сигурно са и удобни 
А и тя е на свекърите - като ходят насам-натам все ще закачат, откачат столове!
и вкусна - свински хубави ребърца/рагу/ се нарязват на парчета и се намазват обилно с горчица, мед, кетчуп, всичко 1:1:1 малко черен пипер може да се сложи и така киснат - или в хладилника, или директно се слагат да се пекат с малко вода. Като изври водата остават на собствен сос и се запичат. Цвърчат и се топят сладко-пикантно в устата.

)

. Дано всичко мине гладко и успешно, с вас сме!
Ама станал е невероятно лош баси! Вчера вечерта си лягаме , той до мен на спалнята спи, беето от другата ми страна в коша, човек да каже, че съм най-щастливата мама, ама не би - или единия реве, или другия ме подритва; или единия цока , или другия се е отвил и му изстива тялото; или Тони иска да чета в тъмното, в 11 часа и аз вече се зъбя да заспива, или бебето реве, че иска да е при нас на спалнята. Само като го сложа и му подам цица и той се отърка в нея и заспива като пън. Не че е бил за яденето. Сутрин става студено и аз се изнервям, В 3 след кърменето слизам в мазето и дърва да заредя в котела
Сутринта Тони не иска да става, гадно било в градината, искал тук. Но това тук не е вкъщи. "Вкъщи" е при мама и татко, при пра-баба му Кики
Баща му го раздаваларж, търпелив, прави ми забележки като го тероризирам или като се държа лошо с него, но сега направо издивя и го натика в космонавта, нахлузи му ръкавиците и го грабна да го кара.
, не иска шише, иска само кърма. Ако е в шише и кърна цока, но му е по-добре да е от гърдите. АМ единствено приема само с кърма в него. Затова мисля, понеже прочетох какво ми е пейстнала СМИН/ 10х, Смински!
/, да му смесвам в кърмата и АМ, един вид да правя хибрид - кърмата ще я затоплям, но нощем ще си е на 'вредната кърмичка', защото не мога от завиване, рев, ритници и бутане на коли в кревата да стана и да цедя, пък да грея....

Препоръчани теми