Раждане в къщи - 2

• 21 270
  • 378
  •   1
Отговори
# 240
  • WA, USA
Сиси Боата, честито и браво че не си се предала на натиска. Аз по тази причина не искам да ми правят ултрасаунд за дебелина на матката. Другата седмица ще ходя да говоря с две акушерки, които израждат в къщи и в болница. В къщи няма да дойдат заради предишното ми секцио и защото им е забранено по закон, но в болницата в която израждат са доста подкрепящи Вбак и казват че имали голям успех. Единственият проблем е че трябва да пътувам 1 час и повече до болницата и ако трябва да чакам в последният момент, не знам как ще се чувствам в кола със силни контракции за цял час. Затова клоня повече към раждане в къщи, но това ще го обсъдя с тях пак, дали не могат да направят изключение за мен, ако им платя на ръка, без д аминавам сметката през застраховката, следователно никой няма да знае че са израждали вбак в къщи, и никой няма да им търси отговорност.
Много се радвам като чета за успешни ВБАК, дано и аз съм сред тях.

# 241
  • ул. "Мечтание"
Сиси, честито! ПРекрасен разказ! Много обнадеждаващ!  Heart Eyes

Аз също имам добри новини. Днес се видях с една бременна приятелка. Тя ми разправя за нейния лекар! Малееее, направо лигите ми капеха от кеф, като я слушах!  Mr. Green Определено е моя човек! Бил превърженик на домашното  раждане човека. Майка й на приятелката ми раждала по-малкия си син при него. И тя била с проблемна бременност и "дърта" та настоявала за секцио. Ама той я врътнал и родила нормално. Искала епидурална, ама и за това я врътнал и минала без епидурал! Приятелката ми разправя, че даже дъщеря си врътнал да ражда нормално, а тя се натискала за секцио по желание. А пък на приятелката ми й викал да вземе бебето да си го роди у дома. Хич не обичал болниците човека! И още и още неща! Направо подушвам че сме от една порода.

Помолих я да го разпита за някои неща и мисля да го посетя. За профилактичен прегледа и да си поговорим!  Wink

# 242
Ехааа, Сиси, честито!!! Прекрасен и зареждащ разказ! Браво!  Grinning

Lady Frost, пропуснала съм... ти къде живееш? Наистина добри новини! Simple Smile

# 243
  • ул. "Мечтание"
В София!  Mr. Green

# 244
Сиси Боата Невероятно! Страхотно! Браво, браво, браво! Simple Smile
Чудесно си се справила!!! Направо не мога да сваля усмивката от лицето си!
Да ти е живо и здраво бебчето и много много да те радва! Някой ден ще му разказваш красивата история за неговото раждане.
Това, което си постигнала е прекрасен пример за волята и силата, която ти дава желанието да родиш нормално и естествено - така, както природата го е определила Simple Smile
Хиляди поздрави и много усмивки за порастналото ви семейство Simple Smile

# 245
# 246
  • ул. "Мечтание"

Ха сега де!  Rolling Eyes Не ми се смейте, ама му забравих фамилията!  Sad Ще питам пак мойта приятелка и ще споделя! Макар че първо ми се искаше да се видя с него и тогава да казвам кой е.

# 247
Ще очакваме да споделиш, когато се видиш с него тогава  Simple Smile

# 248
Сиси, честито!!! Красота Heart Eyes Направо прекрасно раждане  Simple Smile Невероятна воля и стоицизъм си имала! Аз след единт такъв ехограф и "компетентно" мнение, че синът ми вероятно щял да се обеси в следващите седмици, една седмица не можах да дойда на себеси...

Фрост, аз май го познавам този лекар, но последно беше отказал за ВБАК вкъщи понеже кандидатката живее малко извън София... Това обаче хич да не те обезкуражава; ако същият наистина си струва да говориш с него.

# 249
  • София
Сиси, просто се размазах от кеф Grinning! Страхотноо! Бъдете много, много щастливи!!

Мег, Фрост, дайте името, хора Simple Smile!

# 250
  • ул. "Мечтание"
Извинете момичета, че махам постинга! Просто не смятам, че е редно да обсъждаме конкретин доктори тук!  Hug

Когато имам новини, ще споделя! А който се интересува повече, да пише на лични!  Wink

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 21:01 от Lady Frost

# 251
Аз говоря за Мишо. Значи стават двама такива лекари! Ех, май скоро ще имаме повече поводи за радост в София  Heart Eyes

# 252
Сиси, това, което споделяш е страхотно! Като си помисля, че бях на крачка да родя нормално... Толкова натиск издържах, а накрая се предадох... Май наистина е по-добре да се ражда без предварителна уговорка. Въпреки че и аз бих искала да узная име на лекар, който би ме подкрепил за ВБАК.
Не ме разбирайте погрешно, много си обичам детето, радвам се, че почти успях да го родя. Не съжалявам за нито една контракция, дори ги очаквах с нетърпение, наслаждавах се на всяка минута от осемте часа преди да ме отведат в операционната. Много ми мина през главата и много неща постигнах, но това ужасно почти си ме мъчи още повече сега, когато еуфорията започна да попреминава. 
Мег, много искам да присъствам на срещата с Клер, надявам се да ни държиш в течение.  Hug

# 253
  • ул. "Мечтание"
Зозима!   remybussi
Така се надявах да не ти се наложи да изпиташ гадната болка от секциото и това ужасно "почти" и може би още по-ужасното "ако"!
Но пък сигурно това е било важно изпитание на волята през което е трябвало да преминем.
Не знам доколко ти е бръкнало в душицата това секцио (дано не толкова много, колкото на мен  Rolling Eyes). Може и на теб да ти се отрази добре помощ от терапевт!

Мег, двете със Зозима искаме запазени места за срещата с Клер!  Mr. Green

# 254
Мъничко по-леко ми ставаше само от мисълта, че успях да се преборя за още две седмици у мама, за това сам да си избере деня на своето рождение и да откава индукция, както и да успеем да почувстваме поне част от истинското раждане и то без интервенции. И все пак...
Все още не мисля за терапевт, надявам се сама да се справя, но разочарованието е по-голямо, отколкото смятах.

Общи условия

Активация на акаунт