Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 488
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Мамадона,той ги яде, но после почва много да оригва и два пъти леко върна пресечено млекце.Не знам, това проблем ли е или да не спирам пюрето?

# 271
Привет   bouquet
Ние бяхме днес на консултация. Марулката е качила 650 грама (6650) и е пораснала с 2 см (64). Докторката за моя огромна изненада много ни похвали и каза да продължаваме така и да не захранваме още!  Heart Eyes Ще си преразгледам мнението за нея!

За циците изобщо няма смисъл да говорим  ooooh! Само да родя още едно и отивам на операция. Обаче и аз не си падам по силикони като Буби, и ще е само повдигаща и стягаща процедурата.

Моето дете е като сменено от няколко дни - занимава се само, играе си, редуваме активната гимнастика с люлката, после се гушкаме. Явно наистина всяко дете е различно и расте със собствени темпове.

Днес за пръв път я оставям с майка ми за 2-3 часа и излизам да свърша малко работа, ще видим как ще се спогодят Simple Smile че тати замина в командировка и ще сме само двете за няколко дни.

Пожелавам на всички усмихнат ден  Heart Eyes

# 272
Момичета, добре че сте вие да ви чета цяла сутрин, иначе ще си загубя здравия разум. Мъжът ми потегли сутринта към Румъния и след като в 10 ми писа, че е в огромно задръстване на заледен път не се е обаждал. Ще ми се пръсне сърцето. Послуша ме само за зимните гуми и то след като излизахме 45 минути от паркинга с килимчета под гумите, вериги и торбичка с пясък ми отказа категорично. Много ме е шубе. Токущо писа, е имало голяма катастрофа, но той се шмугнал в обиколните пътища и вече е в Русе.
Ние в последно време май всеки ден излизаме с Точица
За тиквата - да ви питам вие самите ядете ли тиква? Щото аз не и напълно разбирам децата.
Точица по цял ден се опитва да докопа Санчо, а като го докопа така нежно го гали.. А тя като се разреве, той и прави забавна програма. Лае, търкаля се, покланя се, с една дума - шоу.
Другото ново е, е Точица пише по клавиатурата и очаква като натисне копче екрана да се промени. Много е смешна Simple Smile)

# 273
  • София
Здравейте,мамчета!!!

И аз се нядявам за разходка днес Rolling EyesТук засега обаче има мъгла,чакам да се вдигне Tired
Може да си остана с чакането.Много кофти с този Дунав,винаги е мъгливо есенно-зимния период Crossing Arms

За парфюмите-''Жадор" води моите класации Peace
За бюста-моя си го харесвам.По принцип нямам големи гърди.Сега са доста добре изглеждащи,но предполагам че като спря да кърмя ще има някаква промяна.На разни интервенции не бих се подложила-просто ме е страх и злишна болка не ми се изпитва Naughty
Брит,дано мъжът ти стигне благополучно в Румънско,че с тая поледица е УЖАС Whistling

Момичета в Кърмаческия тече записване за зимни блузки с много инересни лога "За кърменето".Който има желание може да ги разгледа,ако не ги е видял вече,разбира се Peace

# 274
  • ....от ляво до десния завой...
Здравейте,
едва днес успявам да седна и да се разпиша във форума за новата година. Честита 2009-та година на всички августинки и августовски бебоци от 2008-ма! Бъдете живи и здрави, много щастливи, много топлина и радост да има в семействата ви, а дните ви да са изпълнени със слънчев детски смях и позитивни неповторими моменти! Hug
Какво ново при нас - изкарахме празниците чудесно, Борис посрещна новата година буден, но явно че гърмежите и зарята не му бяха много по вкуса - гуши се в мен през цялото време. На 02.01. нашия батко Дани стана на 5 годинки, а на 6.01. Бобо стана на 5 месеца, така че януари месец преминава под знака на числото 5 в нашето семейство! Grinning На 08.01. бяхме на поредната пета консултация - бебчо тежи вече 7800 грама и е дълъг 67см. Продължавам да го храня само с кърма. Захранването ще започнем след навършване на 6 месеца т.е. на 06.02. - тогава пак ще имаме двоен празник - аз ставам на 32, а Борис на половин годинка! Grinning Смятам отначало аз да приготвям храната за захранване, а чак когато заместим изцяло дадено хранене да започна да купувам пюрета. Едва ли пълното захранване ще го постигнем за месец, очаквам нещата да се проточат до 8-9 месец, така че основното изхранване ще продължи да бъде с кърма! Peace Тия студове след новата година ни бяха застопорили вкъщи, изнасях Борис само за по 10-15 минутки в градината на въздух, но днес гледам слънчице има и определено е топличко за зима - смятам да пообиколим и да видим какво става в града, а и града да види нас! Wink По случай петата месечинка Бобо получи люлка и сега голямо люлеене пада, занимава се сам и в активната гимнастика, много се радва на батко си, раздава усмивчици нон-стоп - смятам, че расте напълно в норма и съответно на месеците си! Grinning
Надявам се, че всички сте добре! Когато имам време ще изчета темите, които съм изпуснала! Скоро ще измайсторя и колажа на майките, не съм го забравила, грабнаха ме обаче други задачи и затова малко се позабавиха нещата. Вие снимайте бебоците и до края на месеца качете актуални снимки, та за половин годинката да направим някой нов фототапет! Heart Eyes
Хубав ден на всички от мен и Борис! Hug

p.s. mamadona , мила погледнах в тестовата темичка - малко трябва да се намали размера  на картинките! Wink

Поздравявам ви с ей това парче на Leona Lewis - това е моята песен на месец Януари 2009-та - RUN! ~

# 275
Ние бяхме днес на консултация. Марулката е качила 650 грама (6650) и е пораснала с 2 см (64).
Мариела и Михаела все още се движат "в комплект": и ние след днешната консултация сме 6700/64 Wink и общо-взето са джуджетата на темата ни май newsm78

# 276
здравейте и от мен! влизам много набързо, да се отчета  Simple Smile благодаря на всички за съветите за кърмата!  Hug кърмата се завърна в доволни количества ( чая от сминдух помогна много, няма такава гадост обаче  Sick има отвратителен вкус  Sick )
вчера бяхме на консултация- за 40 дни Венцито е пораснал с 1 кг ( вече е 8600  Shocked ) и с 3 см според докторката, а според моята ролетка с 4см ( вече е 67-68см). днес изяде един средно голям картоф, явно му харесва, но трябва да му слагам повече кърма и вода вътре, защото, когато има малко, явно му е прекалено сухо. днес го направих по-рядко и така го излапа, че даже не искаше да пуска лъжичката  Laughing

# 277
Ехооооооооо мамита   Hug Hug Hug
Тук сме и ние - изчетох ви най-накрая  newsm44
Започвам с честитките: Честити месечинки, честити зъбки  tooth, именни дни и рожденни дни дето съм пропуснала, листовките на Буби, новата работа на Дони   newsm51 Ще ме прощавате, ако съм пропуснала някой, ама ....  Embarassed

Благодаря на всички, които се сещат за нас  smile3525 И аз ви мисля постоянно  Hug Взех генерално решение  Naughty Костенури ще си мрънка в шезлонга, а аз ще си пиша тук по-често, че иначе съвсем ще откача  #Crazy

Да кажа и за снимките на бебоците - всички са много хубави и много пораснали   love001 А за снахата (Али на Хавга) просто нямам думи   love001  love001  love001 И по този повод малко снимки от Костенурчо, че съвсем ще ни забравите  Mr. Green

С тати на разходка- така най-много обича да спи Костенури и Новото ни палтенце от Ла Редут-а, ама е за догодина  Sunglasses

Хавга, сватя, и ние няма да изоставаме от модата я   Naughty

Добре дошла на новата ни мама Мег1   welcome

Със захранването съм до никъде  ooooh! Мартини, мила, всичко спазвах, ама това дете не ще и не ще  ooooh! Сега разреждам пюрето с АМ и давам със "спринцовката" от Панадол-а. Лъжица не ще да помирише въобще  ooooh! Започнах да му я давм през деня да я държи и да свиква с нея, я той милия започва да й ръмжи и накрая се разплаква  newsm45 Ами за сега със шприца, пък по нататъка ще видим  Tired И ще яде моркови, та ушите ще му пушат  Mr. Green
Най-обича чая на ХИП "Лека нощ". Изпива по 250-300мл на денонощие и за още пита  newsm22

Миши, на 19.01. съм пред телевизора, ако ще бомби да падат  smile3521

Коте, много лошо това с жилището  ooooh! ooooh! ooooh! Ама дано пък ви е на късмет, и както казваш ти - да е за добро  Praynig

За столчето за хранене: Бях си харесала същото като на Пухи, само че синьо, да ни е в тон с количката, ама на погачата дойде на мъжо родата от дълбоката провинция и ни донесе НЯКАКВО столче, ама ни марка се знае, ни нищо, нито пък облегалката се регулира  ooooh! ooooh! ooooh! Грозна работа, ама май трябва да си трая  Cry За сега ще манджи в шезлонга, пък по-нататъка ще видим  Crossing Arms

За името: свекър ми се казваше Пенчо, свекървата Петра, а Костенури трябваше да е ПАТРИК по нейни (на свеки) изчисления. С триста зора мъжо склони да е Преслав, а сега тая ..... (тиииит) пак е недоволна, че не бил на нея кръстен  ooooh! Ами викам, ще му сменя името на Кристиян и баща ми ще си умре от кеф (нищо, че е Христо).

Асе, жено,  #Crazy #Crazy #Crazy кога намираш време за всичко  Shocked Евалата ти правя  newsm20 И аз искам пак предишната супермацка да си стана, ама .... в някой друг живот май  Mr. Green

Ея, и аз днес си свалих Синдито, ама още не съм я пускала  Laughing Ще се стягаме жено, няма начин  Sunglasses Високо вдигната глава и чупка в ханша - важно е самочуствие да имаме  bowuu

Ани и Каприс бързо да се похвалят с новите придобивки от франсетата  Sunglasses Аз също чакам няколко  Embarassed (6бр.) поръчки  Mr. Green

Хавга, мила, бързо казвай тайната. Май само аз не я знам  Crossing Arms

За обръщането: Костенури май е мързелив или му тежи гъзето - за сега не се обръща  Joy

Стеле, тези "приятели" ги накажи с мълчание. Много боли  smile3505

Да кажа, че босилека подейства при раждането, но контракциите трябва да са започнали.
Аааааааааа, ще ме съсипете с този босилек rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ама ще го запомня евентуално за повторението   bouquet

Меган, какви барбекюта, какви чудесии  #Crazy Тук по Софийско вече всяка полянка е застроена  #2gunfire Я да се метнета в една яка балканска кръчма (вече ги има много с летни градини), да разкършите кълки  dance newsm18 Хем на барбекю ще ви замирише, хем и хорце ще завъртите  Wink

Стелето, Бланш, Асето и Дони  Naughty Да не ме пропуснете при цицеправенето, че аз пари за горнища на бански нямам  Naughty Имам 2-3 само за снимки  Mr. Green Май ще ни направят сериозна отстъпка  Mr. Green

За парфюма - почти всичко на Живанши   Sunglasses

Сори, ако съм пропуснала някой, искаше ми се повече да попиша, ама Костенури ме зове ...

П.П. Стели Мели изчезна заедно с кногата за отсъствия  newsm78

# 278
леле замръзнаха ми партенките:) час и половина навън-направо рекорд, бориско спа през половината време докъто майка му поскачаше в снега..а това да буташ количка в сняг е егати фитнеса  animal085

а забравих и аз да кажа, че вече 2пъти играх тоя пилатес-много е прияятен, но го съчетах с повечко упражнения за корем, крака и разтягане, че ми е малко иначе, но е готин и много релаксиращ, бланш ще ти запиша диск, сега ще разгледам и още такива серии с упражнения ако нещо друго ме изкефи-и него ще ти драсна на диска Peace

синдерелка, това парче в оригинал ми е още по-любимо- snowpatrol "run" - http://www.youtube.com/watch?v=0lL1rcRbGDw  bouquet
дано ви хареса
от мен хубава вечер Hug

ПП Мелфин-страхотни снимки ! Heart Eyes

# 279
Така, да видим какво е станало тук след нашият следобеден сън ....
Жаки още е болнава и малко странно подбухва и за нея имаше само запяне през отворен прозорец.

... и общо-взето са джуджетата на темата ни май newsm78

А Бланш не така ние държим първенството - 6150/63 за 5ти месец...съвсем манекенски....

За циците не мога да се оплача - сега са ок, преди бяха по-малки, а на финала ще видим какво ще остане....но и аз се успокоявам с наличието на модерна хирургия.

Melfin, а така, вече си тука, я слагай ръце на кръста на Ф и строявай който трябва.

А пък нашата пералня взе най-накрая, че проработи ...

Айде бягам да слагам следващият куп...

# 280
Евалата, че се е размръзнала пералнята. Нас миналата година ледът ни държа до март. Сега , ако ни спрат гЪзта не ми се мисли. Ще си пиша под ника- Леденика Simple Smile)
Аз си зарязах количката вкъщи и сега Точица като се събуди ще има да я нося в слинга..., а тя тееежжии.

# 281
Евалата, че се е размръзнала пералнята. Нас миналата година ледът ни държа до март. Сега , ако ни спрат гЪзта не ми се мисли. Ще си пиша под ника- Леденика Simple Smile)

Брит, аз съм си направо на мястото - Хладилника  Grinning

# 282
а забравих и аз да кажа, че вече 2пъти играх тоя пилатес-много е прияятен, но го съчетах с повечко упражнения за корем, крака и разтягане, че ми е малко иначе, но е готин и много релаксиращ, бланш ще ти запиша диск, сега ще разгледам и още такива серии с упражнения ако нещо друго ме изкефи-и него ще ти драсна на диска Peace

Много ще съм ти благодарна  bouquetЩото аз допреди малко, докато Мари спеше правих(или по-скоро се опитах да правя) ето това http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY и едвам станах от пода-все едно камион е минал през мен, като преди това ме е влачил hahaha JoyБаси-кога успях да се отпусна толкова, не мога да се понасям Close Twisted Evil
Мелфин-липсваш мила! И престани да му викаш Костенури, че не му отива-той е станал ебати пича, евала! Party

# 283
Eх не мога да се включа... тъкмо седна да попиша и нещо се случва, ама толкова много неща ми се случиха, че не ми се говори.... Я споделете нещо чули ли сте за контрацептивните лепенки( в случай, че тялото ми изхвърли спиралата) презервативите ги отказах- вредни навици не обичам Simple Smile  Mr. Green Mr. Green (кой се намери да го напише)
Аз цицеправене не искам... искам изсмукване на целите крака от бедрата до глезените.... ама ако има цици на промоция що пък да не си направя и аз. Представяте ли си да се друснем в някоя клиника за пластична хирургия 20 мадами всички после ще ни снимат за календара. Simple Smile
Купила съм си пъзел, със страхотна илюстрация на някаква богиня.... та не ми се застоява пред компютъра, но си ви наглеждам, да не кривне някоя овчица от стадото Wink
И не му се притеснявайте толкова на това захранване. И аз да съм била на цица 6 месеца, няма да ми се иска лъжица. Аз бях много търпелива с Ния и сега детето лапа с такъв апетит. Ще обработя клипче и ще ви пусна да цъкате Simple Smile
лъва ме зове. Simple Smile   bouquet  bouquet  bouquet

# 284
Мег1, а ти имаш ли допълнителна литература или поне английската терминология, за този метод? аз само няколкото статий в библиотеката съм чела и малко статий на холандски (къде разбрах, къде не), но те бяха за употребата на лъжицата, а не толкова за храните. Иначе ние си ядем и карфиол и картофи и моркови варени... Аз не знам дали това р на пара, но като изхвърлим водата връщаме зеленяците на котлона да се изсушат Thinking .
И ние все държим Точица на масата. От интереса към нашата храна се получи едно страхотно грозно шоколадово петно на белия мокет на баба и   Rolling Eyes, а мандаринките са просто хит.  Party

Общи условия

Активация на акаунт