А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 129
  • 305
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Рали, на "Ариана" ли ходихте, а малката качвахте ли я на кънки?

Дано скоро да има новини от Бабъл, макар че като ги знам как в "Пирогов" се мотат с изследванията, може доста време да нямат никакви резултати.  Close

И Вальо все се съблича и събува. Днес цял дообед седи по голо дупе, наведен надолу, щото искал да си помирише пацата  #Crazy ooooh!

# 31
  • Варна
Татянка, честит имен ден, да си жива и здрава и все така лъчезарна!   bouquet
Честита месечинка и на малкия Дидо  Heart Eyes
Ама тия априлчета все едни и същи пакости правят, моя и той е в нудистки период! Съблича се по голо дупе и търчи из къщата. Онзи ден си мислех, че ще ни опикае докато вечеряме  Joy
Бабъл, дано вече е минало всичко Praynig
А накънките откога им се каня , лелеее..Като живеехме в Моска имах професионални, ама това беше преди 25 години, оттогава все си мечтая да се кача на кънки. Ето сега има 2 пързалки във Варна, а още не съм ходила..
Май ще ходя на Депеш Мод, след 3 месеца мрънкане изнудих моя Mr. Green  Сега остава и парички за билети да намеря, бляяя..аман от това безпаричие..и нет-а ни спряха на работа, за резил сме вече!

# 32
  • софия
Татянка, Честит имен ден и от нас! newsm51

офффф, Рая също много обича да се съблича гола....и да танцува...има си любима песен от YOUTUBE...на WINX Joy или пък подскачаме двете на песен на Устата Embarassed

# 33
  • София
Танчонски, Да си жива и здрава, Честит Имен Ден!  Hug  bouquet

Вести от Бабълчето - обади се, редяли пъзел с Магито. Добре били, правили изследвания днес, сложили абокат на Маги - не е приет радушно, но това се подразбира. Изпраща поздрави на всички!  Heart Eyes

За разболяването през този ясленски сезон - да не ме чуе дявола, но няма нищо общо с миналата година

# 34
Ох, все забравям да спомена, че единствения път, ама единствения, в който донякъде съжалих, че нямам момиче засега, е като прочетох лафа на Мейфлауъровата мома, онова "Не съм жена, не съм маймуна, какво ли съм" Joy Тази Ема ще ме убие просто! Hug

Тони продължава да пуска камъчета в гащите. Дали вече не трябва да ме обзема паника? Понякога ако го видя, че се умълчава го слагам на гърне и ака в него, но в 90% пада камъчето и той казва, че е паднало. newsm78

# 35
  • София
Аги, и Станимир си върши тази си работа в гащите/памперса. Вече отношението ми клони към непукизъм, но в съответния момент ме обхваща тих бяс - толкова по лесно ми беше с памперсите, сега пера гащи по 2 пъти на ден  Confused

# 36
  • Варна
Момичета, проблемът с неакането на Ники става особено драматичен. Вече подлудявам, пие лактоза, давам и дуфалак от време на време, но има много слаб ефект.
Налива се с прясно мляко и тъпче шоколад, иначе не хапва почти нищо.
Не знам вече какво да го правя?!! Днес ровичках с термометъра, нищо не става. Не знам дали не е акал в ДЯ. Те все нищо не знаят, а аз така не мога да се ориентирам какъв е периода..
Сега се ужасявам дали не стават утре 7 дена. Коремът му е мек и е много довоелен от живата, по-бесен от всякога.
Юлче, какво беше давала на Дани? Норфлор ли беше?
Това дете ще ме побърка, чета темите за запек, ми то освен съвсем да подлудея нищо друго не става...

# 37
Красе, Шоколад zапи4а  Naughty  Спри му Шоколада, ако Ще 2 дена гладен да стои, докато прояде неЩо друго. Дай му по zдравословни работи. Просто не купувай пове4е Шоколад и проблемът се реШава.
Или ако държите на сладки боклуци, дай му гумени ме4ета, те имат обратния ефект (в големи коли4ества, даже на опаковките предупреждават  Laughing ).

# 38
  • Варна
Красе, Шоколад zапи4а  Naughty  Спри му Шоколада, ако Ще 2 дена гладен да стои, докато прояде неЩо друго. Дай му по zдравословни работи. Просто не купувай пове4е Шоколад и проблемът се реШава.
Или ако държите на сладки боклуци, дай му гумени ме4ета, те имат обратния ефект (в големи коли4ества, даже на опаковките предупреждават  Laughing ).
Налива се с прясно мляко и вода, яде филии намазани с нещо и това е друго не яде.
Не държа на нищо, просто той се тръшка неистово и давам, за да го изнудя да направи нещо. Като да речем да тръгне за ДЯ Twisted Evil  Шоколадите ги накупиха бабите, аман от Коледа насъбра един куп, пък и ние все купуваме шоколадови яйца Rolling Eyes
Не знам направо какво ни се пише, ако спрем, това дете има изключително тежък характер ooooh!

# 39
Хляба съЩо zапи4а  Wink

Красе, не вярвам 4е е само характер. Едно е характер, друго е въzпитание. Ако оЩе от сега той се нау4и да прави неЩо само ако го иzнудваШ, как можеШ да о4акваШ да прави неЩо от само себе си? Нима о4акваШ на едно 3 годиШно дете (4е и толкова няма оЩе) да му дойде акъла в главата?  Wink
Аz действам по друг на4ин, не zнам до колко е правилен, но да споделя, може да ти е от полzа. Ако тя не иска да прави неЩо което ТРЯБВА да се направи (примерно ходене на ДГ), й каzвам "Имаме 2 варианта сега. Първият е, 4е по4ваШ да ми съдействаШ и отиваме в детската. Вторият е да продължаваШ да се инатиШ докато аz се раzсърдя, но в крайна сметка пакЩе ходиШ на градина, само 4е тогава аz Ще бъда сърдита. Кой вариант иzбираШ?"  Mr. Green ...и действа в пове4ето слу4аи.

Щом до храната, ами не му предлагай филии. Сготви му zелен4уци. Ако не ги иска, ми няма друго. Има право да не харесва неЩо и да не го яде, но примерно ако правиШ месо с 1, 2 zелен4ука и гарнитура ориz или варени картофи, все неЩо от 4инията Ще яде. Ако не, Ще се нау4и. Не са бебета ве4е  Naughty Сега се съzдават навици, и не вярвам 4е искаШ неговите навици да са да яде Шоколад и филии и да слуШа само ако Ще има награди  Thinking

# 40
  • Варна
Таня, неговото е и на психическа основа. Сам се стиска и то нарочно. Имаше едно кошмарно изхождане с много твърдо ако и "обилно полято" с кръв. Много се измъчи горкия и от тогава е ад, не иска и това е.   от лактозата не го боли, ама то си помни и това е. Винаги е имал проблем с акането, но такова чудо не е било. Аз съм виновна, че изпуснах момента да му давам лактоза още преди. Щеше да си ако по-меки и нямаше да се уплаши. Сега вече не знам.
С ДЯ проблемът е, че го води баща му и той просто си иска мен. Когато му се спи реве и се тръшка за мен, баща му едва успява да го завлече до ДЯ. Разбирайте отставя го с дрехите и обувките и жените се оправят по-късно с преобличането. Аз не мога да поема Дя, защото  работното ми време е неудобно и за водене и за вземане.
Аз не съм с него по цял и ден и вечер много се лигави, както и сутрин де  Rolling Eyes Номерът винаги минава, защото мъжа ми го оставя да ме"действа" през цялото време ме кара да му нося нещо, не дава баща му изообщо да му носи вода или гърне. Оня пък ми е кеф нали не го вдигат през пет минути  Twisted Evil Цяла вечер се крещи "мамо искам.., мамо донеси ми.."
Все гледам да не го оставям да се налага, но все ми е трудно, все избирам по-лесният начин и ми се качва на главата Embarassed
Сега като гледам май и хляба ще спрем заради него, какво да се прави ще се вталяваме.. Само, че какво ще яде малкият тогав ане знам, аз нямам време да готвя.

# 41
  • Boston, MA
Татянче, честит имен ден!

Стискам и аз палци на Маги, дано операцията мине бързо и успешно.

И ние сме във фаза голям инат, за абсолютно всичко се разправяме, не искам да ям, не искам да спя, не искам да се къпя, искам мама, после не искам мама... за яденето почти съм се сдала, оставила съм го почти само на марулена салата... като не ще, да не яде.

# 42
  • Варна
Добро утро!
По проблема на Ники все си мисля, че е и малко наследствен. Баща му и аз сме с такива проблеми, явно има някаква връзка. Като добавим и зверското захранване, което премина детето, заради малоумна докторка и неинформирана майка, пак аз..какво друго може да се очаква, освен проблеми с коремчето ooooh!
Дано имам нет-а на работа, че аман вече Sick

# 43
И аз не мога, да следя, дали ака в ДЯ Велина, а напоследък се е позапекла... Rolling Eyes

С яденето няма общо взето проблеми - има си манджи, които обича и други които не поглежда, и това си е, но е нормално. Неудобното е, че това което Петър предпочита, Вили не го яде и обратно, но все имаме готвено.
Ако много се запъне - давам кисело мляко с овесени ядки и малко Нескуик за камуфлаж, което никога не се отказва.
Сладостите от Коледа съм ги прибрала в едни торби нависоко - давам в най-краен случай, ако не мога да отбия претенциите им.

Ядат ли риба априлчетата? Thinking
Вили не, а брат й на нейната възраст сам изяждаше по цяла скумрия.

Юлче, Иво направо в ДГ ли ще тръгва, ще върви по-напред от набора си или на есен ще повтори групата?  Thinking Желая му успешен старт!!! Hug

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 08:58 от envia

# 44
  • Русе
Със закъснение малко...
Честит Имен Ден, Татянка!
Да си здрава, щастлива, все така интересна, всеотдайна и с голямо сърце!  bouquet

Красе, ужас! ooooh! Ами, тези разхлабващи шоколадчета, дето ги има по аптеките и диетичните щандове ставаха ли за малки деца?... или ги бяхте пробвали вече, не помня? Или вместо шоколади, от онези десерти/барчета с мюсли да пробвате? Плодове няма ли да яде, вкл. и сушени под някаква форма? Диди се разхлабва от банани - оня ден изяде 3 и ака 5 пъти (а нормално ходи 2 пъти)... Представям си какъв кошмар ви е  Tired - и Преслав имаше един кратък такъв период на тази възраст, но далеч не беше толкова страшно..., и пак се бях побъркала. Sad

Диди, като Дани -  голям фен на марулите (аз пък, съм направо пристрастена  Blush). Можем само на трева да караме, и ми е гузно като знам, че са нитратни... (само лук и чесън имаме от дядовата градина). Rolling Eyes

Риба, обичат и двамата, ама пък рядко готвим риби. Embarassed Налитат сериозно и на пушена сьомга, ако се докопат до нея. Mr. Green Преслав е капризния вкъщи, но и Диди взе да подбира манджите в последно време. Безспорен хит и при двамата са пълнените чушки, затова във фризера ни има само чушки. Whistling

Чакам с нетърпение снимки на балеринките. Представям си какви са куклички!  Heart Eyes

Слънчев ден ви желая (макар и мразовит)!  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт