И ние сега се прибираме,на мен днес ми се стори като пролет в сравнение с предишните дни.Обаче през тея преспи е доста дтрудно с количката

Стели,аз дадох тиква+картоф и се прие по-добре.Пробвай и ти.То е ясно,че няма да харесат всичко де,особено зелените очаквам да са тотално отхвърлени.Ще видим.
Мелфин,май не си разбрала правилно Мартини мама.Костенури явно не е готов още за захранване, не го мъчи с тая спринцовка,а опитай пак след седмица-две.

Мамадона,нашият стол за хранене е същият като вашият.Струва ми се обаче, въпреки че облегалката е с позиции,не е много подходящ за бебе,което не може да седи стабилно.Ти Дениско слагаш ли го?Благодаря за инфото за мамолога.Ще се възползвам.
За гърдите-моите са си все малки.Не се промениха нито през бременността,нито докато кърмех.Все са си така,ама на мен си ми е комфортно с тях и засега не мисля да ги променям.
За парфюм-нямам любим,то сега такова разнообразие и все нови излизат и аз все искам да пробвам нещо различно.Последния ми е на Lanvin-Eclat Darpege-много си го харесвам.
Ани,вземам си бележка