ВМ-НВХ Свалям мас от мойто бедро-фин съм кат кокоше перо-38

• 24 708
  • 416
  •   1
Отговори
# 60
След дълго прекъсване поради невъзможност да спазвам подобен режим  Tired съм пак на линия...
Писала съм и в предишни теми, мнооого назад, очевидно...
Имам един лек въпрос - по някои места пишат, че орехите следобед не са препоръчителни. Ваш'то мнение?
И другото - от 4 дни се храня така, без да броя калориите. Смятам тоя път две седмици да си стоя на чисто хранене по всички правила на играта, а след това да почна с броенето на калории, да не се мятам веднага в най-трудното.
Не знам колко кила трябва да загубя, 49 кила съм, 156 санта, визуално - около 5 кг. предполагам, ще е добре. Та, за целта ми - тия две седмици ок ли са, или нищо не правя с тях? Simple Smile

# 61
  • Варна.....
Хора тяе цептери - скъпи ли са, вършат ли работа...
Дайте отзиви Praynig

И откъде се купуват..
Дени, скъпи са мамка му/ за тенджери са си доста пари/. Ама вършат страхотна работа. Поне аз ги харесах- готвят вкусно, здравословно, лесно/ ако има такова готвене всъщност./
Аз се свързах с представителството във Варна, среща с консултант, отидох на место да си онагледя това което имат и си избрах.
Тони, ти ме хвърли в размисъл за разходките. Ще купувам значи количка скоро.

# 62
От 49 кила някой има нуждата да свали 5 ooooh!
СъжЕлявам не мога да си го представя, не казвам, че не вярвам, просто съвсем искрено не мога да си го представя.
Ама то и 156 см не знам точно колко са на вид...
Последно сигурно в 5ти клас съм била толкова Mr. Green
Я пусни снимки да преценим 5 ли са колко ли са Crazy

Е щом са скъпи цептерите...
Като спечеля от тотото.

# 63
Tais мойте препоръки е само в дъждовно време да не се излиза,е аз съм друга луда и в дъжда газя с количката и малкия.Е днеска пак минах 5км в бързината с дъждобран ест.Трябва да се каляват бебетата.
За цептер.Мама си купи преди 15 години на изплащане много време го изплаща.Цени зависи от комбинацийте.Нали знаете,че може няколко ястия едновременно да се правят.Макар аз да не съм пробвала още.Свикнах да готвя с тях и мама за сватбата с тати ми направиха подарък и ми подариха не много голям сервиз.Тиган Тенджера,тенджера решетка малка тенджерка и купа от най големите.Супер се готвят нещата,но парите са от към 1000 Еuro на горе.
До тук закуска кисело с лен и трици
2 закуска мандарина
Обяд.Хек със салата зеле,морков и майонеза-купешка
Хека беше върховен накиснат в марина от мляко черен пипер на зърна джинджифил и куркума.Голяма вкусотия ви казвам.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 13:56 от Щък

# 64
От 49 кила някой има нуждата да свали 5 ooooh!
СъжЕлявам не мога да си го представя, не казвам, че не вярвам, просто съвсем искрено не мога да си го представя.
Ама то и 156 см не знам точно колко са на вид...
Последно сигурно в 5ти клас съм била толкова Mr. Green
Я пусни снимки да преценим 5 ли са колко ли са Crazy

Снимки тук мои още нямам, но като проимам, ще ви пусна, щом желаете  Mr. Green
Ама иначе си е много лесно да трябва да сваля толкоз - тънки кости и много мазнини и гледай кво стаа (=аз)  Sunglasses Преди бях 56, за какво си говорим...  Laughing
Ей някаква мадама с мойта височина, за визуална представа - http://www.soundoffcolumn.com/images/reese_witherspoon_walking.JPG .

# 65
Е да вече 56 са си множко.
Това вече си го представям, защото аз съм 177 и преди варирах между 54 и 46, сега съм 59 и отгоре малко и се целя в 57.
Но 49 - 5 все така ми се струва - страховито направо.
Снимки ще се наложи както споменах да бъдат показани!

Не ми обръщайте внимание - лигата ме тресе!

# 66
Umma направи както смяташ в началото без да броиш калорията,а после виж какъв е резултата след 2 седмици трябва да имаш поне кило надолу или 500гр.

# 67
Мерси, Щък Simple Smile
Е да вече 56 са си множко.
Това вече си го представям, защото аз съм 177 и преди варирах между 54 и 46, сега съм 59 и отгоре малко и се целя в 57.
Но 49 - 5 все така ми се струва - страховито направо.
Снимки ще се наложи както споменах да бъдат показани!

Не ми обръщайте внимание - лигата ме тресе!

На 56 си беше прекалено, мдаа...При това ги смъкнах за по-малко от половин година тия седем кила, без нищо да съм пипала, просто нерви.
Снимки мои нови наистина нямам, просто си е баш реално...В мен няма кой знае кво да тежи, имам предвид, много ми е лека конструкцията, а мазнините са по-леки от мускулите, та, щом съм 49 кила, това си е множко. Единственото, което натежава в уравнението \и мен ме тресе лигата, спокойно\ ми е бюстът, който не знам какво ще го правя  Tired Ще кажете, че се правя на интересна - ама не, седем кила смъкнах и пущината си стои все така...много, пречи ми  Laughing Дано сега кат' заслабна да се усети малко.

# 68
Umma , това генетичното не можеш го махнеш освен ако не го резнеш.Напълно те разбирам,незнам на колко си години,но предполагам,че не го носиш от скоро,че изведнъж да ти дотежи.Започни спорт,укрепи си коремната преса и гърба и няма да ти тежи толкова. Peace

# 69
Ummagumma повярвай нямаше да си по-щастлива ако нямаше никой на "горния етаж". Аз съм късметлийка с отговарящ на пропорциите "балкон" ама ако нямах тоз късмет бих предпочела да съм с по-големи отколкото с по-малки!
Момичета днес имам повишение  Cry малко е ама никой не обича да се връща назад, какво стана къде сбърках  Cry Не съм се отчаяла, ама ми се развали настроението.
Денич я кажи колко олекна след дюкана  Thinking нещо и мен на там ме навява Blush

# 70
След 5те ударни дни бях свалила 1.8 колкото ми е лентата.
Изкарах няколко със зеленчуци и не бях мръднала.
Днес бях качила 1 кило.
Надявам се вода, щото се чувстах една такава водна.
100 пъти пиках през ноща.
Мисълта ми е, че лентичката ми е уж актуална - не съм свалила повече от това.
Но съм си решила до определена дата да го спазвам независимо от това какво показва кантара.

# 71
Siiu никакви забежки.И аз се чудех,защо съм малко по тежка и ме боли глава,ама изненадващо ми дойде по рано.Сега търпеливо чакам да ми свърши и ще се кача на канара с надеждата,че повредата не е в моя телевизор.
Вземи се мятай със спорта

# 72
ЗдравейтИ Hug
Аз...таковата - да се запознаем най-сетне, че ви чета от повече от 6 месеца, от седмица съм на ВМ-НВД, пък все не смея да се "покажа"...знам ли и аз защо Rolling Eyes.
Та, Ели се казвам, от Софето съм, но емигрирахме в Несебър миналата година и това е най-хубавото нещо, което сме правили с мъжО за семейството ни Crazy...Имам дъщеря на 7 и половина - първолачка, тренира карате (на кой се метна такава бойна, незнам Laughing), имам и куче  Crazy...(при интерес - на аватара са, децата ми)
За диетуването - години наред си мъкна едни 15-17 кг. отгоре на тези, в които се харесвам....щотоооо - винаги ме е мързяло да тренирам, обожавам да готвя, хапваме доволно с мъж ми и така... Embarassed Обаче миналото лято вече много ми дотегна да се гледам така и попадайки случайно тук (имам регистрацията в бг-мама от 2005-та някъде, ама не бях влизала в тоз раздел), започнах ДюканЯ...спазвах го мааалко повече от месец и бях доволна, щото свалях...но в темата четох доста разкази на момичета, които споделяха, че качват в трета фаза, което простичко казано означава, че ако не си стриктен до последното грамче нямаш шанс да задържиш сваленото Naughty. Поразмислих се и останових, че за моето ежедневие на домакиня и майка това е сериозно предизвикателство...на практика трябваше да готвя и меря по цял ден - едно за мъжа ми, друго за малката, трето - за мен ooooh! и се отказах от Дюкан. Естествено си върнах 4-те свалени килограма, въпреки че 2-3 месеца се хранех по законите на Разделното хранене (имам страхотни впечатления И от  мацките - разделнички, даже някой от тях засичам и тук Wink)...
Още преди празниците се заех да чета сериозно за режимите на хранене, кое, как, защо, кога, по колко и т.н. Изчетох всичко във форума на Спайдърите, както и доста от старите ви теми...така, че се смятам за подготвена теоретично smile3529
Направила съм си всички необходими изчисления и въпреки, че знам, че не се препоръчва смятане на калорията в първите две седмици - все пак ги смятам почти всяка вечер Wink...
Спазвам режима от 5-ти януари. Кантара прашасва по масата - страх ме е от него Whistling....предполагам, че съм качила още килограми, освен върнатите след Дюкан, а още е безобразно рано да имам резултат от ВМ-НВД Thinking...така че, засега нищо не мога да споделя, освен, че се чуствам леко. Като мине месец, ще се измеря (взела съм си стартовите мерки)....иии така...

Намерението ми е да си спазвам ВМ-НВД по принцип....не само с цел отслабване, а като начин на хранене и то много близък до моите естествени предпочитания. Сладко не обичам....само тестяното би ми било проблем, но съм оптимист, че с времето ще свикна. Praynig Когато бях на Разделно хранене се хванах, че доста виглехидрати хапвам, макар и по правилата и това ми се отразява зле явно...така че ВМ-НВД е моя режим!!!!

И тъй - туй съм ази...просто исках да ви се представя, то и без друго всеки ден ви чета и сякаш вече ви познавам  Hug - та да мога и да пописвам от време на време Peace

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 15:09 от _Ели_

# 73
  • Варна
Ели, здравей. Дано си прекарваш добре при нас  Sunglasses
По случая на УммаГумма не мога да взема отношение, просто в момента не ги разбирам нещата, освен туй се изнервих,и рискувам да съм рязка и да обидя момичето
И ядох глупости
От 16ч продължавам начисто, поне вечерята ще гледам да я докарам
Зверски ме боли гърба, вече незнам на коя страна да застана,цял ден грахо заспива за 5мин и се буди, а се приспиваме по 30-40 и вече тотално съм запалила клечката  #Crazy

# 74
Добре дошла Ели  Hug Ако искаш може да пишеш менюта за деня и така да те контролираме, цялата тема се основава на това да се подкрепяме и критикуваме взаимно!
Денич мерси, ще помисля още малко! Но най-вероятно ще направя няколко дена изключително стриктни и с броене на калории, проценти, съотношения и т.н. Пък после каквото сабя покаже smile3540  Laughing заради Щък няма с'а дам лесно.
Где Пинки, някой телефон, адрес нещо нейно има ли? Взе да ме притеснява малината  Confused

Общи условия

Активация на акаунт