(*)(*)~Кърмачки Обличам Всякакви! Темата за записване~(*)(*)

• 47 719
  • 1 231
  •   1
Отговори
# 1 170
Феичке ,имам ангаДЖимент да уведомя многодетната ни темичка за лятната колекция!

Искаме чанти,искаме чанти ...... newsm20

# 1 171
Правде, ще те удуша, ама само да стигна до теб. Но ще го направя с любоФ  Mr. Green

Искам само да кажа, че ще пусна тема, в която вие, уважаеми кърмещи, ще предлагате идеи за лятните. Няма само аз да си напъвам мозъчето, което и без това вече би трябвало да е изтекло с кърмата

# 1 172
Шаманче,значи да подготвяме проекти?
А само за тениски или и за чанти може да предлагаме и ние? Mr. Green

# 1 173
Можете да предлагате идеи з печатите, като се има предвид, че тази година ще гледам да има повече с Ла Лече логото и свързани със ССК 09.
Но предложения приемам всякакви. Само още малко ще изчакам с новата тема.

# 1 174
Не се хаби за идеи за чанти - казано е - други няма да има, бутиковите си ни остават само.  Naughty

# 1 175
 Момичета имам една странна идея.Ще ми се да имаме чадърчета с логото на Ла Ле Че Лигата.

Сега ще се поразровя за инфо и после ще пиша.

# 1 176
  • До хладилника, който обичам
Идеята не е странна Grinning Тази година мислим за по-широка гама неща, разнородни - ще се види какви.
Аз чадър (човешки) бих носила, например.

# 1 177
Идеята не е странна Grinning Тази година мислим за по-широка гама неща, разнородни - ще се види какви.
Аз чадър (човешки) бих носила, например.
И аз,и аз.Супер.
Бу,издай още тайнички.
Като каза разнородни се сещам за джобни календарчета,детски ранички. Grinning

# 1 178
  • До хладилника, който обичам
Нищо не издавам Mr. Green
Сериозно - все още идеите, които се въртят, не са достатъчно ясни, да не говорим, че са толкова разнородни и многобройни, че бръмва главата чак. Като има няколко по-конкретни и обмислени, разбира се, ще има допитване с всекигово участие, защото това е най-важно, в крайна сметка Grinning

# 1 179
Можете да предлагате идеи з печатите, като се има предвид, че тази година ще гледам да има повече с Ла Лече логото и свързани със ССК 09.
Но предложения приемам всякакви. Само още малко ще изчакам с новата тема.

Предложения в смисъл картинки? Или надписи? Или и двете?

# 1 180
  • Вече в моята си приказка...
Не се хаби за идеи за чанти - казано е - други няма да има, бутиковите си ни остават само.  Naughty

Еее, ама как няма да има чанти, моля?!

# 1 181

Еее, ама как няма да има чанти, моля?!

Аз съм добре известен шегаджия, ще има от всичко, че и много по-различни неща, явно  Mr. Green
Чакам с нетърпение  Peace

# 1 182
Свят ми се зави да въртя страници, спамърки нйедни  Mr. Green Все влизам аха аха да видя нещо за новата колекция, ама само лаф моабета ви чета, ни въй срам. Що стомахотрепети ми предизвикахте, ц ц ц ...  Crossing Arms

# 1 183
идеята за чадърчетата ми хареса  Grinning бих взела детско за количката  Whistling

# 1 184
  • у нас
идеята за чадърчетата ми хареса  Grinning бих взела детско за количката  Whistling

и аз, много ми допада идеята  Peace

Общи условия

Активация на акаунт