Мама АВГУСТинка в преспите върви, а във форума слова реди

• 17 480
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Meg1, какви съвети ви даде доктора за главичката ?

МамаДона, и аз не знам от къде съм  newsm78 14 пъти се местихме с нашите, последно катуна го оставих в София  Wink Ще се видим и още как ! Цял месец ще сме там. А да ви питам да знаете в околностите на София място, подходящо за барбекю за повече человеци ? Искам да представя Тристан на приятелите ми в приятно-натурален екстериор, но в никакъв случай на ресторантска клика. Нещо като полянка с камини за барбекю за обществено ползване с пейки, масички, бели пеперудки и теменужки  Rolling Eyes

# 241
Меги има го това място, ама не в България  hahaha По-добре заложи на открит ресторант, мога да препоръчам ако искаш  Peace  Wink

# 242
Цитат
добре, че са "Часът на мама" и "Жените", че ще лудна съвсем. Все още не съм прогледала сериали, но никога не е късно за издънка.
aaa ощели не си - 'щото аз вече гледам и една турска сапунка - за Шехерезада  Laughing еейй,Гице ,пиши по-често ,че ми е кеФФФФ!
Боби,душко,вчера беше записа - предаването е на 19.01.В първата част говори певицата Кали (въздържам се от коментар на нейната особа - много ме разочарова),ние сме най-накрая!Но децата присъстват през цялото време ,а Миши ги уреди на бърза ръка.Тя,нали хич не го може това!

# 243
Стела, аз също минах по твоята схема моркови - моркови+картофи - картофи+тиква. Мисля след тиквата да пробвам спанак със сметана и картофи и различни зеленчуци, пак на ХИП. Плодовите ще започна да ги давам следобед малко по-късно.

Между другото вече имам няколко трика за повдигане на настроението на Емо. Като го оставя по голи кълки (на това май всички хлапета се радват). Като го кача на конче (голям смях пада, ама и голямо клатушкане). Като го сложа да лежи по корем и се надвеся над него откъм главата му (вижда ме наопаки и пищи от кеф). И като го занеса пред огледалото (голям нарцис е). С тези веднага спирам дивия му рев, когато го хванат лудите.

Мег, ние сме си правили невероятни пикници около "Златна рибка" към Самоков и по Искърското дефиле. В първия вариант спираш на паркинга на ЗлР и по едно асфалтирано пътче зад ресторанта тръгваш навътре в гората покрай една рекичка. Можеш да вървиш с километри и места с огнища и полянки - бол. Само масички няма, но едно одеяло и сте готови. Другото е по Искър. Оставяш колата на гара Бов и по реката, по-реката, докато излезеш на ок. км от селото и се изкачиш по едни големи поляни. Брегът на реката е като бунище, уви, но нагоре е красиво. Не е мн близо до София и зависи времето как ще е.. Но ако ми хрумне нещо по-добро, ще ти пиша.

По-късно Simple Smile
София -> Рударци -> Кладница -> точно над селото покрай Кладнишката река е баш мястото за пикник. Студена река за бирките, пейки, маси през 50 м, готови огнища за скарата... абе неземна приказка за черво и природо угодяй :p Редовен ползвател на заведението съм Wink

София ---> Лакатник = час и малко
От гарата слизате към реката и минавате моста. Завивате наляво и ходите докато стигнете моста и след наго вдясно. Нагоре отивате до мястото кадето 1 рекичка се влива в по-голяма и по нея нагоре е пълно с невероятни места. Нямат обхват телефоните Wink

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 19:11 от barabar

# 244
  • Лондон
Еееей, ГицаGrinning

Мартини, и аз пих босилек ама нямаше ефект... дано втория път проработи  Wink

Меги, Mr. Green за полянката! Елате в Лондон - там имаме такива!

Между другото, и Велла стана българка между Коледа и Нова Година  Laughing
Не си спомням дали бях споделила тук, но я бяха записали - родена в Лондон, щат Калифорния! Търсим мъж от Брест, щата Тексас  Mr. Green Mr. Green

Стелка, аз давах сливи и круши Уилямс заради запека ама нещо и те не работят  Sad

А сега май има и температура... всъщност 37.2 температура ли е?

