А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 151
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Роси, много съжалявам!  Sad Наистина, имате Иво, а и пак ще пробвате! Hug

Зарка, радвам се, да те чета! Heart Eyes

Петър едва сега започна, да пропуска следобеден сън и едва сега си личи, че вече не му е така необходим.
Така че Велина ще почака, да пораства.
Обаче и двамата са сънльовци, а знам, че има и по-будни деца.

Пленум - на Усоето в уикенда 6-7 юни - подкрепям напълно!!! Peace /ако зеленото ви допада!? Wink/ Хем ще е по-топло - последния път имам спомен, че навличахме доста дрехи...

# 166
Роси, съжалявам мила. Кураж днес и спокойствие след това Hug Hug

Вени Hug

Аз спях в училище в първи клас, но бях от  6 годишните.
Успех на Мимата!

# 167
  • Русе
Добро утро!
Роси, spoko - много съжалявам и ми е трудно да повярвам, честно!  Cry

На Бабълка и Маги  Hug, леко възстановяване и да забравят за болници вече! Praynig

Наде, Стенли е страшен! Heart Eyes Представям си как ще върти момите! Sunglasses

Красе, казвах ти аз да кюташ при военните и да родиш още едно, ама не слушаш. Wink Пожелавам ти, да не се налага да се връщаш при тях, де... и най-сетне да излезе нещо свястно!

Зарка, успешна адаптация на Мимата!
За следобедния сън са много индивидуали нещата - Преслав спи насила в ДГ (ако изобщо спи) и е така откак е навършил 3г. - и Диди върви по неговия път.

Вече зе Пленум се говори  Laughing - аз, с моя асоциален мъж, не смея да си мечтая... Rolling Eyes

# 168
Ильенко, ама знаеш ли Усоето, колко е просторно - ще си намери тихо кътче...  Wink Навивай отсега! Peace

# 169
  • София
Роси, много съжалявам! Кураж!  Hug

Вени  Hug и за теб!

Зарка, успешна адаптация на Мимата и от мен!

Реа и сега понякога пропуска следобеден съм и издържа до 23, 23:30, но тя досега все е клоняла към категорията вампири.

Усоето в уикенда 6-7 юни, звучи супер!

Ние в работата изобщо нямаме парно. Толкова е студено, че не си помислям якето да си сваля. Понеделник всички пуснаха печки, инсталацията се скапа и спря тока.

Лек и топъл ден на всички!

# 170
Здравейте момичета  Hug
Радвам се да чета постове от Зарка  Grinning Милата Мима, но това може и да е като протест от нейна страна  Thinking Дано бързо да свикне и да няма проблеми.
Иленка, щях да пиша, че на пленума ще се види как ще върти момите, ама се замисля, че няма да е удачно да пътувам в деветия месец  Crazy Та ще ви оставим да пораснете още малко  Wink
Обсъждайте си всичко тук, ще ми е много интересно да си чета поне.
Май всички имаме нужда априлчетата още да си спинкат на обяд  Mr. Green
Вени, снимка прави ли? Да не е някоя скрита пневмония?
Роси,  Hug И аз щях да те питам дали направи амниоцентеза, за да са категорични резултатите.

Лек ден на всички и не си давайте много зор, все пак е smile3558

# 171
spoko Мила Роси, голямо гуш от мен! Вярвам, че пак ще видите двете чертички!  hug
Наденце, Наденце, този Стенли малко му е да го изпапкаш  Grinning
Зарка, целувки на адашката и дано бързо отвикне от навиците с баба  thumbsup
Вени, мила  spoko отстрани е лесно да се дават съвети, в главата ми има поне 2-3  Rolling Eyes Обаче само ти си знаеш какво ти е, пожелавам ти сили да вземеш най-доброто решение за теб самата!  thumbsup
Красе, не съжалявай, важното е за момента работа да има и съответно парички, какво да се прави, в такива времена живеем  Angry
Мисче, ти не беше ли рожденичка януари или съм в дълбоко заблуждение  Rolling Eyes
Хора, в какви училища сте учили, че да сте спяли и там бре  smile3555 Досега не бях чувала такова нещо. Аз в градината се сещам, че също не исках да спя и ме наказваха  Angry Альо върви по моя път, почва да прескача, което обаче не ми харесва  tooth

Адашче, зеленият цвят е супер - мен и дата, и място ме устройват, може пък и водата в басейнчето да е по-топла и да се цопнем дружно  yes
Хайде, петък е  Smile

# 172
  • София
Роси, миличка, направо не знам какво да кажа...  Sad Кураж, дано днес всичко да мине без проблеми и любимите ти мъже да ти помогнат да го забравиш  Hug Hug Hug

Новини от Ели и Магинцето някой да има?

