А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 153
  • 305
  •   1
Отговори
# 135
Роси, ще се моля всичко да е наред  Praynig Пиши после като имаш новини. Дано да е само грешна прогноза.

Браво на нашето Магинце  Hug Дано бързо да се възстанови и да е скоро вкъщи и пак да щурее  Heart Eyes

Нещо тази седмица ми се струва безкрайна  Tired Добре че днес и вчера времето е по-приятно и може да се разходи човек, че съвсем ще изперкам.... от офиса вкъщи и от вкъщи в офиса  Crazy

Лек и топъл ден на всички и дано днес само хубави неща да се случват   bouquet

Наденцеееееее, ама хич не ти отива да си така унила!!!Я по свежо!

Слушам, изпълнявам!  Mr. Green Мисля да се нагримирам и лакирам сега в офиса, докато я няма шефката  Mr. Green Mr. Green  Mr. Green

Днес госпожата на Стенли ме посреща на вратата с думите "Честито"  Rolling Eyes И каза, че вчера Стенли се похвалил на всички, че ще става батко и мама има бебе в корема  Heart Eyes Душичката ми той, толкова е мил. Постоянно ходи по мен, за да пипнел бебето и да го погалел, за да не плаче  Heart Eyes  Вчера ми обясняваше как съм щяла да оставя бебето на леглото, за да не падне и после да гушна него  Grinning Само ме гушка и повтаря "Миличката мама", "Много те обичкам мамо"  Heart Eyes Направо се разтапям  Hug

# 136
Аz Ще съм малко върzана zа Смин  Blush в смисъл, 4е Ще трябва да караме след нея (с какво, трябва да се види  Crazy ), ина4е сигурно Ще иzлеzем на Мелник  Crazy

Или да я направим морска среЩа  Mr. Green  Whistling
Едва ли ще се навият Столичани-ще им дойде доста пътя до морето и обратно само за 1 уикенд Peace
Иначе сериозно Татянка, навита ли си? Party

Ами аz до сега всяка година бях навита, само 4е никога не бях в БГ по времето на пленума  Wink Пък и сега Ще стоим 2 седмици и няма да се раzсърдят Варненците ако ни няма zа 2 дена  Wink

# 137
Новини от Бабълчето има ли? А от Роси?

Наде, много мил Стенли  Heart Eyes

От два дена на Яна й е подута едната цицка, усетих докато я къпах. Според лекарката е нормално за тази възраст, хормонало било.  Да го следя 1 месец и ако не се махне - изследвания. Притеснено ми е  Confused Случвало ли се е на някой?

# 138
Нуни, четох тук из форума за такъв проблем на една майка и се оказа, че е нормално и било в следствие на по-високо ниво на някакъв хормон в месото, което консумираме. Мисля, че и по телевизията имаше репортаж.

# 139
Ех, размечтах се за хубаво време, пътуване. Но най-вероятно тази година няма да се включим , ако всичко е наред  Praynig.

Нуни, спомням си като се роди Ема и педиатърката ме пита дали се подуват , знам че не е страшно. Доколкото си спомням на съседката детенцето беше така като бебе и май правиха компрес с реванол , ама беше много отдавна, тя сега е на 7 .

Стискам палци на Роси  Praynig.
А Магинцето се надявам вече да е с мама  Heart Eyes и да се гушкат.

# 140
  • София
Стискам силно палци zа Маги и РосиPraynig

Леле Наде, направо ми се насълзиха очите! Този Стенли е прекрасен!  Hug

Нуни, прави и такива компреси няма да навредят, пък дано да помогнат!

Искам пленум, искам Татянка, искам ви всички!
 Heart Eyes

Жени, мерси за загрижеността! И аз закъснях за протеста. Иначе коментара ми е следният : управляващите ни са гениални! Нямам думи! А с това за зривното устройство, чашата преля! На следващите избори пак ще изберем с активност или не хора, които заслужават затвор!

Приятна вечер на всички!

# 141
Токущо се чух с Бабълчето - добре са, Маги и днес остава в реанимацията, но е добре, хапвала сериозно, махнали са и част от разните там маркучи и апарати, .... бърборела много, била пак на тема "Защо, защо, ... " Wink Утре ще я изкарат от реанимацията вече.
Бабълчето ви праща много поздрави Wink

# 142
Много се радвам за Маги!

Като си помисля само, какво преживяват и тя, и Ели, и Спас...

Sad

# 143
  • София
Милата Ели, като знам сега как й се къса сърцето!  Hug Hug Hug Нали и аз го преживях това преди година, хем в несравнимо по-лека степен, и пак щях да полудея... Дано бързо да се възстанови Маги и никога повече да нямат такива стресови преживявания!  Praynig

Наденце, Стенли ще е невероятен батко!  Heart Eyes

Нуни, на Вальо му се подуваха, докато го кърмех и ми дойдеше цикъла. Според мен са хормони и с компрес надали ще се оправят нещата. Много вероятно да е от хормоните в месото, гледам, че и доста мъже вече имат по-големи цици от моите  Mr. Green
Една моя приятелка като отиде да живее в Щатите, почнаха страшно да й растат косми по лицето и тялото, чак на втората година й се нормализираха нещата.  Shocked

Отсега да организираме пленума за юни?! Малеее, явно сте настроени за голям спор и дъъълги размисли.  Mr. Green

# 144
Praynig Praynig Praynig Добри новини чета, радвам с емного!  Heart Eyes
Дано и Роси се включи също с добри вести.

Пленумчето - ще отваряме ли друга тема или тук ще пишем  Mr. Green

# 145
Ами, в друга тема - съвсем на подбив да ни вземат... Rolling Eyes

Пък да не досаждаме тук!?  Thinking

Макар, че какво има да се обсъжда не виждам!?
Wink

# 146
ДА, с друг цвят примерно - както за поръчките правихме  Peace

# 147
Ами аз викам да изберем дата и да казваме кой ще идва Simple Smile
Какво има да обсъждаме толкова Wink

# 148
Бабълче, дано наистина Маги се възстановява бързо. Скоро да се отърсите от този стрес и всичко да остане зад гърба ви Hug Hug Hug
Наде, да нацелуваш сладкия бъдещ батко!

Нуни, и аз да подкрепя теорията на Ренката. И аз се сдобих с доста проблеми след Щатския си престой. На 21 се обзаведох с акне, пък пубертата нямах ни една пъпка. После години наред пиех хапчета. И туй от едната му храна. Затова сега предпочитам домашното свинско , пред хормоналното пилешко.

Ами да отворим нова тема за пленум. Тази година се надявам да не ни минават повече черни котки пътя и да ви видя всички Heart Eyes

# 149
Деска, ако и за мястото няма претенции - направо сме готови  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт