини хем по-хубави..направо в тая нашта смешна столица не ми се купува нищо, като знам как на 1000 км оттук е на половин цена..не ги е срам.. #Cussing out

МИШИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ДА СТЕ ЖИВИ ИЗДРАВИ! и утре ще те гледаме Heart Eyes

Мелфин бързо да се оправя Костенурчо и да му минава критическата Heart Eyes

Асе, наистина изглеждаш стопена, БРАВО!

Хавга, снимките на малката са рзкошни, но тя повече  Laughing

Граци, сивата рокля ме уби-искам и аз такава!

Ковачева този вирус го преживях бременна-и аз мислех че ще умра, свалих 4кг и ходих в спешното в Шейново..не можех хапчето да си преглътна, само драйф Sick..опраяй се бързо Peace

Дони много се смях с Дениско, голяма капия, тоя номер е велик- за причиняване на инфаркт на родител: 1. скрийте се под одеялото 2. не мърдайте ! Laughing

Меган честито столче Simple Smile мн е яко

аз се чудя дали да купувам столче за хранене- я кажете абсолютно належащо ли е.. newsm78всъщност сигурно..ама ако ви кажа че не знам къде ще го сложа, освен ако не сваля някой мебели в мазето.. #Crazy

ние името го избрахме така: аз си бях избрала и просто го съобщих на таткото, той го хареса и толкоз, обяснения не е имало слава богу Mr. Green
хайде сега ще почивам цунки

# 140
Привет!

Честит Имен Ден на Миши и Интрига! Да сте здрави и щастливи!

Да похваля моята щерка, че снощи се обърна сама по корем. Без да съм я карала или учила, даже не я гледах, но явно една играчка беше достатъчен стимул.

Днес и е 6ти ден от захранването и към моркова включихме картоф. Много добре беше приета комбинацията. Но и аз като Миши захранвам двама.  newsm78 Баткото като види пюрето си носи една лъжица и почва да яде и той.  hahaha Та да видим как ще продължаваме.

Всички бебета на снимките са много красиви сладурковци!

Мег, честит ви стол. Тристан много пораснал. Вие ходите ли още на масажи? Главата му изглежда добре, но аз на никоя снимка не съм забелязала нещо да и има.  Heart Eyes

Мелфин, не съм доволна от теб.  Twisted Evil Нали слушаше и записваше. Прочети всичко пак. Но с 2 думи, спри да хабиш пюрета  Laughing, отложи захранването поне със седмица и после предлагай само едно пюре докато свикне.

Болните мами и бебета да оздравяват!

# 141
И Мелфин,разреждай му го с млекце за да не е гъста консистенцията.

# 142
Абе мацки какво правите бе, да не дават награди за писане  Laughing Не мога да Ви изчета, само погледнах кой ме е споменал да хвана да отговоря дет има една дума  ooooh!

Ея мила шкембъл и аз си имам (ма никой не го ще за няколко чорби да забърка и на НГ го предлагах, ама нъц) и дупара си имам, и доволно количество целулит. Еййй как не може ей тъй да го побутна отдолу и да се качи в циците тая сланина незнам  Sad Ама Пилатеса е голяма работа - лежиш си и вириш краци насам натам. Е верно бая напрежение си е , ама поне няма опасност да съборя кооперацията с подскоци и цялата серия за дупе и бедра е 20 мин, и още 20 за шкембе и паласки (ама това ми се опъва нещо). Аз от 48 преди да забременея, влязох да раждам 85  Shocked ( мъжото казваше , че щял да пише на Гриинпиис да му отпуснат помощи, че си отглежда кит ) , сега съм около 62 (не съм се мерила от месец). Ама много е гадно като се разкарвам по натура вкъщи и това нещо отпред се клатушка  Sick Да видим с трицепса как ще се оправим, щото сега не смея да помахам за довиждане, вее се като флаг  Sick

Танче - Миши и Танче - Интрига да ви е живо името милички, внуци и правнуци да го носят   bouquet Hug Heart Eyes

Валени аз на Вики и давам чая на Блевит Суено вечер и Дигест през деня, ама ефект май няма особен  newsm78 И вода да и давам пак същото - спи нощем по час-два и почва да мрънкьоти или откровенно да си реве  ooooh! Вчера обаче по препоръка от Граци  Hug Heart Eyes и купих едни бишкоти безглутенови, добавка в млякото за 4 мес. бебе на Плазмон (или нещо подобно) и беше много спокойна нощес, будила се е само веднъж  и заспа почти веднага. Дали е от тях незнам  newsm78

# 143
  • В чуден свят с четири Слънца
Честит имен ден на Миши и на Интрига!!!Бъдете здрави, щастливи и много обичани  Hug
Честити месечинки на Калоян, Дария и Максим!!!
Малкабуби, честито, хайде скоро да почерпиш за книжка  Grinning
Мелфин, дръж се, всяко чудо за 3 дни, и Михаела напоследък изобщо не спи през деня, през нощта се буди на всеки кръгъл час Crazy, мога да си сверявам часовника по нея Crazy, по цяла нощ или ме дъвче, или одеялото, тя си спи върху мен и аз направо съм като чичо Фестър в лицето, даже той май е с по-малки кръгове около очите. newsm78 Ама аз го отдавам на зъбоникненето и се надявам скоро да избият и да не я мъчат, дано, дано Praynig, ама май няма да е скоро, нищо не се белее, колкото и да се взирам. Сетих се с мойто "дано"  за вица за Айшето: Хасан си взима за булка Айшето, мята я на каруцата и я кара към дома си, и по пътя и се кефи "Ей, Айше, ма ти си богата, Убава, чевръста, сега дано си и девствена...равна нема да имаш", а Айшето рекла:" Ха, дано, дано, ама нема да е" Mr. Green
Ако знаета мойта мишка колко е нахитряла, като я кърмя, нали се бях оплаквала, че много реве и се гъне, голям зор с това сукане, и аз и бях хванала цаката, подрусвам я, както съм легнала, хем на нея и е кеф, хем си стягам мускулите на дупето Mr. Green, и вчера си лягаме в полунощ, аз тотално омаломощена и давам цица, а тя захапва и започва да се подрусва, поглежда ме в очите и пак суче малко, пак се подрусва, аз в първия момент се стреснах защо се тресе така, а тя си искала подрусването. После през нощта я кърмих 6 пъти и всичките пъти така си поискваше подрусването, тия деца от малки са тарикатчета, представям си като пораснат какво ще бъде Crazy
Честито озъбване на озъбилите се tooth, да растат бели и здрави зъбките  Grinning
За името, ние с таткото направихме един дълъг списък от поне 120 имена, двамата писахме, кой каквито имена харесва и започна едно отсяване, на мен не ми харесва някое, на него друго, и така останаха само Виктория и Михаела, и понеже майка ми е Мая, решихме да е с нейната буква, да се зарадва бабата, че баткото го кръстихме на свекъра, по настояване на мъжа ми.
Ревна пак, после ще си допиша...

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:45 от mama_galka

# 144
Леле,какв асъм блейка - сутринта се чудих - "Само аз ли съм Таня в тази тема ?"И не се сетих за Интрига.Мале ,душка - да си здрава и зло да те забрави!

# 145
Честит Имен Ден на Миши, Интрига и Таничка!!!
Миши и аз не разбрах утре снимате или направо да гледаме?
Дара не е кръстена на никого,аз избрах 5-6 имена и ги съгласувах с мъжа ми.Ако беше момче щеше да се казва Георги на баща му и аз бях съгласна,защото името ми харесва
Като стана въпрос за нея,днес е много кисела и плаче дори като я нося,но и на мен ми е много криво,така че сигурно съм и го предала.
Барабар давам и 1 цяло бурканче от 125мл и после цока колкото поиска
Хавга снимките са страхотни,моделът също  Grinning
Граци крсавицата Ния много прилича на баща си на едната снимка
Асе за пореден път шапка ти свалям-работа ,деца,къща ,спорт и мъж.И направо си се стопила
Буби не съм се и съмнявала в теб,браво  Hug
Бланш,знам,че са открили парти клуб в пресечна на Витошка,май се казва Джунглата,канена съм там на детски рожден ден
Меган столчето е много яко!
Честит празник на всички празнуващи бебчета днес и честити зъбки на озъбилите се   Mr. Green

а така папкаме пюренце

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 17:28 от stella_a

# 146
  • Пловдив
Честит имен ден на Миши и Интрига, както и на всички Танички тук (може още някоя да има  Thinking)!

Ние сме добре, Дани си хапва вече към 60 мл. пюре от картоф и утре ни е шести ден от захранването и ще добавя тиква. Първите два дни не му харесваше особено, сякаш му давах лекарство, така се цупеше  hahaha. Сега обаче му харесва и сладко, сладко си го хапва  Party. Приготвям му го аз, като слагам и АМ.

Мелфин, може да изчакаш няколко дена без да му даваш нищо, после пробвай с разредено с АМ пюре. Дано да му хареса.

За кг. няма да говоря  ooooh! твърдо + 10 и това е  Tired

Дара е много сладка така  Heart Eyes
Абе всички бебета тук са от сладки по- сладки Grinning и най-сладки  Heart Eyes

# 147
Буби-браво за листовките  bouquet
kovatcheva-бързо оздравявай! Много неприятно с тези ентеровируси, за отрицателно време те скапват Tired.Хубаво е, че Калина вече има апетит и наваксва с яденето Heart Eyes
Аз вече избрах парти клуб-"Пчеличката Мая" се казва. Хареса ми това, че е нов, просторен, много е хубава залата за родителите и има партита специално за деца над 10 г. Всяка година го празнува в различен, но напоследък все попадахме на доста тесни, а има нужда от пространство-като се има предвид, че са минимум около 13-15 деца и поне наполовина от това възрастни...За подарък незнам....и аз съм против прекалено скъпи подаръци, но Александра е голяма слабост на баща си и той адски я глези. За рождени дни последователно й подарявахме по негово настояване айпод, лаптоп, плейстейшън(на последния бащата се задържа повече, но това е друга тема), та съм му казала, че както е тръгнало, може би скоро ще се наложи частен самолет да й подари hahahaПо този повод непрекъснато влизаме в пререкания, но общо-взето аз съм страшилището в къщи Laughing.Мъжете много обичат да са в ролята на добрите.
Меги-малкия голям пич, седнал небрежно в новия си стол Wink
Мартини-няма начин да не се справя и аз със захранването, щом ти се справяш с двама Heart Eyes
Асе-ти упражнения ли имаш, откъде тренираш   пилатес, нямаш инструктор newsm78Дай насам моля те, че и аз имам нужда. Моя корем и той още не се е прибрал окончателно TiredЕвала на Стелка HugНо то си е до мускулатура-аз и с Александра бавно го прибрах, а кво остава сега, като ми е втори път Sad(пък и само си искам и нищо не правя по въпроса)
Стелче-много щастлива изглежда Дара от морковеното пюре, сигурно влиза и в устата по малко от него Grinning
Интрига-честит имен ден и на теб! Пропуснах те-нека зло да те забрави Hug

# 148
  • SZ
Ето го новият ни стол:

На Митко горе-долу му хареса, в началото не много,но сега откара към 1,5-2часа там.Сега да не ме смъмрите.Облегалката е направена в полужение полулегнало.Ето така:

Аз съм много доволна от покупката.За 156лв си е супер!
Става на люлка и има допълнителна подложка на седалката докато са по-малки бебоците.Освен облегалката може да се регулира и височината.Тази информация за тези,които още не са се обзавели със столче.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 18:24 от *puhi*

# 149
Нелка Пилатеса си го дръпнах от Замундата и си го играя вкъщи, като спи малчо Wink
А щом сте минали Н2О , веднага ти казвам какво следва  - "Хай скул мюзикъл"  Laughing и пак има всичко, албуми, тетрадки, тефтери и прочие ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт