А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 223
  • 305
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!
Красе, как 7 дни newsm78 Ходи сигурно в яслата. Сушени сливи , кивита , такива неща не можеш ли да пробуташ?

Енви, Симона яде риба в огромни количества. Снощи яде някаква бяла риба, доста безвкусна за моя вкус, но тя яде мноого. Като отидем при девойките ми, там почти винаги и готвят разни морски, прясно закупени от рибарите по морето - зарган, сафрид. Не успяваме да и изчистим, като чипс я яде.

А иначе и Симона е от нудистите. Това честно казано ни създава най-много кавги и проблеми в къщи. Води мен до истерия, а за нея - наказания. Но щом казвате че всички са така, дали да не спра да се фокусирам върху това.
И от мен въпрос : играете ли ролеви игри. Че при нас в момента е само това. Сигурно е резултат от многото филмчета, обаче постоянно съм строена , да съм я вълк, я Уинкс.

# 46
Аз на нищо не играя с децата Crossing Arms,
но като се заслушам, какво си бърбори Вили докато играе -
да, играе някакви роли - напр. куклата е бебето, което повърнало Sick, а Вили я успокоява и почиства...,
но от филмчета роли не играе, но тя и не гледа такива, де. Wink

Никой не каза за софийските таксита, а ми разпалихте любопитството!? Crossing Arms

# 47
Привет и от мен Hug
На игри играем с Кало, напоследък голям хит е едно пате за куклен театър, аз или баща му си го слагаме на ръката и той води диалози с него и си "играят" Simple Smile

Красе, за неща, които касаят здравето му или в конкретния случай храните, които му вредят на стомахчето бъди безкомпромисна. Може да ти коства повече напрежение и нерви в началото, но с времето няма да е така и той ще се научи, че не може да те манипулира така. Щом пие прясно мляко, опитай да му свариш овесени ядки и му давай с прясно мляко, ако не иска да ги яде така, пасирай ги или ги замаскирай по някакъв начин. Ако обича хляб, взимай му някакъв пълнозърнест (не че тези по магазините са много пълнозърнести, ама ...). Киви също ако можеш да пласираш, за мен то е едно от най-добрите неща при запек ...

Кало не обича риба Sad
Я споделете вие как я приготвяте рибата?
Аз обикновено я правя на скара или задушена във фолио.

# 48
  • София
Добро утро!

Честито на всички празнували имен ден или рожден ден! Пожелавам най-вече здраве!

Стискам палци на Маги, бързо и безпроблемно да мине всичко!

Тони не се съблича, но се събува, въпреки че сега се сещам за една смешна история отпреди месец. Гледаше по телевизията как едни деца се къпят в басейн и аз докато говорех по телефона, той се съблякъл чисто гол и отишъл на спалнята и скача, все едно в бесейн и прави едни движения все едно плува - паднах от смях Joy.

Ролеви игри играем - на чичо доктор, на касиер, на готвач - малко момичешки игри, ама не мога да измисля такива подходящи за момче.

Днес съм малко стресирана и притеснена дали взех правилното решение: От вчера Тони кашля доста силно и сухо, има леки сополи. Кашлицата е все едно има храчка в гърлото и не може да я изкара. Няма температура, има апетит, жизнен е. Пратих го на ясла, но там ми ги наговориха едни..... и сега ми е толкова притеснено и свито, чак стомаха ме заболя, де не стане нещо. Стискайте палци да е както аз мисля, а в яслата да ме стресират, за да гледат по-малко деца. Praynig

Лек ден!

# 49
  • София
Красе, ограничи тестените и сладките храни. Предлагай му ябълки, круши, сушени плодове. Емо понякога вечеря само плодове, но това не ме притеснява. Важното е да ми е здрав.

Енви, в нас риба се яде през ден по инициатива на Емо. Яде почти всички видове риба, които сме вземали. Напоследък обаче любимата му е пангасиус - няма кости и я хапва с кеф. Сутрин, когато не е на кеф и не иска да се разделяме обещавам да му купя рибка и Емо с кеф отива на ясла. На въпроса: "Къде е мама" се отговаря  - "На работа да купи рибка" - ха познайте какво работя  Mr. Green.
А колкото до такситата - не съм чувала да има столче за дете в тях. Нали заемат място, а и багажниците им са заети от  бутилка с метан, просто е безумно да се ползват.

Да не пропусна да включа и Емо в групата на "нудистите". Много обича да бяга чисто гол из нас, а навсякъде е теракот и се отоплява още по-рядко с една малка духалка. Направо си е студено, но на него не му пречи да крещи и търчи като отвързан. Но след такова раздвижване обикновено си избира термочорапи за сън  Mr. Green и спи завит цяла вечер.
Относно боледуването - тази година е по-леко и по-рядко Peace

Ели и Маги, кураж милички Hug

Янче, виж на Уинкс не съм играла  Mr. Green, но за сметка на това ме строява да танцуваме хора, да строя укрепления край жп релсите, а той да ги събаря докато кара влака. Обича да готви и често къса вестник в купички и казва, че прави "банянца". Често се изживява като мечка, куче или коте като ни ръмжи, лае или мяука и си проси гушкането и целуването  Mr. Green.С каките го видях да се прави на доктор и преглеждаше най-малката ни кака. Още не мога да намеря време да разтоваря снимките от коледните празници Embarassed

# 50
Май само Милена няма нудитски фетиШ  Laughing Хем сме в фаzа да я у4им да се обли4а сама  Thinking

Ролеви игри да, но беz мен  Laughing Хита в момента е фермата, която й подарихме zа Коледа. Играе си много с фигурките, всяка една от тях говори с раzли4ен глас, мога тайно да я наблюдавам с 4асове как си играе  Blush СъЩо и с плюШените игра4ки и куклите (към които интереса е все оЩе слабо иzраzен).

В таzи връzка, я кажете кои Коледни подаръци бяха най сполу4ливи при вас? При нас фермата и настолните игри, много оби4а да си играем на тях, и да си приzная 4естно, наистина са толкова интересни, 4е и аz си играя с удоволствие  Blush

И пак в таzи връzка  Laughing Ще правим ли поръ4ка zа рожденните дни? Ако да, трябва да се органиzираме другия месец.

Риба обожава. Херинга, пуШена сьомга, скариди, каквото й попадне. За сега ограни4авам иzбора, zа да иzбягаме костите. Ра4е, добре 4е спомена пангасиуса, не zнаех 4е е беz кости. В супера ни има Щанд с прясна риба и съм видяла от тоzи вид, Ще й вzема  Peace  Риба правя на фурна, даже бях публикувала една рецепта в кулинарния подфорум, Смин да ви каже дали е хубава, тя беШе опитния zаек  Laughing

# 51
Точно такъв пангасиус яде вчера. на мен нещо не ми харесва обаче.
Деси, ами и аз готвя обикновено само с черен пипер , сол и лимон рибата, като на парчетата на Симона не слагам пипер. Скумрията обаче я правя понякога с доматен сос и маслини , пак на фурна. А заргана и сафрида пържени.

Татянка, ние  не случихме на коледни подаръци.  Не ви се оплаках, но лаптопа ни беше развален и още чакам да го сменят. Една йоника, играе с нея, тоест строява ме да пея , а тя да свири и обратното , но и на нея микрофона и не работи. Но пък се сдобихме с така желаните столчета и масичка от Икея. Ами това се оказа най-страхотния подарък. Купила съм и водни бои и пастели. И всяка вечер рисува.

# 52
Ех, жалко Ян4е, 4е така слу4ихте на дефектни игра4ки  Sad Кои столове и маса сте вzели от Икеа?

# 53
Мамутската серия - червена маса, зелени столче и табуретка. Пластмасови са и само си ги разнася. И с прекрасната нощна лампа от същата серия се сдобохме. Много съм доволна. 

# 54
Янче, я дай снимки и ние да се порадваме на масичката и столчетата Mr. Green

При нас от Коледните подаръци - Аквариумът на Ravensburger се оказа доста интересен, Playmobile-а и една къща (тип палатка). На другите неща не им обърна много внимание. Напоследък играе с едни дребни животни и ги реди насам натам, приказва си с тях ...

# 55
Деска, ще сложа довечера няколко снимки и творбите й съм снимала. Обаче са толкова зле с фокуса, заради скапания апарат, че не са за пред хора.

# 56
  • София
Рибата винаги я готвя на фурна. Бялата риба понякога я правя на пара с много подправки и бяло винце. Поне 2 пъти седмично си спестявам готвенето като вземам готова печена риба на скара от пазара. Поне има голямо разнообразие там.
От коледните подаръци влакчето и конструкторът на Ейхорн имат най-голям успех. Как пропуснах царевичките  doh - каквато и щуротия да направя детето се забавлява и играе с кеф.
За РД искам да взема детско колело с помощни колелца. От новогодишните покупки съм вдигнала едно лего и може за РД да го огрее. Щ

# 57
  • София
Соня също за щастие не е в нудистки период.  Mr. Green

При нас хит в момента са пъзелите. Както и рисуването с фулмастри. Всяка вечер това са и задължителните игри-да реди пъзел и да рисува.
Голям хит се оказа една малка ваничка с бебе, което да къпе. Интереса й идва от това, че всяка вечер къпем Влади и сега и тя всяка вечер къпе нейното бебе. Има си истински сапун и гъба за него, както и една наша кърпа, с която го бърше.
Въобще в момента е на вълна бебета и кукли-гушка ги, кърми ги Mr. Green, разхожда ги в количка, говори им, показва им играчки и т.н. -всичко което аз правя с Влади. Даже казва, че тя е майка.
Да не говорим как си играе с всички бебешки дрънкалки, които са за Влади-повече отколкото с нейните играчки.Непрекъснато ги натиска да пеят и едвам ги скривам, за да седят чисти докато на него почне да му разбира главата. Rolling Eyes

Риба обича, но аз готвя рядко. Обикновено яде при майка ми пържена бяла риба.

Янче, мамутската серия е супер. И на мен ми бяха мечта тези, но мъжа ми избърза и взе тези от КОМО за миналата Коледа.

# 58
  • Sofia
Здравейте момичета, честито на всички, които са имали повод да празнуват тези дни!
Много много здраве им пожелавам, а останалото ще се нареди както трябва!   bouquet
Бабълче, много силно стискам палци с Маги да преодолеете това бързо и всичко лошо да остане зад гърба ви! Praynig
Днес най-накрая излязоха тези прословути резултати от БХС и те също се оказа лоши, но ми казаха, че те били относителни, защото били правени на базата на резултатите от ФМ, мен това обаче не ме успокоява, защо тогава ги правих, то е ясно че на базата на лошата ФМ и тези ще са лоши, не би ли трябвало да се прави самостоятелно, за да се види и от скрининга риска, незнам, не ги разбирам тези неща, сега ще отида да ги взема и утре с тези резултати пак във Фемина ще ходя. А какви сънища сънувам напоследък не е истина - все лоши.
За капак и малкия е болен, първо започна с конюктивит, на следващия ден се обзаведохме и със сополи и Т, възпалено гърло и т.н.

# 59
Привет момичета-кокичета!

Красе, не го оставяйте да ви се налага. Знам, че ще си кажеш - те не знаят какво ми е и им е лесно отстрани. В момента точно се опитват да ни се налагат и да видят докъде ще стигнат, докъде ще е границата. За пореден път ще дам за "пример" малкият племеник, който буквално освен шоколад, намазани филии с масло и пържени картофи не яде нищо друго. И баба му така го е научила, факт е. Няма да ти кажа сега ( на 13 г. е ) колко боледува и колко проблеми си има  ooooh! Той не знае що е то плод или зеленчук. Абсолютно съм съгласна с Татянка - приготвяш му за вечеря нещо по-полезно - като не иска да яде - няма да яде, да стои гладен. Поне аз така процедирам, но Алекс се научи и всичко да яде. А за готвенето - правя неща, които ми отнемат не повече от 15-20 мин приготовление, после то да си се готви в тенджерата или фурната, през това време си играя с него. По едно време даже приготвях вечерята от предната вечер. Докато се храним и тя си се готвеше. Реално - да свариш едно пилешко месце ти трябват 5 мин - колкото да го сложиш в тенджерата и на котлона, а гарнитурката - пак толкова - да сложиш едни зеленчуци да се задушават примерно или картофи във фурната. След час най-много ще си имаш вечеря.  Mr. Green Шоколади и ние събрахме една торба, но полека лека с баща му ги изяждаме, Той няма и да ги види  LaughingКато с аму подарени не значи, че са за него  Peace
За пързалката - ти виждалали си пързалката в морската - смешна работа - 5 на 5 метря я има, я няма, фраш - ужас  ooooh! Кметът пак да отчете точки  Twisted Evil
Красе, а защо не седнеш и ти с него като иска да ака. В смисъл - гърнето в тоалетната, ти на тоалетната чиния и така, да не бъде негативно настроен.
Рибка хапваме често - на фурна или във фолиото на скарата. Татянка - давай линка към рецептата  Hug
Ролеви игри не играем, обикновено се гоним, ритаме топка в коридора и правим гимнастика. Под гимнастика разбирайте да застанемс него един срещу друг, да се хванем за ръце, той се катери с крака по мен и прави задно салто. И се покланя и си пляска. Един ден си дойде с този номер от яслата, само се чудя кой го е научил там като знам възрастта на персонала  Thinking
Коледните подаръци - най-успешни се оказаха пистите от шефа (денонощно може да пуска колички там), животинките от Плеймобил и пъзелите, а и едни рибки от кръстниците ни, които се ловят с въдица с магнитчета.
Роси, стискам палци всичко да е ОК с бебока и теб  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт