(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 920
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 080
И ние вече имаме  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning  Блузките са страхотни!
Много благодарности на всички които се погрижиха за това.  Hug  Hug  Hug 
Сега ще носим тези а само да се стопли и слагам потника, но за малчо ще почакам новата серия да се появи, че миналогодишната ще му е тясна  Grinning   Peace

# 1 081

Ето ни и нас

# 1 082
Всички сте много хубави!  Hug Аз ще се въздържа от показване, щото не съм за пред хора.  Embarassed

# 1 083
Бръмбазело, не лъжи народа! Лепа си ти ама са пра`иш  smile3534

# 1 084
Бръмбазело, не лъжи народа! Лепа си ти ама са пра`иш  smile3534

Ето кой лъже!  Peace `Га ша ма видиш с чисто новите ми размери, а?  Heart Eyes

# 1 085
Ти па, какви размери  newsm78

# 1 086
# 1 087
Уф, за размери сте заговорили Crazy, за нови дрехи, а аз една от първите дето разбуниха духовете, още не съм се класирала за моите!

П.С. Изабел, къде се биеш за първите редици по размери, има да чаааааакаш!  Hug Heart Eyes
Шамане, ида в събота, да не решиш да ме таксуваш за гардероб  Heart Eyes

# 1 088
  • София
Блузките са страхотни Peace
Благодарности на всички,които допринесоха да ги притежаваме  bouquet

# 1 089
Блузките са супер  Grinning Благодаря    bouquet

# 1 090
Правде, такса гардероб, съхранение и поддръжка и лихвите, в събота се подготви  Peace

Я да попитам и тук, идея за място за кърмаческа среща в София за тази събота? Нещо местата, които имах предвид са заети.

# 1 091
Ето го и съкровището.
Мен ме няма, защото все още се надявам с някой да трампим L за XL и си я държа чистичка в пликчето.

# 1 092
Ей, невероятни сладури! Hug

# 1 093
Блузките са жестоки! Мъжът ми сега само с нея ходи, и ако някой не го забележи, си отваря ризата и казва Я виж каква тениска имам!  Mr. Green
Още не съм сколасала да ги щракна, но скоро! Големи сладури са дечицата  Heart Eyes

# 1 094
И аз да изкажа огромни благодарности за блузките.
  bouquet   bouquet  bouquet

С нетърпение ще чакам летните, нищо че си имам от предното лято; както е казано -  колкото повече, толкова повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт