А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 142
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Те, те. Вярно че и други много любими имам. Но тази все пак е на чело. Енви, не се смей, докосната съм от лудостта, както се казва в песните

# 197
Уф, днес съм малко   Crazy  ! Да не се засегнеш, Янче - нищо лошо не вложих! Hug

У2-лудостта ми е известна. Приятелката ми, на която й бяхме на сватба в Германия, имаше за фон на най-важните моменти - У2 песни - напр. на влизане и излизане в съвета, в ресторанта и пр. Представи си напр. - майките плачат от вълнение на фона на У2. bowuu

ДесиHug Hug Hug !

Лек и вълнуващ уикенд, дами - мами! Hug

# 198
Ох, Деска. Не се ли оправиха нещата с лекарства. Хайде мила, дано да ти е за последно Hug Sad
Ми не се оправиха за съжаление, ама дано наистина да ми е последно Confused

# 199
  • София
Деска, много неприятно! Мисля, че се сещам за какво говориш - ей, тия лекари, бе!

# 200
  • София
Предлагам Кудкудяк парти на 31 ви януари, събота, даже настоявам да е тогава. Нямам против и по-скоро, но за 31ви настоявам.

# 201
Данч, а подарък ще искаш ли? Mr. Green

Простете лигавото ми настроение, знам че на голяма част от вас ви е тежко и трудно Hug

# 202
Здравейте момичета,аз не пиша вече редовно при вас защото времето не ми позволява но ви чета когато мога.
Сега прочетох че Ели и Маги имат проблеми ,моляви кажете ми за какво става на въпрос че е късно сега да и званя.Страшно ке разтревожих.

# 203
elima, Маги я оперираха. Точно каква е операцията не мога да ти кажа подробно, но нещо вродено на белия дроб (не си спомням точния термин Blush). Всичко е минало добре. Маги е с Ели в момента в Пирогов и като се стабилизира след операцията ще ги изпишат, но колко дни ще са там и те не знаят, зависи как се възстановява Маги.

# 204

Здравейте момичета,аз не пиша вече редовно при вас защото времето не ми позволява но ви чета когато мога.
Сега прочетох че Ели и Маги имат проблеми ,моляви кажете ми за какво става на въпрос че е късно сега да и званя.Страшно ке разтревожих.

Откриха на Маги вродено образувание на бялото дробче,което оперираха в сряда  SadВече се възстановява и се надяваме скоро да са забравили кошмара,през който минаха Praynig Peace

# 205
Благодаря ви,утре ше звана и като разбера нещо повече ще ви пиша.Лека нощ на всички.

# 206
  • нейде там, където ....
Честита Нова Година и от нас! Да сме здрави най-вече, за да постигнем това, което сме си пожелали през тази година!
Честит имен ден на всички празнуващи днес с близки хора Антоновден! Hug
Всички болни дечица и мами - по-скоро да оздравяват!  fingerscrossed
Това, че не влизам често, не значи, че не си мисля за вас. Просто много работа + първокласник + ясленче, което преминава в градина ...  ooooh! Здрави сме, а днес се надявам да ме оставят да наваксам с темата, преди и тя да е свършила.
Лек и усмихнат ден!

# 207
  • София
Ей, искам и аз на концерт на У2.Голям фен съм им и на тях и на Депеш, но си признавам, че по-новите албуми спрях да ги следя.

Нещо много ми се хайманосва откакто родих Влади Embarassed - ходи ми се на концерти в чужбина, ходи ми се в щатско, ходи ми се...навсякъде.Някакси съм се настроила, че след раждането на 2 деца времето пред мен ми принадлежи да се забавлявам, да отслабна и да направя всчико каквото искам. Дано да е така.

Пожелавам хубав уикенд на всички.
 Hug

# 208
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ НА АГИ И НА ТОНИ НА СКАРЛЕТ!
ДА СА ЗДРАВИ, СИЛНО ОБИЧАНИ И БЕЗГРИЖНИ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 209
  • Русе
Честит Празник на сладките ни Тони-та!

Деси, Роси, дано всичко е наред вече! Praynig Hug Praynig

Кой ме натопи за немскоговоряща??? Naughty Embarassed ooooh! И аз като Юлчето, не си признавам, че съм учила малко, и 3 ракии определено не стигат да си обърна езика  Laughing - мога само да кимам разбиращо.  Blush
Юлче, той моят мъж иначе умее да създава погрешно впечатление. Wink Най му е добре, да ме натири някъде с децата, пък той да лентяйства вкъщи пред компа. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт