Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 480
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Здрасти и от мен Simple Smile

И ние сега се прибираме,на мен днес ми се стори като пролет в сравнение с предишните дни.Обаче през тея преспи е доста дтрудно с количката ooooh!.Е,все пак е нещо пред това по цял ден вкъщи.

Стели,аз дадох тиква+картоф и се прие по-добре.Пробвай и ти.То е ясно,че няма да харесат всичко де,особено зелените очаквам да са тотално отхвърлени.Ще видим.

Мелфин
,май не си разбрала правилно Мартини мама.Костенури явно не е готов още за захранване, не го мъчи  с тая спринцовка,а опитай пак след седмица-две. Hug Много е красив и модерен. Simple Smile

Мамадона,нашият стол за хранене е същият като вашият.Струва ми се обаче, въпреки че облегалката е с позиции,не е много подходящ за бебе,което не може да седи стабилно.Ти Дениско слагаш ли го?Благодаря за инфото за мамолога.Ще се възползвам.

За гърдите-моите са си все малки.Не се промениха нито през бременността,нито докато кърмех.Все са си така,ама на мен си ми е комфортно с тях и засега не мисля да ги променям.

За парфюм-нямам любим,то сега такова разнообразие и все нови излизат и аз все искам да пробвам нещо различно.Последния ми е на Lanvin-Eclat Darpege-много си го харесвам.

Ани,вземам си бележка Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 18:26 от Таничка Н-С

# 286
aaaa не ,аз гола за календара не се снимам  Laughing отдавна отказах на Плейбой
Коте,Буби вас ви разбирам защо не си падате по силикона,при вас си има достатъчно материал  Mr. Green
за захранването-днес смесих половин бурканче от омразната(но разхлабваща) тиква с картоф с половин бурканче от обичания морков с картоф и номера мина-изяде си всичко!Сега съм взела "различни зеленчуци" да видим дали ще ги хареса,но за всеки случай съм се заредила и с "тиква с ябълка" и "круша"(ако се запече).Исках да и взема спанак,но видях,че е с ориз и сметана и не знаех дали може  newsm78,а за тиквичките ми казаха ,че били като  Sick
Брит питаше дали и ние ядем тиква-аз да,особено с мед и орехи
Бланш и на мен преди Жадора ми беше много любим,а също и Лайт Блу на ДГ,Миракъл,харесвам и червената ябълка на Нина и зелената на Дона Карън,Кода на Армани(абе аз май всичко изредих  Joy)  
Мелфин снимките и моделът са супер!!!!Ама много е готин  Heart Eyes
ние днес се възползвахме от хубавото време и бяхме 2 часа навън и Дара ги проспа  Grinning,а  със сестра ми изпихме по едно капучино от Ондата

# 287
Аз едно време ядях само коричката на печената тиква, а сега не я харесвам въобще.
Стелка, може да я подсладиш и с кърма тиквата.

За гърдите, моите изглеждат вече номер Е, целите са нацепени от стрии, приличат да не ви казвам на какво, но не смея да слагам крем заради симбиозата ми  с Точица.

# 288
Ей най-накрая и аз да изляза с детето!  ooooh!
Милото, съклетоса се в нас! Ама като майка му е зиморничава, хич не понасям студ! То и днес ми замръзна сопола, ама го отмръзнах с един горещ дюнер в компанията на сватята и снахата. Ама ни се видя малко та взехме и картофки, а после аз се върнах и за по един фалафел, а те станаха 2  Blush Асе крайно време е да дойдеш и да ни смъмриш, че както я караме като ме видят в съда да не кажат че са се пошегували и да ме помолят да си ида  hahaha
Мелфин много се радвам да видя километричния ти пост, липсваше  Hug Преслав е станал голям сладур!  Heart Eyes
Нелка Дениско е 8.600 и 71 см.  #Crazy А за гимнастиката те разбирам, ама няма как ако искаме да сме във форма, трябва  newsm39 newsm39 newsm39 newsm39
ЕТО И НОВАТА ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363728.msg9810663#msg9810663
Дано ви хареса!  Heart Eyes

# 289
Ехееее тамън да се включа в темата и вие сте толкова бързи, че почти я приключихте.
Здравейте от мен четящата, но не намираща време да пише. Наистина в последно време и аз като повечето съм луднала, ама поне само от хубави неща.
Чистити месечинки на всички бебончета и бебонки и техните мами

в началото на месеца ми бяхте честитили и на нас месечинка, ейй сега ВИ БЛАГОДАЯЯЯЯЯЯЯЯ ОТ СЪРЦЕ!!! Flowers Sunflower

Ние с малкият иначе сме все по добре, все по-малко плачкаме, единствено като ни се спинка. Обаче вече станахме калпазани, през деня спим в количката .. ние пък взехме новото куини, защото предният път на отиване към бг ни счупиха старата количка в багажното на летището  #2gunfire и малчо като се влюби в тази новата, удобна му е явно ..и цял ден мрънкане да излезем навън, излизаме слагам го вътре и млъква и така 2 часа не мога да се прибера защото той спи .. само да реша да го прибирам и се почва мрън мрън
ааа и от 1 месец и нещо са ни почнали зъбките, венците яко се надуват, и давам хамумила гранулки и дентакинд и мажа с разни гелчета .. това е малко ужас обаче, защото и нощният сън ни се наруши, будим се и мрънкане, отделно си искаме папу през 3 часа а има и дни като днешният в който въобще не искаме да ядем нищо през деня, чак следобяда в 4 го излъгах да хапне малко кашичка.
Със захранването, което е толко важно за нас заради гер-а който си имаме, сме мног озле. Малкия тотално отказва пюретата зеленчуковите, пробвахме тиква, тиква с картоф, тиква с ориз, тиква с ябълка, нежни зеленчуци, моркови с картофи, круша, круша и ябълка ..всичките все на хип и не и не. изчакваме, после пак опитваме и пак удряме на камък. Докато бяхме в бг имахме диария и като го водихме на доктор там ни изписаха за 2 дни хумана за диария на основата на ориз и банан и толкова му хареса и с такъв кеф си я цокаше от шишето, че после млякото едвам му пробутахме и него нещеше. Вчера пробвах да му давам оризова каша на бифрута с по 1% процент ябълки, банани и кайсии обаче тя толко безвкусна, защото е и като добавка към млякото може да се дава в шише, че пак не ..та добавих от тия бебешките бисквитки на беба и хапна добре .. вкуса на банана обужава, само че така запича че ме яд.
Днес цял ден не папка и го излъгах с каша от бисквитките на беба с малко сокче от ябълка на хип и една лъжичка пюре от тиква да е сладичко, иначе НЕ.
чета ви че имате проблеми с коремчетата и акитата, от както му даваме брашно от хирсе, тук така се казва има го био за каша и добавка към млякото, на бг това е просо- нямаме проблеми с акито, понеже хирсето регулира чревната флора и детенце си ака нормално, като изключим оризовата каша, но тогава не му давам хирсе. от него може да се прави и каша и явно децата го харесват на вкус, защото и племенничката която имаше проблем с акитата, сега сестра ми и добавя в почти всичко и тя си го папка.
Та такива неща покрай нас, луда работа .. трябва да кача снимки в албума но като ми поостане малко време.
Иначе аз с килцата съм зле, хаха-- никакви диети, ям когато мога и каквото мога ..ама трябва вече да се замислям, че иде лято, не може все да съм като в 6ти месец.
Радвам се че успях да се впиша в тази тема, много ми липсвате като нямам време да ви чета всеки ден. Пожелавам ви весел уикенд и сладурска седмица! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт