А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 161
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Поздрави на всички от Бабълчета! Каза, че ви благодари за подкрепата!  Hug
Новините ми не са по-различни от споделеното от Деси, 24 часа поне трябвало да е Магинцето в реанимация после - при мама. Важното е, че операцията мина, сега лека полека ще се възстановяват и тн  Heart Eyes

# 121
Добро утро!
хайде и днес на палците и новините за Роси и Маги!

# 122
Роси, Маги  Praynig Hug

Юлче, шокирана съм за пореден път Mr. Green, егати и чакането дето си му дръпнала.

# 123
Роси, имаш и моята подкрепа!!! Praynig Praynig Praynig

Кулинарки, да ви похваля за интересните рецепти! Peace

Ако ще правим Пленум, дали не е време, да започваме организацията...  Whistling

# 124

Да, да, да newsm68
Хайде искам и аз този път Wink

# 125
Роси, ще се моля всичко да е наред  Praynig Пиши после като имаш новини. Дано да е само грешна прогноза.

Браво на нашето Магинце  Hug Дано бързо да се възстанови и да е скоро вкъщи и пак да щурее  Heart Eyes

Нещо тази седмица ми се струва безкрайна  Tired Добре че днес и вчера времето е по-приятно и може да се разходи човек, че съвсем ще изперкам.... от офиса вкъщи и от вкъщи в офиса  Crazy

Лек и топъл ден на всички и дано днес само хубави неща да се случват   bouquet

# 126
И аz стискам силно палци zа Маги и Роси  Praynig Praynig Praynig

Ние тия дни Ще си вzемем билети до Варна, Ще ходим първите 2 седмици на м. юни  Sunglasses Хем топло, хем оЩе няма много туристи, хем тук има 2 праzника (=2 по4ивни дни) и Ще горим по малко от отпуската, хем двете ми най добри прителки имат РД в тоzи период  Party

Освен това умуваме къде да ходим на по4ивка преz лятото (по то4но в на4алото на м. септември)  Crazy zа да хванем ранните zаписвания  Whistling

# 127
Роси, Praynig моля се и за теб и за Магинцето.

Да, да, да newsm68
Хайде искам и аз този път Wink

Искам и АЗ!Искам и АЗ!!!
Моята идея е/аз веднага да си кажа де, ама обикновенно губим 2 месеца време за пазарлъци/ мястото да е същото, да се определи от сега уикенда и който може и има желание-да заповяда Peace
И да редактирам по повод поста на Татянката-искате ли да е уикенда 6-7 юни, та да може и тя да се включи Flutter или ви е късно newsm78

# 128
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Пленум! Пленум! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 129
 PartyИСКАМЕ Я ТАТЯНКА, МДАААА!!! Party

# 130
 Joy Сладуранки  Heart Eyes

# 131
И да редактирам по повод поста на Татянката-искате ли да е уикенда 6-7 юни, та да може и тя да се включи Flutter или ви е късно newsm78

Ис-ка-ме! Ис-ка-ме!
Аз съм съгласна да е на същото място. Хареса ми  Peace И времето ми харесва. Дано Данката понесе по-добре пътя този път  Rolling Eyes Но сме там със сигурност.

# 132
Роси, ще се моля всичко да е наред  Praynig Пиши после като имаш новини. Дано да е само грешна прогноза.

Браво на нашето Магинце  Hug Дано бързо да се възстанови и да е скоро вкъщи и пак да щурее  Heart Eyes

Нещо тази седмица ми се струва безкрайна  Tired Добре че днес и вчера времето е по-приятно и може да се разходи човек, че съвсем ще изперкам.... от офиса вкъщи и от вкъщи в офиса  Crazy

Лек и топъл ден на всички и дано днес само хубави неща да се случват   bouquet

Наденцеееееее, ама хич не ти отива да си така унила!!!Я по свежо!

# 133
Аz Ще съм малко върzана zа Смин  Blush в смисъл, 4е Ще трябва да караме след нея (с какво, трябва да се види  Crazy ), ина4е сигурно Ще иzлеzем на Мелник  Crazy

Или да я направим морска среЩа  Mr. Green  Whistling

# 134
Аz Ще съм малко върzана zа Смин  Blush в смисъл, 4е Ще трябва да караме след нея (с какво, трябва да се види  Crazy ), ина4е сигурно Ще иzлеzем на Мелник  Crazy

Или да я направим морска среЩа  Mr. Green  Whistling
Едва ли ще се навият Столичани-ще им дойде доста пътя до морето и обратно само за 1 уикенд Peace
Иначе сериозно Татянка, навита ли си? Party

Общи условия

Активация на акаунт