(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 674
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 465
оф,дано побързат,че нямаме търпение,а пък и зимата ще си отиде
Идва пролет,а и тогава се носят дълги ръкави. Mr. Green

Пък и всички надписи се виждат!  Mr. Green

# 466
е,да, прави сте,ама нямам търпение Laughing

# 467
Мда, за на пролет ще са идеални, няма да се налага да се носят под якета! Само на нашия татко както са му дълги ръцете, ще му стърчат изпод ръкавите амааа... ще му ги резна, да станат къси! ...ръкавите де, не ръцете  Mr. Green

# 468
offioly, споко, задръж не режи. Мъжките тениски са си с къс ръкав  Mr. Green

# 469
offioly, споко, задръж не режи. Мъжките тениски са си с къс ръкав  Mr. Green
A, екстра!  Mr. Green

# 470
  • До хладилника, който обичам
А освен чанти, от онези стикери за колички ще има ли  Embarassed уффф само искаме  Mr. Green Ама нали за добрата кауза!!!
Чантите от ССК бяха супер Grinning
Аз моите (защото взех 3) много си ги ползвам. Особено като трябва да нося пропагандни материали Laughing
На мен и материала и дизайна на предните много ми допада, честно казано, не мисля, че има нужда да са по-шарени.
Семплото най-често е и най-стилно Simple Smile

Стикери - със сигурност ще има нов тираж с два вида стикери (едни като предните и едни нови) - но най-рано лятото. Сили и време недостигат...
Но за сметка на това, освен чанти и стикери, сме замислили и други неща Grinning Тръпнете в очакване!

# 471
Цитат
Тръпнете в очакване!
Тръпнем,тръпнем! Grinning

# 472
оххх, не дълбай с длетото тънкоооо....има малко забавяне в производството.
Моля, моля, не ми отнемай конституционното право да търся!  Това не значи, че те ръчкам, защото съм сигурна, че си направила всичко възможно по силите си, за най - бързо изготвяне на гардероба!  bouquet

Еха, тръпна и още как. Аз лепенката си я залепих на най - видно  илично място отпред на количката и доста погледи събираше Mr. Green, ама пуста гордост. А и чантата бая тонове износих с нея, да се стопли и я карвам за втори сезон в употреба!

# 473
Аз лепенката си я залепих на най - видно  илично място отпред на количката и доста погледи събираше Mr. Green, ама пуста гордост. А и чантата бая тонове износих с нея, да се стопли и я карвам за втори сезон в употреба!
И моята лепенка е на количката,но няма да забравп коментара на един чичко "Ти бащата или детето кърмиш повече?" Tired Tired Tired
Иначе си я "разхождаме" с гордост! Flutter

# 474
Аз пък имам от 100 години лепенка за колата, дори не помня как точно се сдобих с нея. Обаче не се вижда и си я нося в документите, а е много нежна. Мога да я снимам, Бу, да си я припомниш и да направите такива, които биха се виждали на задното стъкло или на багажника Simple Smile

# 475
  • София
Вие здраво ми запалихте любопитството... Искам и аз такива работииии - лепенки, чанти... и прочие! Искам и аз да се фуукаамммм...

# 476
Стикери - със сигурност ще има нов тираж с два вида стикери (едни като предните и едни нови) - но най-рано лятото. Сили и време недостигат...
Но за сметка на това, освен чанти и стикери, сме замислили и други неща Grinning Тръпнете в очакване!
Да не би да мислите за истински блузи за кърмачки - нещо което в Бг не се намира и е добра идея да се почне от някъде. Защо не от тук?
Ако е така - свиркай, ще изровим линкове с модели, ще купим и пратим мостри и прочие. Каквото можем, ще помагаме.

# 477
  • До хладилника, който обичам
Вие здраво ми запалихте любопитството... Искам и аз такива работииии - лепенки, чанти... и прочие! Искам и аз да се фуукаамммм...
Щеш, щеш Grinning
Ще има. Търпение и силна храна (и 2,5 литра течности дневно! Laughing )

Да не би да мислите за истински блузи за кърмачки - нещо което в Бг не се намира и е добра идея да се почне от някъде. Защо не от тук?
Ако е така - свиркай, ще изровим линкове с модели, ще купим и пратим мостри и прочие. Каквото можем, ще помагаме.
Тук даже някои наши мами вече правят такива тениски за кърмачки Simple Smile Съвсем истински.

Дуци, "Аз подкрепям..." или "Кърмено бебе..." имаш? Или от другия вид с ЛЛЛ лого?
Миналата година правихме нов тираж на "Аз подкрепям кърменето", но свършиха почти, което е чудесно Grinning

# 478
Свирууук  Mr. Green
Ще има за всекиго по нещо  Peace
След малко отивам да взема готовите блузи от шев, а утре ги нося за печат. Съжалявам за забавянето, но в производството имаха проблем. Хубавото е, че за момичетата на опашката май ще има каквото искат плюс още две свободни Л размера дамски и детски, които по късно ще опиша.

# 479
ауу, че хубава новина!

Общи условия

Активация на акаунт