Дайте идея какво да уча?но после и да работя по специалността си.....

• 7 472
  • 52
  •   1
Отговори
Пиша ви защото съм много отчаяна.На 35 години съм.Завърших специалност,която сега въобще не ми се работи.Грешка голяма в живота.На тези години реших,че трябва и искам да уча нещо ,което е свързано с хората.Обичам да общувам с най различни хора/бедни,богати,глупави,умни,лоши,добри,и т.н да не изброявам/Обичам да изслушвам най различни съдби.Не ми тежи нищо,даже се разтоварвам.Впечатляват ме истинските житейски истории на хората,интересно ми е да чета,слушам всякакви неща.Замислям се какво бих учила за да го работя с любов.В главата ми е за сега правото,но ...?/имам много въпроси/Моля ви дайте ми идея за нещо друго,което вие се сещате?Съжалявам,че чак сега на тези години осъзнах какво ми е на сърце.

# 1
Може би психология.

# 2
Благодаря ти много.В интерес на истината съм си го мислила.

# 3
За много работни места не се изисква точно определено образование. Разгледай обяви, избери си позиция и после прочети малко повече за нея. Образованието, което имаш също може да ти е от полза по някакъв начин или на база на него да запишеш само магистратура.

# 4
И аз смятам, че психология е по-подходящо. Защо  не прегледаш сайтовете на някои университети и да видиш какво предлагат? Може да ти дойдат по-добри идеи. Аз също се преквалифицирах, така, че няма защо да си отчаяна- ще видиш, че не е страшно. Успех Hug И на мен психологията ми се вижда по-добра идея

# 5
Цитат
Обичам да общувам с най различни хора/бедни,богати,глупави,умни,лоши,добри

социален работник; терапевт; посетител в затвора; учител.

# 6
  • Германия
Препоръчвам социални дейности. Това е мечтаната от мен специалност  Hug

# 7
Завърших българска филология, уча второ  - социални дейности и работя в сферата на телекомуникациите. В днешно време, май само лекарите и адвокатите си работят по специалността  Simple Smile А и без трудов стаж в областта - почти невъзможно да започнеш някъде!

# 8
Обичам да общувам с най различни хора/бедни,богати,глупави,умни,лоши,добри,и т.н да не изброявам/Обичам да изслушвам най различни съдби.

Да ти кажа честно, това може да го правиш съвсем спокойно и като шофьор на такси. Тези изслушват повече съдби от психолозите даже.  Laughing
И продавачките могат да се похвалят със завиден брой изповеди. А ако станеш барманка, ехееей...  Laughing
Иначе добре са те насочили към психология и социални дейности. Може също да станеш чиновничка в някое учреждение, особено в отдел "Жалби". Боя се обаче, че там ги назначават с конкурс по темерутщина, та едва ли ще успееш да се уредиш.  Thinking

# 9
Психология и човешки ресурси да работиш-добре платена на много места и доста трудна професия.

# 10
Аз ако съм на теб, бих си потърсила работа и след това бих научила всичко за нея. Какво ти е образованието, което не ползваш?

# 11
аз също съм за психология  Peace
Това беше втората специалност която бях записала да уча, ако не успея с първата.

# 12
  • Galaxy 13197853088
консултант в ДиС

# 13
Препоръчвам социални дейности. Това е мечтаната от мен специалност  Hug
Shocked ти сериозно ли, за мен това е несериозна измислена за връзкарчета специалност, за да могат да завършат, лежейки под някой и после да имат висше

# 14
Че ти в поста си направо  го казваш - психология. 

Общи условия

Активация на акаунт