А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 159
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Много се радвам за Маги ,че операцията е минала успешно  Hug .

# 106
Привет и от нас
Влизам само да пиша,че стискаме много силно палци на Маги  Praynig ,всичко да е наред  Praynig

# 107
Радвам се , че всичко е минало ОК. Дано и бързо се възстанови и бързо да забравят през какво минаха  Praynig.

С тези рецепти така ме запалихте, че вчера до нощите четох в готварския, нали сега съм в нас по цял ден , ще взема да се пообразовам  Wink.

Юлче, много ми харесват столчета, да си ги ползвате безпроблемно.

Янче, и вашите придобивки са страхотни. Много ми се иска вече да отварят Икеа тук, уж щеше да е тази година, сега пък другата  newsm78. А постелките в детската от къде ги взехте?

# 108
  • София
Рали, мерси за упътването за рибката!

Нуни, нашите столчета са точно в цветовете, които си показала. Много сме доволни, здрави са вече цяла година и наистина и ние седим на тях. Мисля, че поне още 2-3 години няма да умалеят.
Нуни, дай снимка на това болно пони. от къде го взе?

Когато яденето ни не е подходящо за Соня й правя кус-кус - от детския на Плазмон. сварявам го и към него прибавям масло, сирене и нарязано на дребно филе. Може да яде такова всяка вечер.

# 109
Браво на Маги  Hug Много се радвам, че е минало успешно.
До сега бях в близката църква и запалих свещичка и за нея и силно се помолих да е добре  Praynig

Бабълче, чакаме те да кажеш сега как е Маги.

# 110
Уф, дано имаме само добри новини от Маги  Praynig  Praynig  Praynig

Рени, аz zнам zа това http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1732062   болно пони, но може и други да има. Нуни Ще каже  Wink

# 111
  • Sofia
Момичета влизам само да ви кажа, че нямам късмет, моля ви стискайте ми силно палци утре!  Cry

# 112
Сега се чух с Бабълчето, операцията както вече знаете е минала добре, Маги сега е в реанимацията, Бабълчето е ходила да я види, утре най-рано на обяд ще я изкарат от реанимацията и ще си е вече при мама.
Праща ви много поздрави на всички Wink

РосиPraynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 113
  • София
Милото Магинце, дано, дано всичко да е наред вече и бързо да се възстанови след операцията!  Praynig

Роси, миличка, имаш най-силното палцестискане от нас! Дано всичките притеснения са били неоснователни. Praynig

Ние още се гледаме с малчо вкъщи, доки каза, че е добре да си остане до края на седмицата, а аз вече се побърквам. Най-сетне след 2 месеца чакане си получих рецензията за дотук направените неща по дипл. работа и напътствия за оставащите неща и трябва да седна сериозно, а с моя късмет, си знам, че малкия ще се счупи да боледува и нещата съвсем ще се закучат.  Close

Днес използвах нудисткия порив на малкия и както се беше разсъблякъл, му метнах една готварска престилка отгоре и му дадох едни, подарени му за Коледа, боички за рисуване с пръсти. Е, няма такъв кеф и такава омазвация!  Mr. Green

И аз напоследък се бях отдала доста на кулинарстване, че имах повечко свободно време. Все готвех някакви засукани манджи. Само дано да не го разглезя така моя мъж, и после да ми се мръщи на пържените яйца...  Whistling

# 114
Късно успях да отида на протеста, тълпата се беше разпръснала, но двама мои приятели са с разбити глави, полицаите са биели наред  Close

Рени http://www.hasbro.com/mylittlepony/default.cfm?page=Products/Det … ;product_id=21194 това е, има го навсякъде, ние го взехме  от Марсел. Да, Татянка ти го е показала  Wink
Благодаря за отговорите за масата и столчето  Hug

Роси,  Praynig

# 115
Praynig Praynig PraynigРоси!  Praynig Praynig Praynig

# 116
Роси, стискам палци  Praynig

# 117
Роси, стискам палци и се моля всичко да е наред  Praynig. Ще чакаме добри новини.

А за протеста , само мернах по телевизията, но това което видях не ме изненадва, някои май ходят на такива места за сеир. А полицаите съм на мнение , че малко бият, някои заслужават и повечко.

# 118
  • София
Роси, имаш и моята подкрепа. Praynig

Нуни, Татянка, благодаря за линковете. Интресно ми се струва, но вече сме заринати в играчки. Просто не ми се мисли като започнем да купуваме коли и др. момчешки играчки. А вечер Соня пипва една или максимум 2 играчки и все иска и аз да участвам.  Tired

# 119
  • Boston, MA
Стискам палци на Роси и Маги, дано всичко е наред.

Рецептите са супер, само че с толкова сметана ще ме изгонят  Laughing. Моят мъж си гледа холестерола. Готвим само със зехтин, аз понякога шмугвам малко масло за вкус (в супи), но ме усеща големият маймун.

Общи условия

Активация на акаунт