Честита месечинка на Калинчето!!!

# 245
Ея, ти се гъбаркаш, ама с Ryanair самолетните билети Брест-Лондон са 5 евро с включени летищни такси  Wink
Къде мерихте температурата? Ако е при бурканчето с шоколад - няма  Mr. Green

barabar, златна мина си ти  Hug

# 246
  • Лондон
Меги, и това ще стане! Ние сега купуваме къща - като я вземем ще ви поканим на официална сгляда Wink (ще имаме барбекю 100%, а специално за теб ще засея и малко теменужки) - ще ти трябва нова шапка за чая в 5 Laughing

Температурата не е при бурканчето, а горе на капачето  Confused Дадох й малко Панадол и се смее сега - дано мине скоро!

# 247
Ани за първи път я въвеждат сега в СГС, досега май я е имало само в ВАС. Не знам в коя колегия ще ме разпределят, но като разбера ще кажа. Пробвай да се явиш за тая длъжност, защото като си вътре вече става по-лесно.  Peace Ако имаш нужния юридически стаж, не е нужно да си младши съдия, може директно съдия да станеш!
[

То сега с това ново ГПК всички са начинаещи в гражданската.

# 248
Е не смогвам да ви изчета.......... Hug

Стели голяяяямо гуш от мен  Hug Наистина от близък най-много боли. А ако е най-близкия още повече. Изживяла съм емоцията за съжаление  Cry Но и най-бързо се прощава  ThinkingПокажи болката и обидата си, и вдигни глава. Ако ти поиска прошка дай я , ако не незнам дали си заслужава да ти е близък Thinking
Уффф колко сложен си правим живота, а всички искаме едно и също дявол да го вземе  Close

Гицее къде се затри бе жена , както казваше баба ми : " като на стар дедо семката"  Hug Влади ще стане гласовит мъжага а  Simple Smile А каката как е? Друса ли я пубера, че у нас е страшно? То са физиономии, то са реплики, абееее драма  ooooh!

Боби Вики толкова се пристрасти към тези бишкоти, че сега не го иска млякото без тях. Затова през деня и слагам по две, а вечер 3 (белким спи по-хубаво, ама де късмет де) Wink Еййй много гадно ми звучи името на фирмата "Плазмон" малко на плазмодии ми идва  Sick

Доне екстра още една седмица купон, супер  Heart Eyes И споко човече Wink Направи си лимонада от лимончето и си я пийни с кеф. Има си и хубави страни ситуацията - социални контакти, сън, интимни контакти (чести) Wink , време за тренировки например и още куп неща, а Дениско е такъв ангел златен, че ще ти изпълва с щастие уикендите  Hug

Нелка пиши си бе душко, аз си те чета и си ми е добре  Wink То добре че сте вие с Доната да повдигате духа Wink

Меги спИциално ще организираме една форумска среща за "добре дошла" във "Воденицата" Wink  Hug

Ставам че тренировка ме чака  newsm39

# 249
  • Germany
Хей, Меги, развесели ме с това място, май не си била скоро в БГ, но такива диви места в милата ни родина - бол. Най-близко до София се сещам около бар Шишарка, хем ако завали да се скриете вътре, Тихия кът също е ремонтиран и хубаво готвят и става, а има и колкото си искаш полянки на Витоша - Златните мостове, Момина скала, до които можеш да стигнеш и с кола. На мен любими места са ми от Говедарци към хижа Вада, пък ако сте много мераклии и до езерата може да се качите, да се заредите с космическа енергия, аз там се зареждам  Wink, към Гоце Делчев по поречието на Струма също има невероятни местенца, ти само кажи кога, ние ще ти ги покажем Hug. При всички положения обаче барбекюто ще трябва да си го носите Naughty. Ох, размечтах се, обожавам планината, толкова ми липсва Cry.

Ея, това ама въобще не е температура, а за запека опитай с пюре от тиква, при нас работи безотказно. Я кажи ти като видна мома англичанка, каниш ли компания на чай? Дай повече подробности за тази традиция Wink. Гледахте ли онзи ден в Часът на мама за чаените церемонии по света, на мен много ми хареса, вече съм написала поканите и чакам да мине месеца да ми дойдат на гости на чай  Grinning.

Давате ли вода, след като давате пюрета? Педи каза задължително да се дава вода, че иначе се получавал запек newsm78. Кака ви Калина в болницата откри пюретата на Ганчев, на Хип спанак с картоф не иска да го погледне, но днес изяде цяло голямо пюре спанак яхния на Ганчев, нищо, че аз се опъвах, на нея явно й харесва  #Crazy, да й е сладко.

Добре завърнала се на Гица, липсваше  Hug.

Коте, забравих да ти кажа, да не се притесняваш за апартамента, защото хазяйката ти е тотално закъсняла с продажбата, просто няма кой да го купи апартамента в момента, така че, споко  Peace.

Асе, и аз вчера купих от плазмона, но гранулиран, то е същото, сложих една лъжица, сега ще видим какъв е ефекта  Peace.

Аз след днешния кофти ден реших да си сипна едно уиски с бадеми, обаче установих, че нещо ми е силно, налях вода, после реших, че ми е водно, айде още малко уиски,пак вода и докато си улуча пропорцията направо си се напих, ама както казва мъжа ми - пияна жена, печена кокошка, ще има  luvbed, а утре баница  Embarassed. Леле, щракам навсякъде, така че отивам да си лягам, че  newsm57

# 250
Еийо, мори, какъв Панадол на 37,2?
Температура е всичко над 37,8, всичко отдолу е "субфебрилитет". А Панадол се дава на 38 и отгоре.
Дори да има малко температура, това е полезно нещо, механизъм на тялото да се справи с причинителя.

ковачева, то това с апартамента може и за добро да се окаже... дано!

# 251
  • Лондон
Коте, и на мен ми се стори ниско 37.2 за температура, даже проверих в дебелите книги, ама нали слушам майка ми...  Повече няма!  Wink

Дано се наредят в твоя полза нещата с апартамента! Стискам палци!

Ковачева, аз от скоро съм на Острова и още не съм съвсем вътре в нещата... Пием доста чай в офиса - аз покрай тях също пропих (с мляко при това). Ходили сме и няколко пъти с колегите на 'официален' чай с всичките му там табиети (тези триетажните чинии са много характерни), но аз лично мома англичанка още не съм станала - като българка каня компания 'на кафе', а като хамериканка 'на уиски'- гледам ще си допаднем  Wink

Иначе това е много табиетлийско място за пиене на чай в Лондон:
http://www.npg.org.uk/live/portrest.asp
Това в покрива на Националната Портретна Галерия - има страхотен изглед и специални менюта за следобеден чай.

# 252
здравейте и от мен  bouquet

тия дни помагам на една приятелка от работата и все не смогвах да пиша, ама то няма и кой знае какво newsm78 даже и сега давам онлайн консултациии  Laughing

иначе голям студ лед и подобни, добре че няма къде да ходя, шапка на мамите които излизат аз не смея в този студ да го извеждам бориско..може да е грешка ама..

мамадона, честито за позицията, знам колко е трудно да се добереш до така в съда, така че от мен имаш евала! много се радвам, наистина щеше да е най-добре бебок да е при теб но ти си знаеш-щом това е най-добрия вариант според теб, значи е така Peace
а може ли да ми кажеш с 2 думи какво значи да си прехвърлиш майчинството? пак ли същите пари се вземат ?

стелка твоята история ме остави с отворена уста, ама хора всякакви, все откъдето не очакваш ще ти дойде най-лошото...успех Heart Eyes

честита 7ма месечинка на калинка, немога да повярвам как лети времето.. Heart Eyes

меги, това което описваш наистина не знам къде ще го намериш в бг и то да не е забито в горите тилилейски-нали все пак искаш гости да дойдат...дано намериш някой открит ресторант в околностите на софия, с хубава градина Peace
и наистина чужбинските мами-ще се радваме да се запознаем с вас на живо Grinning

аз след седмица-две мисля да започна захранване ама имам толкова въпроси...ок в началото 2-3 лъжички, да речем минава ок и приема храната, моркови и картофи, после давам да опита и други, и после пак ли се връщам на картофите newsm78 нали има 7-8 вида зеленчуково пюре, редувам ли ги, какво правя..абе много ми е сложно честно..
и въпрос: мислите ли че ако давам плодове пюре по-натам витамините от плодовете ще са същите все е дно давам сок??

в петък ще излизаме:)  Mr. Greenголям кеф
до скоро мацки

# 253
А да ви питам да знаете в околностите на София място, подходящо за барбекю за повече человеци ? Искам да представя Тристан на приятелите ми в приятно-натурален екстериор, но в никакъв случай на ресторантска клика. Нещо като полянка с камини за барбекю за обществено ползване с пейки, масички, бели пеперудки и теменужки  Rolling Eyes
Въх, Меги-какви въпроси задаваш ти??!!Верно отдавна си се "откъснала" от България ooooh! Аз и незнам някога да е имало нещо такова newsm78но се сещам, че напоследък станаха доста модни партита на открито с кетъринг...Миналото лято видях такова парти, под открито небе, на плажа на Двореца в Балчик...Но всъщност това не е отговор на питането ти Wink
Гице-добре дошла и не си тръгвай пак PraynigМного ми допада тъжния ти хумор и самоирония Hug
Аз приспах децата и се забих пак в нета-чета разни схеми за захранване и мисля на коя да се спра и си спомням как преди 9 г Александра бързо-бързо, без излишна суетня я захраних още на 4 мес(тогава беше така) и всичко беше ок, а сега квото съм се разумувала... Crossing Arms
Бубе-еспешъли фор ю шъ гледам Биг Брадър през март bowuu
Гледам по ТВ как Слави се е---а с Емито Масларова-яко!!
Оф, нямах си друга работа и аз, ами се разчетох в "Майки" и попаднах на темата за гърдите след раждането и така ми се скофти всичко Sick, чак ме хваща шубе какво ще видя, като спра да кърмя ThinkingОписанията на някои момичета са ужасяващи: една вика-станали й били по-малки(ама накъде повече ooooh!), друга-че били смачкани Shocked, трета-че станали на пихтия #Crazy Joy JoyЕй на т'ва му се казва смях през сълзи

# 254
Бубка пак си се уредила с купон  newsm68
За перхвърлянето и на мен още много не ми е ясно под шапката, ама се прехвърля май на някой който е без работа, тоест не е на трудов договор. Ти се връщаш на работа и почваш да си получаваш пълната заплата, а гледача получава една МРЗ. Горе-долу това знам  newsm78
За пюретата - захранваш постепенно с най-нежните зеленчуци от сорта на морков, тиква, спанак, тиквичка и картоф. Почваш с 2 лъжици, на другия ден 4 и т.н. докато не направиш цяло бурканче. Аз на Дениско на 4-тия ден от захранването му дадох цяло, тоест днес  Mr. Green И като захраниш веднъж не е нужно при добавянето на всеки нов зеленчук да даваш пак по малко, така че не е китайско писмо. Тези по-гъстите можеш в началото да разреждаш с малко кърма или АМ да не са му много гъсти, че аз забелязах при нас че като е по-гъсто и не го иска. Аз поне така захраних. И с плодовото беше по същия начин. Пробвай като за първи път с тиква и картоф или морков и картоф, че са по-сладички. Денис категорично отказа карфиол и картоф и го разбрах защо, след като си близнах и аз да го опитам  Sick Тия са луди да предлагат такава гнус на бебетата, и после що ядяли децата МакДоналдс  #Crazy Ами като ядат като бебета тая гнус, ужас  doh
Егати колко пъти в поста си съм написала думата "гъсто". Да не дават награда за нея  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт