А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 137
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро!
Честит празник на Тонитата и техните майки!

Не ми се пише - извинете! Мислех да ви питам нещо, но ако на човек не му дойде до главата, едва ли ще успее да предцени правилно и точно.

# 211
  • Sofia
Здравейте момичета, благодаря ви за милите думи!   bouquet
При мен вече всичко свърши - днес сутринта ме изписаха. Питате за амнио не са ми правили, защото след резултатите от БХС, които бяха ужасно лоши, ходих отново на 3Д и гънката вече беше станала 5мм. тогава лекарката ме прати при доц. Димитрова и тя също потвърди опасенията за малформация, както и че е въпрос на време плода сам да падне. След това минах през комисия в МД и така на следващия ден бях вече пред операционната, но предишната вечер започнах да се разболявам и бях с Т затова отложиха процедурата за следващата седмица. Но което трябва да стане си става - още същата вечер се потвърдиха думите на лекарите.  Cry И така снощи всичко приключи, силно се надявам, вече лошото да е зад гърба ни.
Деси,дано бързо се оправиш, стискам силно палци!  Hug
Честито на именниците, много да ви радват и да са здрави и щастливи дечица!!! Hug

# 212
Честито на имениците днес!
РосиHug Дано се възстановиш бързо Hug Praynig
Аз съм у дома вече, надявам се при мен това да е било за последно Praynig

# 213
  • Варна
Честит Имен ден а Тони-та! Да радват мама и тати и да много здрави!
Роси, много съжелявам Hug
ние пратихме малкия при майка ми и днес малко спокойствие. Ще ходим да си го вземем следобяд.
Тук стана много студено пак...бррр..много мразя зимата.
Учила съм немски поне 10 години, справях се добре, но винаги съм го мразела тоз език. Исках да уча английска и така на дърти години научих английски (забравям и него вече) и збравих немския тотално, направо го изтрих от главата си.

# 214
  • София
Роси, Деси  Hug!
Радвайте се, че имате поне мъж, който да е до вас и да ви обича! Пожелавам ви най-хубавата бременност и най-прекрасни бебчета след година!

# 215
Честито на днешните именници  bouquet И ние ще отчетем днешния празник тази вечер.

Роси, Деси, надавам се всичко е вече зад гърба ви Hug

Красе, аз 12 години го учих тоя немски и сега две думи не мога да кажа. Така и никога не ми дойде хъса за него.

# 216
Деси, Роси  Hug  Hug 

Честито на Тони-тата и техните родители .

Бях на първа среща с юнките, ей, много готино беше. Спомняте ли си нашата такава ? А сега колко рядко се събираме без децата. Та хайде другата седмица да се организираме.

Хайде, че отиваме на балет  Wink.

# 217
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТОНИ НА АГИ И НА ТОНИ НА СКАРЛЕТ!  Hug

Нашия тати е учил в Бремен и говори малко немски и повече английски!

Весела вечер!

# 218
Честит имен ден на именниците ни! ДА са живи и здрави!

# 219
Честит имен ден на Тони на Аги и Тони на Скарлет  Grinning
Бъдете здрави и носете с усмивка прекрасните си имена  Heart Eyes
Честит празник и на техните семейства   bouquet

Деси, Роси, много прегръдки на вас и ви пожелавам още тази година да сте бременни отново и всичко да завърши благополучно   bouquet

Вени, ако нещо ти тежи и искаш просто да го споделиш  Hug затова сме тук, дори да не можем да ти дадем адекватен отговор, поне ще подкрепим едно рамо  Hug

# 220
4естит имен ден на Тони и Тони   bouquet Със zдраве да си носят имената (името?)   bouquet

Милена е много впе4атлена от падналия самолет в Ню Йорк. Постоянно иска да види снимки (след като ги видя във вестника), пита къде е паднал самолета, zаЩо и т.н. Голяма страст са теzи самолети  ooooh!

Кой събираШе бисери? Пресен от таzи ве4ер "Татко кара добре кола, а мама кара правилно". Как го иzмисли, не zнам  Crazy   Whistling

Ist ja interessant, wie viele von Euch Deutsch können  Mr. Green  Aber daß Ihr die Sprache nicht mögt.... Crossing Arms....die Muttersprache von Schiller, Goethe - und mir!  Mr. Green  Wink

Деси, Роси,  Hug Дано вси4ко zло е zад гърба ви  Hug

# 221
Tatjana, ........ Wink

Вени, щях да пиша, че винаги можеш, да споделяш и питаш тук, но това си го знаеш... Изпращам ти подкрепа  Hug и да знаеш, че шапка ти свалям за търпението Peace, аз не знам дали бих могла Rolling Eyes.

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 21:34 от envia

# 222
  • София
Честит Имен ден на сладките ни Тони-та и на техните семейства. Игрите им да бъдат безгрижни, да растат здрави, силни и умни!

Вени
  Hug Каквото и да кажа все е  #Cussing out Боли ме, че страдаш...

# 223
Татянче, туй го схванах, да знаеш  Mr. Green Не че не ми се ще да знам родния ти език, но някак си просто е объркващ... Не знам защо. Иначе съм установила, че като слушам немски 1-2 дни от немскоговорящи, после някак си отвътре ми идва кое как да кажа. Чак почвам да сънувам на немски  Crazy

# 224
  • София
Юлче, то нормално като знаеш някакъв език до някакво ниво, с което да можеш да говориш, като послушаш малко да проговориш! Виж децата!

Момичета, благодаря ви. Енви, незнав дали е за похвала моето търпение или е за съжалание. Потам се понякога слабост ли е това или сила?

Общи условия

Активация на акаунт