(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 667
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 480
  • До хладилника, който обичам
Хм, аз може и да отнеса една Л размерка Grinning

# 481
О,още малко остана! smile3508
даммм,и аз може да си взема още една блузка,че напоследък нямам реална представа за габаритите си!

# 482
  • в шоки-land
ако има останали детски - пишете ме и мен....

# 483
  • На брега на морето
Шаманката мина кат фурия и  настана суматоха в темата, ей значи ся сън няма да ме хване като знам че съвсем не остана  smile3508 , "цокльото"  breastfeeding  на мама скоро ще се кипри с тениска
Шаманке Hug още веднъж мерси за труда и старанието   bouquet да ни облечеш Joy

# 484
Шаманка,понеже ще имам привилегията да си взема блузките от щаб-квартирата - ако има свободни тениски - може да закупя още!

# 485
Дано скоро са готови ,че вече нямам търпение да се киприм с тях ,а и таткото все ме пита "какво става с блузите". Joy

# 486
Еййй, супер новина!  newsm44  Аз като ви казвам, че за 8- ми март ще се киприм...

# 487
  • у нас
и аз само надничам в темата да видя новини, че търпение нямам вече. Значи ще е скороооооооо  Peace Mr. Green

# 488
браво шаманке,мерси за хубавата новина,ще празнуваме Laughing

# 489
Откога ги чакам тия блузки,ей! smile3508
Шаманката Hug  bouquet за старанието!

# 490
Майчиното мляко...изборът на бебето, Бу. С мамешка ръка и към нея детска, малко като рекламата на Нокия. Сещаш ли се?

# 491
И това ако не  е хубава новина - здраве му  кажи! Сега се развълнувах, въпреки, че не са напълно готови, а какво ли ще стане като дойде време да си ги вземем и да се накиприм - не знам......

# 492
Моят татко още незнае, какво му се готви  Twisted Evil според мен обаче ще я носи, и без това другите му тениски съвсем овехтяха  Sunglasses  Той ми е като една ходеща реклама на кърменето - винаги, когато срещнем познати, без деца, и той почва "Много е лесно, много е мързеливо, нямаш никви грижи, пари не даваш, навсякъде е налично, винаги стига, абеее.... Няма друг начин, трябва да се кърми"  Joy А аз дори не съм го "просвещавала" специално!  Като изкараме още едно-две бебета, може да реши да стане консултант  Mr. Green

# 493
Като изкараме още едно-две бебета, може да реши да стане консултант  Mr. Green

Не ми става ясно от къде точно ще ги изкарвате тия бебета Simple Smile

# 494
от извора  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт