Красе, как 7 дни
Ходи сигурно в яслата. Сушени сливи , кивита , такива неща не можеш ли да пробуташ?Енви, Симона яде риба в огромни количества. Снощи яде някаква бяла риба, доста безвкусна за моя вкус, но тя яде мноого. Като отидем при девойките ми, там почти винаги и готвят разни морски, прясно закупени от рибарите по морето - зарган, сафрид. Не успяваме да и изчистим, като чипс я яде.
А иначе и Симона е от нудистите. Това честно казано ни създава най-много кавги и проблеми в къщи. Води мен до истерия, а за нея - наказания. Но щом казвате че всички са така, дали да не спра да се фокусирам върху това.
И от мен въпрос : играете ли ролеви игри. Че при нас в момента е само това. Сигурно е резултат от многото филмчета, обаче постоянно съм строена , да съм я вълк, я Уинкс.
,
, а Вили я успокоява и почиства..., 

.

СъЩо и с плюШените игра4ки и куклите (към които интереса е все оЩе слабо иzраzен).
- каквато и щуротия да направя детето се забавлява и играе с кеф.

Той не знае що е то плод или зеленчук. Абсолютно съм съгласна с Татянка - приготвяш му за вечеря нещо по-полезно - като не иска да яде - няма да яде, да стои гладен. Поне аз така процедирам, но Алекс се научи и всичко да яде. А за готвенето - правя неща, които ми отнемат не повече от 15-20 мин приготовление, после то да си се готви в тенджерата или фурната, през това време си играя с него. По едно време даже приготвях вечерята от предната вечер. Докато се храним и тя си се готвеше. Реално - да свариш едно пилешко месце ти трябват 5 мин - колкото да го сложиш в тенджерата и на котлона, а гарнитурката - пак толкова - да сложиш едни зеленчуци да се задушават примерно или картофи във фурната. След час най-много ще си имаш вечеря.