Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 504
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
А майка й хич не е спала, не се оплаквай, имаш чуден мъж!
Оооо-да ти го подаря, да видиш колко е чуден JoyМайтапа настрана-свестен е, не винаги слуша, но си е златен(понякога хвърля око на форума hahaha)
Колкото до Александра-тя си има даже двама е "забила", но аз да опипам почвата Mr. Green
Само забележи как са постовете-mamadona, бланш, mamadona, бланш.... Joy JoyОт понеделник ще е само бланш, бланш, бланш Tired Освен ако не изтрещя тотално и взема поне и аз да се върна на работа newsm78

# 226
Е, да ама не  Naughty Няма да е от този понеделник. Днес ми се обадиха, че ще е от 02.02 - егати педерасткия ден, ама поне на другия ден ми е рождения ден  Mr. Green и вече ще излизам от дупката  Wink Така, че още малко постовете ще са в тази последователност! А после, ще са пак така ,ама вечер  Heart Eyes Hug

# 227
  • SZ
ГИЦЕ,виждам те,пиши ,че те мислим!!!  love001

Дони,знаех си,че има нещо,за да ти се радвам толкова много!Еднаква зодия сме.Аз съм на 26 януари.

Ей,че съм голяма бяла птица!
Честита седма месечинка на Калинка-Малинка!!!
Лелееее,как лети времето!

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 16:04 от *puhi*

# 228
  • Бургас/Пз
МамаДона, Бланш, много се забавлявам с вас, направо ми е кеф да ви чета!!! Mr. Green

Стелка, знам че много тежи скъпа, особено когато е от близък човек, но така е голяма рана заздравява, но тежка дума не се забравя!!! Дони, в какво отделение ще си гражданско или наказателно!!! Ама вече и такава длъжност помощник-съдия ли има, аз досега знаех само за младши съдия, пък то виж вече какво стнало. Ама така е аз на два конкурса се явявах и вече се отказах. Може би като свърши майчинсвото пак ще взема да се пробвам. Thinking

Таничка НС, ще ти пишем неизвинени отсъствия да знаеш!!! И Калоян също не пие вода, така че споко!!!

Мег1 и аз като Котето съм решила да правя нещо средно м/у ПЗ и късно захранване. Но сега като гледам че пишеш 8-9месеца за ПЗ, направо се чудя, моя син как ще го удържа до тогава. Снощи варих картофи и ги бях сложила в една чиния и нашия посяга към тях  и мляска, просто да си умреш от смях.

На гинеколог ходих още в края на първия месец, всичко беше ок, после в третия месец пак ходих защото ми се беше появило някакво течение. Взеха ми и секрет и цитонамазка. С последната всичко беше наред, но в секрета се оказа че нещо не емного чисто и ми изписаха едни глобули, ама лекарката каза, че без нищо през устата няма да стане, но заради кърменето няма как да ми изпише и така..........

Миши, тая твойта сладурана направо ще я изям както е гола-голеничка.

И накрая, но не на последно място: ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА КАЛИНКА- МАЛИНКА!!!!

# 229
Ето ме и мен не сам чела но искам да питам Асето за тия бисквитки в млякото на Плазмон.По колко бисквити слагаш.Аз давам 180 200мл вечер но се чудя по колко бисквити да му слагам яе само с мляко много огладнява.След като легне спи 4 часа без да се сабужда и после през 1 ,2 часа и хленчи и пие чаи в несвес.Та по този повод си мисля ч е е гладен.Все си мисля че това будене не е от зъби.
Мама Дона браво на теб успех в новата работа всичко друго ще се подреди постепенно.Фук Фук кои съм аз  Peace
Миши голямо гледане да те видя вчера и нищо малкия седя 1ч с напикан памперс да не те упусна и нищо не видях сигурно не съм разбрала кога ще те дават.

# 230
Ани за първи път я въвеждат сега в СГС, досега май я е имало само в ВАС. Не знам в коя колегия ще ме разпределят, но като разбера ще кажа. Пробвай да се явиш за тая длъжност, защото като си вътре вече става по-лесно.  Peace Ако имаш нужния юридически стаж, не е нужно да си младши съдия, може директно съдия да станеш!
Бобито слагай по две,но непремено потърси от безглутеновите, защото повечето Плазмони са с глутен  Naughty На тези пише на кутията, че са без и са за деца над 4 месеца. По-натам може и да увеличиш дозата в зависимост от апетита на Алекс  Wink

# 231
Така...не съм се включвала от приблизително половин час JoyМацки, да ви питам: тези, които скоро сте ходили при педиатрите(имам предвид след Нова година), занесохте ли им нещо? Нали се сещате-бонбони, уиски или нещо друго по случай празниците newsm78Че утре нали ще я водя Мари на консултация и се колебая дали да не взема нещо-те все не искат, ама го знаем това неискане...

# 232
Бланш, аз бях на 5ти на консултация. Занесох и на лекарката и на сестрата едно и също - бонбони и кафе, на всяка в отделно пликче. Зарадваха се. Мисля, че е хубаво да се носи, както примерно на учител. Това според мен е уважение, не подкуп.

# 233
Здравейте!

100 г. не съм писала, щото имам бебе терорист. Поне беше такова до преди 5 дни. Добре, че настъпи ледников период и звяра спи по 3 часа на терасата. Обаче терасата е етажна, което значи, че се явява коридор на 5 апартамента. Така се налага прозореца на банята да стои отворен, докато се отоплява жилището, че да подслушвам кога ще се събуди. Дано комшиите продължават да си мислят, че количката е празна, че някой може да е мераклия за Влади. Ама, ако знаят, че няма да спят по цели нощи и ще се откажат от него. Та това е единственото време, в което мога да седна на компютъра. Досега го използвах за "майчинството-счетоводно", че се осигурявах на 2 ТД и счетитата не знаят с какви документи да се занимават. Смятам по-често да ви навестявам вече. Естествено ще пиша повечко, ако Влади е съгласен, щото ми е домъчняло за вас много.
Да кажа, че босилека подейства при раждането, но контракциите трябва да са започнали.
Таткото е ужасно загрижен за детето и много ме ядосва, щото съм някъде в края на класацията. Вчера разпредели всички жилища на децата (само на думи) и накрая се оказа, че ще живеем на палатка. Обяснявам му, че другите родители първо осигуряват себе си (както моите и неговите) и ако остане ... за децата, а той ме гледа учуден. Някой ден заради него ще умрем от глад, докато наследниците тънат в охолство и дано да успея да си възпитам моите да ме гледат на старини, че с неговата логика се ужасявам. На всичкото отгоре за раждането нищо не ми подари. Добре, че му казах да донесе букет за изписването (за пред хората). Та с това се разминах. Баща ми ми купи златен пръстен, че бебето му носи името. На мъж му напомням ежедневно, че е редно поне едно малко телевизорче за спалнята да ми вземе по повод раждането, а той ми разправя, че самото бебе ми било подаръка. Къв подарък бе? Нали го изнасилих и накратко казано сама си направих бебо! Аз, ако чаках на него щях да си живея като пенсионерка... Ние с бебето си спим на "Пристата", а таткото е в хола. Та като не ще телевизор, поне нов матрак да купи, че на настоящия жена му е заченала с първия му син преди 22 г. Каза сама да си купя. Значи мина тръпката, после обичта и би трябвало да остане уважението, но уви! Ама той щото знае, че взимам голямо майчинство, а само един ток съм платила с него. Иначе лев не внасям. Да ни гледа. Като ме лъга 7 год., че ще бременея...
Иначе изцяло сме на кърма. Майчинството ми се отразява много добре и хич не ми се връща на работа, че и там все пенсии и интриги. Досега покрай бебето се срещах с млади майки и ми беше добре. По цели дни мерихме градинките, когато беше хубаво времето, че само навън може да спи детето. От Нова година се гледаме само с Влади и добре, че са "Часът на мама" и "Жените", че ще лудна съвсем. Все още не съм прогледала сериали, но никога не е късно за издънка.
И аз започнах с пюрета и резултата е запек, та днес вече беше 3-ти ден и пуснахме в употреба термометъра. Искам да сме на кухня от 8-ми м. и затова избързах със захранването, но ако продължава така ще взема да се спра. Иначе все грача някоя песен докато го храня. Дъщеря ми каза, че вече не грача, ами пея. Щото ежедневно съм се разпявала. Аз си мислех, че се будалка, но вчера и снаха ми каза, че добре пея и да се пробвам в "Мюзик айдъл".
Отделно смятам на аеробика да ходя от другата седмица. Ще се пробват татко и син да се гледат за 1 час и дано да си паснат, че да започна сериозно. Аз съм по-слаба, отколкото преди да забременея, но съм си отпусната, което е естествено. Та ми се ще да се стегна. Иначе таткото си ходи на мач един път в седмицата и то в най-неподходящото време - 20,30 ч., когато наближава време за къпане. Ама да ходи там да друса шкембе и паласки. Аз веднъж (естествено в началото на любовния период) ходих да го гледам. Тоя човек си мисли, че играе футбол като се върти в радиус 1 м. от топката.

Хайде, чао, че ревна!

# 234
Ха, Гица много се радвам да те видя пак сред нас!  welcome welcome welcome
Нелка сега като казваш и се сетих, че можеше да занеса нещо, ама нейсе. Един акъл за къде по-напред  ooooh! А и покрай тия емоции май ми е простено!
Занеси, смятам че няма нищо лошо в това, особено, ако си доволна от услугите им  Peace
Нали разбрахте, днес ми се обадиха, че чак на 02.02 ме искат  newsm68 още 2 седмици ще си се гушиме с малчо  newsm44

# 235
  • В чуден свят с четири Слънца
извинявайте,че съм лаконична,но близък човек ме нарани и нямам настроение
Стелче, съжалявам, може би ако се опиташ да простиш, ще ти олекне  Hug Hug Hug

Гица, добре завърнала се, много се радвам, постовете ти са неповторими, много настроение внасяш Grinning

Честита месечинка на Калинчето!!![color]

# 236
Ех Гице,добре че си ти да ми приповдигнеш настроенеито  Hug(благодаря и на всички други ,които споделяте мъката ми,обичам ви  Heart Eyes ) А какво стана с голямата щерка?
Дони много се  радвам,че ще си гушкаш Дениско още 2 седмици  Grinning
Бланш,аз не им занесох нищо(не се сетих),но винаги съм им оставяла по някой лев отгоре
Таничка,в абсолютно същата последователност захраних Дара и тя вчера за първи път в живота си не се изака,но днес от тиквата напълни памперса 2 пъти.Лошото е,че и тя не хареса тиквата.
В тази връзка иска  да питам мамите с опит в захранването,какъв зеленчук да и дам сега?А мога ли да и дам плодово пюре,за да я разхлаби?

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 17:48 от stella_a

# 237
O. Гице, ще ме умотиш!  hahaha Да ти кажа, че май само аз от всички тук те послушах за босилека, но не съжалявам.  Peace Само дето имах проблем, че много бързо раждам.  hahaha

# 238
  • Бургас/Пз
Еййй, Гица се е завърнала!!! Добре дошла скъпа!!! Определено много липсваше!!! Влизай по-честичко, че имаме нужда от такива свежарски постове!!!

Мама Дона, не съм сигурна че в Бургас има такава длъжност, ама ще поразпитам и наистина ще се пробвам. Синдарела може да знае повече по въпроса и да ни осветли. Много ми е чудно обаче след като си в майчинство дали така може да се прекъсва. Няма сигурно начин да запазят мястото поне до 9-тия месец?????

Стели, може да пробваш крушите Уилямс - една лъжичка да видиш дали ще подейства. Другия вариант е да й дадеш домашно приготвено пюре от тиква или само водичката в която си я варила. Дара как е , има ли напредък със шишето???

Бобито, пробвай с две бисквитки!! Може да пробваш и кашите Лека нощ, ти вече нали му даваш каша??

# 239
Ани няма логика да няма такава длъжност. Вече има даже и помощник прокурор! Попитах и аз дали няма начин да ме изчакат, обаче  newsm25 А майчинството ще го прехвърля, няма да го прекратявам  Wink
Стелка спанака разхлабва. А не виждам пречка да й дадеш и плодово. Круша, слива, кайсия, праскова - те са разхлавбащи!

Общи условия

Активация на акаунт