При нас пак е мъгла, страшно ме подтиска такова време  Rolling Eyes

За Усоето, живот и здраве, сме на линия. Датите също звучат добре. Peace
Наде, какво като ще си в 9-ти месец? Я виж Аги като дойде на Коледното парти, след един ден, какъв готин юнак роди!  Wink

Аз имам спомен, че хич не можех да спя в детската и все се налагаше да се правя на заспала, да не ми се кара другарката Върбанова (веднъж какъв бой ядох, още ме боли, като се сетя)ooooh! В училище спяха само в паралелките за 6-годишни и всички много им се подиграваха, момчетата ни все се катереха по прозорците да зяпат, като малките се събличат.

А в нашата ясла събират пари за ски-училище  #Crazy Направо щях да падна! Много се малки още за ски, даже си мисля, че и другата зима ще им е още рано  newsm78

Какво стана с кудкудяк-партито? Нали го отложихме за след празниците, а те отдавна минаха...  Naughty

# 173
Наде, какво като ще си в 9-ти месец? Я виж Аги като дойде на Коледното парти, след един ден, какъв готин юнак роди!  Wink [/color]

А дали ще ми стигне времето да се докопам до София и до болницата за тоя един ден  Mr. Green Защото едно е Усоето, друго е Красно село  newsm01

# 174
Зарка, много се радвам да те видя. И Иво става зъл и истеричен, ако не се храни навреме  Laughing  Като го взимахме от детската градина през пролетта, Младен всеки път носеше солети и банани, за да не стане страшно.

Какво стана с кудкудяк-партито? Нали го отложихме за след празниците, а те отдавна минаха...  Naughty

И аз се присъединявам към въпроса. Само кажете кога и къде ви е удобно и съм там  Mr. Green

Пак повтарям за пленума - датите и мястото ме устройват перфектно. Може би ще трябва да вземем бански и на Дани, защото той обожава вода и няма да можем да го измъкнем от басейна.

Иленка, не съм забелязала мъжа ти да е асоциален  newsm78  Но наистина, Усоето е голямо, ще има възможност да се усамоти  Mr. Green

Наде, много ми се иска да дойдете, но и аз не бих рискувала  Heart Eyes

# 175
Добро да е  Sunglasses

Охооо, Зарка, 2 поста в един ден  Shocked  Wink От4итай се по редовно  Hug Присъединявам се към пожеланията zа бърzа адаптация на Мимка  Hug

Ние преди 2 дни полу4ихме писмено потвърждение zа ДГ.....това е, връЩане на zад няма  Rolling Eyes

Обеден сън...ами Милена може и беz, zа мой ужас  ooooh! Раzбира се 4е ве4ерта става крива, но ако трябва може да иzкарва беz. Но аz искам поне докато тръгне на ДГ да спи, от 4исто егоисти4ни при4ини  Whistling а като ходи на ДГ сигурно поне в първо време пак Ще спи. ДГ е до 13.30, беz обяд.

Ренка, zаЩо да е рано zа ски?  Thinking Една от немските майки тъкмо се върна от ски ваканция и голямата й дъЩеря (юли 2006) там се нау4и да кара, даже сами са я нау4или, понеже даскалото био от 3 години. Оба4е zадължително каска  Naughty  Не zнам дали сте раzбрали, но то4но по Нова Година министър председателя на Турингия (едната провинция на Германия) се е блъснал в една скиорка. Тя беz каска, по4ина  Cry (а е майка на 3 или 4 деца  Cry ), а той, с каска, беШе в кома но ве4е е в съzнание.

Иленке, какво пък да каже мъжът ми, той няма да има с кого да си говори  ooooh! Милия не zнае български  Blush Така 4е, навий го, много Ще се радвам (и със сигурност не само аz) да се zапоzнаем ли4но  Hug

# 176
Браво бе, Татянка, как няма, да има с кого, да говори Сашо!?  Crossing Arms
И Иленка, Емо на Рачето и кой беше още немскоговорящ... ще ударят едно рамо!
Wink

# 177
О, Иленко. Започвай с обработката. Той и моя не е много социален, но за футбол и коли може да говори. Пък и ще ти издам една тайна, ако Ст и Данчето присъстват не ти трябва много да говориш, само мускулна треска на корема от смях може да имаш след това.

Татянка, немски не говорим, обаче с английския сигурно по-голямата част се оправят. Пък твоя мъж щом шефства на индийци сигурно го владее.

Хайде утре на кудкудяк парти, или искате повече време за организация.

Ренка, на мен ми се струва рано, може би не толкова физически, ами 15 толкова малки деца как се наблюдават от 2-3 човека. Ако има двама възрастни на дете като в случая на немската майка, защо не.

# 178
 Hug Мерси енви, zна4и zнам 4е Ще пратя мъжът ми при тебе  Mr. Green
Емо е zа Милена, тя нали съЩо не zнае български  Whistling Макар, 4е докато бяха тук баЩа ми & приятелка, се нау4и малко  Blush

Иленке, да не би да не искаШ да дойдеШ zа да не говориШ немски?  Laughing

# 179
Роси, пожелавам ти да си много силна! Дано мисълта за любимите ти хора тои помогне! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт