А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 152
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Милото Магинце  Cry Дано наистина скоро zабравят zа тоzи коШмар  Praynig

Наде, Стенли е невероятен  Heart Eyes Милена не е така  Sad Ако е zгаzила лука, ама яко, тогава идва при мен и вместо да каzва "иzвинявай", ми каzва "оби4ам те"  Crazy като джокер  Laughing

И аz мисля 4е няма нужда да отворим друга тема zа пленума. Може да пиШем в друг цвят наистина.

# 151
Деска, ако и за мястото няма претенции - направо сме готови  Laughing
Ами аз предлагам мястото да е Усоето и да не го мислим Wink
Иначе отекохме докато решим къде и накрая пак ще идем в Усоето Wink

# 152
Деска, аз съм "за" и датите са ми ОК, даже може и 3 нощувки, но ще се съобразим с Татянка. Миналата година шефът беше измърморил, че сме ползвали тур. агенция, ако на нас ни даде отстъпка ще караме без такава  Whistling

Като казах "агенция", че се сетих Вени не е писала скоро  newsm78

# 153
Вени писа последно 4е е добре но много zаета с работата  Thinking

Сминс, Ще видим, едната ми приятелка е рожденни4ка на 5ти. Ще умуваме, важното е 4е имаме дата и място, броят на ноЩувките можем да доуто4ним  Peace

# 154
  • София
Така е, имам много работа, не мога да вдигна глава, а вечер ме тресе пак от два дни, а днес и от сега. Смлед два антибиотика незнам какво да мисля, кашлям си пак по същия начен - какво етова нещо.

Супер, че Магито е добре и се оправя толкова бързо!
Нещо пак за срещи се говори, аз незнам какво да кажа, може да се наложи да дойда сама без мъж.

Иначе нищо ново.Незнма до кога ще издържа, честно. Понякога чувствам, че опвече не мога и минута така.

А, Лора е болна с темература и повръщане, но днес е добре за сега.

# 155
  • Sofia
Момичета благодаря за палцестискането и мислите за мен! Нямам добри новини, утре сутринта ще е неприятната процедура(самата дума ме ужасява)след няколко консултации и прегледи, днес минах през комисия, която си каза тежката дума. Sad Но така е трябвало да стане, имам си един невероятно палав и буден син - той ми е утехата и радостта!
Бързо възстановяване на Маги, много се радвам на поне една хубава новина.
Дори малко се зарадвах и на това, че вече обсъждате следващия пленум - много хубави спомени имам от миналогодишния.

# 156
  • София
Роси, искрено съм натъжена от споходилото те, изпращам силна прегръдка и обич!

Освен за Пленума трябва и за поръчката на подаръците за рожденниците да помисли.

# 157
Роси, много съжалявам  Cry  Hug

Вени,  Sad нали беШе писала 4е неЩата вървяли по добре?  Confused

# 158
РосиHug Cry
Много кураж и  Hug Знам как се чувстваш Sad но нали казват всяко зло за добро, та дано това да е вярно Confused

# 159
Здравейте и Честита Нова Година (преди да е свършила   Simple Smile)! Да е здрава и успешна за всички ни!
Ние осъмнахме със снежна буря и половината офис го няма, та го раздавам по-леко днес  Mr. Green.

Радвам се за Магито, че операцията е вече зад гърба и. Дано бързо и лесно да се възстанови!

Априлска мама, преживяла съм го, тежко е,  но е част от живота  Confused., така е трябвало да стане. Пак ще опитате.

Новините от нас са, че Мимата е втора седмица на детска градина. Плаче само малко сутрин като я оставя баща и. Проблемът засега е, че не иска да се храни сама и да спи на обяд  Rolling Eyes. Нейната група е преходна и не ги хранят. Тя умее, но е свикнала от баба си да я хранят пред телевизора  Close. Вечер като я взимам е много гладна и уморена. В колата на път за в къщи яде ябълка и дремва малко. В къщи първата ми работа е да и дам да яде, иначе следва тръшкане и рев. Като е гладна е много зла. Ще изчакам малко да мине първоначалния стрес от новостта на градината и ще почваме да работим върху самостоятелното хранене.  Надявам се скоро да почне и да спи, че учителките и те са хора - имат нужда от 1-2 часа спокойствие. Съответно вднага се обзаведе със сополи и кашлица, но тука не ги връщат за това и така си ходят целогодишно.

Гледам вече обсъждате пленум. Ние миналата година не си ходихме в Бг и се чудя дали да не го направим през април-май, че са по-евтини билетите, отколкото лятото. Така ми се иска да се включим тази година.
Обсъждайте, а аз ще си мечтая...  Party

# 160
  • Boston, MA
Роси, съжалявам много за лошите новини. Амниоцентеза правихте ли, или само от видеозона са сигурни (не мислех, че това е диагностичен тест)?

Успех на Мимата с градината! И по-малко и по-леки болести!

# 161
Роси, много съжалявам Hug, кураж и сили.

Зарче, влизам и гледам само ти и аз в темата (плюс някакви скрити). Мимата ще влезе в час с яденето и самичка в детската, дано почне и да спи. Как изкарва без сън? Тя и Лекса може ама после не се трае та я насилваме в повечето случаи.

В тази връзка кога започват да не спят денем децата? Аз като помня на времето до 3-ти клас спяхме в у-ще, ама много ми се струва това.

Браво на Маги, героиня! Бабълче Hug

# 162
Бубка, мерси!

Мис З, тя и преди градината беше започнала да пропуска следобедния сън. Тогава спеше от 9 до 8 сутринта - явно 11 часа сън и стигаха. И като е спокойна и нахранена през деня нямаше проблем. Но сега като се прибави напрежението от деня, глада, по-ранното ставане и ... абе всички се нуждаем от нейния следобеден сън, но дано тя го разбере по-скоро Simple Smile.
А ти как до 3-ти клас сте спали, да не си била в експериментална паралелка?

# 163
  • Варна
Привет!
Много се радвам , че Маги е добре. Пожелавам й бързо и безпроблемно възстановяване Heart Eyes
Роси, прави ли амнио?
Гледам пленум планирате...и аз искам, ама мъжа ми е такъв темерут, че няма да иска.
Аз засега приготвям документи за връщане при военните. Отивам като цивилна на позиция във финансова служба. Няма начин, докато ме проучва ДАНС имам 2 месеца за търсене на нещо друго. Това е, засега мисля да приключвам с частния сектор. Ако мога да си изкарвам нещо допълнително е ОК, ако не да му мисли мъжа ми, стига все аз.
Ех, Вени, кураж!
Мисче, и аз не помня да съм спала в училище, дори и в първи клас..ама аз бях тогава в Моска Mr. Green
Зарка, и Николай става зъл понякога. Гадно е. Дано свикне бързо малката Heart Eyes
За протеста, може да ви е странно, но ми се струва, че полицията малко бие. Вярно, че на са си свършили много добре работата, но в тая държава никой от никого няма респект. Как може да се налита на полицаи, баси..що не се пробват в Англия например. А управляващите няма какво да ги коментираме, боклуци!

# 164
Роси мила, Sad кураж.
Вени, говоретееееееееее, не спирай да му показваш своите предимства и колкото и да ти е трудно, не говори лошо за "другата".Ако виждаш смисъл, разбира се Peace.Ако ли не-ти си прекрасна жена, с достойнства и качества, ще намериш кой да ги оцени PeaceКураж мила и силно вярвам че ще ви видим в квартет, отново открили обичта помежду си. Hug
Голямо хАмериканско нашествие нощес Crazy Hug
Развам се много за Магинцето, сигурна съм че ще се възстанови бързичко и ще радва с лудорийките си Ели и Спас Flutter Hug
Приятен ден дами Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт