А през Новата година дори, АПРИЛчето ще стане на ТРИ!!!

• 12 168
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Татянка, това имах предвид Mr. Green А той нас едва ли ни чете, но да се застраховам Wink

# 76
Татянче, на пръв оглед и сядане съм доволна, само остава да ги возим. Но и двамата нямаха желание да слязат оттам, като ги окопчах, значи - бива.
Между другото ги взех по и-бей, не от майтойс. В майтойс са френския вариант, който няма safe strap на коланчето.
С доставка и всичко ми излезнаха 500 лева двата стола от Англия (някакъв детски онлайн магазин), ако ги бях взела от майтойс щяха да са ми 730лв двата с доставката, а ако ги бях взела от Бг, щяха да са ми 780лв (или 880лв, щото като ги гледах, бяха с намаление все още в магазин 9+). Така че съветът ми е, ако си харесате някое по-скъпо столче - не го взимайте от България, от чужбина даже и с доставката (нашата беше 100 лева) е много по-евтино  Peace

# 77
Ех, Юлче, много са хубави на вид столчетата Peace сигурно са и удобни  Sunglasses
Ние засега караме със столчето Чико на Тони и бебо ще е в кошницата, че като гледах ако сложим 2 столчета отзад в колата... Crazy А и тя е на свекърите - като ходят насам-натам все ще закачат, откачат столове!

Рецепта много трудна и изморителна  Wink и вкусна - свински хубави ребърца/рагу/ се нарязват на парчета и се намазват обилно с горчица, мед, кетчуп, всичко 1:1:1 малко черен пипер може да се сложи и така киснат - или в хладилника, или директно се слагат да се пекат с малко вода. Като изври водата остават на собствен сос и се запичат. Цвърчат и се топят сладко-пикантно в устата.

# 78
Мммм, Аги, а с телеШко става ли? Мъжът ми не яде свинско (не е мюсюлманин).

юл4е, хвърли ме в оркестъра с тоzи френски вариант и коланите. НиЩо не раzбрах  Crazy  Embarassed

Една много сложна рецепта от мен, но вярвам 4е Ще се справяте в стремежа си да угаждате на милото  Wink
Макарони с пуШена сьомга в сметанов сос
Сварете макарони (аz го правя с пълноzърнести фарфале (пеперудките  Wink )
150гр. пуШена сьомга се наряzва на ивици
3 пресни лука се наряzват на ивици съЩо (не по дължина  Laughing)
Стопляте 150мл прясно мляко с 150мл портокалов сок и 150мл сметана
добавяте сьомгата и лукът
...и готово   chef  Wink

# 79
Танче, как на ивици, но не по дължина? newsm78 Да попита тъпото магаре...
И още нещо, смесваш ли макароните със сместа накрая или поливаш?Понеже като се смесят и то от нишестето се сгъстява някак, ако е в чинията соса по-отделен стои, затова питам. Ние такова не сме яли никога....

# 80
Ми как да обясня, мен ми липсва кулинарния ре4ник  Embarassed  Зна4и, пресния лук нали е дълъг, да ре4ем 20см, и Широк 2см някъде. РежиШ така, 4е да имаШ пар4ета от 1см на 2 см  Laughing  Виж, намерих снимка иz нета, така http://www.icy2.de/wp-content/uploads/2008/07/ameisen2.png Ще иzглеждат  Peace
Може да смесваШ, или да поливаШ. Сосът не е гъст, но дори да ги смесваШ няма и да се сгъсти.

# 81
То това е на широки пръстени, да. Peace Схванах.ЮЗначи трябва утре да си сваля рецептите.
 eat
Данче,  спасяваш ме душа!Твоят уред сега ще грее кърма, за да трепе веществото й! Wink

# 82
Аги, първоначално и аз се зачудих какво е това при вас и коментирах с Бу. (Нали се обучавам за ЛЛЛ). Та възможно е да е такава, но не е задължително да даваш с шише, но ако така ще си по-спокойна - действай. Този вид жълтеница не се характеризира със сънливост и висок билирубин, обаче - просто бебето е жълто, иначе си наддава добре и изобщо е ОК.  Peace
Ако искаш прочети тези две статии от библиотеката: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24494.0 и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22297

Аз метнах едни картофи с моркови във фурната и ще ги запека с кашкавал, отделно има разни месцета - колбаси. Татянка, твоята рецепта звучи много вкусно, ама я кажи за сока - пресен или от кутия   Blush

# 83
Сминс, zависи дали ПеШо 4ете тук или не  Joy

От кутийка  Peace

# 84
# 85
  • Варна
Привет!
Мерси за съветите. Днес му направихме клизма и се изака. Голяма смрад, големи количества, наистина е било седмица или поне 4 дена. Поне не го боля, лактоза нали омекотява. Искаше супа, спретнах една импровизация, напълни я с 3 филии хляб бонукс и после не я яде. Тикнах му една активия и там 2 лъжици, рева за шоколад, ама няма Twisted Evil Тръшка се за каквото му падне, рева като магаре, легна си гладен и доволен щото се изака. След това гордо докладва събитието по телфона и на двете си баби. Абе щастлив го раздава.
Ще видим да купим и сокоизстискавачка и да пие фрешове. Не иска да яде плодове, какво да го правя, не мога насила да пълна устището. Поне да ядеше овесени ядки, на мен ми действат светкавично. Ама той хич не ги кусва, месо също не яде. Къв се извъди такъв не знам. Яде кренверши и обикновен евтин салам, демек боклуци.
Роси, дано всичко е добре с бебето Praynig
Моята приятелка е бременна в 11 г.с. и има кървене, само лежи и се шашка. Скро ще ходи на ФМ, дано ипри нея да е ОК. Не знам как издържа без нет и само пред един ТВ, но какво ли не прави една майка за детето си, макар и не родено Heart Eyes

# 86
Ох леле, докато ви изчета се озорих. Ама така е като не съм редовна. Изтървала съм и празници гледам.

Бабълче, силно стискам палци за утре Praynig. Дано всичко мине гладко и успешно, с вас сме!

Юлче, ха честито ( и за градината и за столчетата). Ама при вас много рано се разбира кой е приет, браво!

Пълен блокаж ме обвзе, явно трябва да полагам глава вече. Лека от мен.

# 87
Ох, момичета!
Започна се с пердаха на батко Тони! Blush Ама станал е невероятно лош баси! Вчера вечерта си лягаме , той до мен на спалнята спи, беето от другата ми страна в коша, човек да каже, че съм най-щастливата мама, ама не би - или единия реве, или другия ме подритва; или единия цока , или другия се е отвил и му изстива тялото; или Тони иска да чета в тъмното, в 11 часа и аз вече се зъбя да заспива, или бебето реве, че иска да е при нас на спалнята. Само като го сложа и му подам цица и той се отърка в нея и заспива като пън. Не че е бил за яденето. Сутрин става студено и аз се изнервям, В 3 след кърменето слизам в мазето и дърва да заредя в котела  Crazy Сутринта Тони не иска да става, гадно било в градината, искал тук. Но това тук не е вкъщи. "Вкъщи" е при мама и татко, при пра-баба му Кики Shocked Това го говори откакто родих. Вчера му купих 4 чифта супер хитови чорапи с влака Томас, сега не пожела да ги обуе - гадни са. После му ги сложих в раницата - искал Томасите, хубави били.... #Crazy Баща му го раздаваларж, търпелив, прави ми забележки като го тероризирам или като се държа лошо с него, но сега направо издивя и го натика в космонавта, нахлузи му ръкавиците и го грабна да го кара.
Това е, вечер се почва , че иска нещо, пък не го иска, а като го ошляпам така реве, та чак се дере....
Аз се почествам, игризах си ноктите до крайност, само ме щипят, сърбят, болят гърдите. Тая лекарка добре вика да цедя и да топля, но мога ли в в 11 вечерта , после в 1, после в 4 и в 7 и в 9 дацедя и топля, а плуда ли съм?! По ще ми е добре да дам НАН и да не се занимавам. Това марагенце-млечно обаче не иска АМ  Joy, не иска шише, иска само кърма. Ако е в шише и кърна цока, но му е по-добре да е от гърдите. АМ единствено приема само с кърма в него. Затова мисля, понеже прочетох какво ми е пейстнала СМИН/ 10х, Смински! Hug/, да му смесвам в кърмата и АМ, един вид да правя хибрид - кърмата ще я затоплям, но нощем ще си е на 'вредната кърмичка', защото не мога от завиване, рев, ритници и бутане на коли в кревата да стана и да цедя, пък да грея....
Оплаках ви се.... Wink

Красе, Дуфалак давахте ли му бе? Аз след като се прибрах от блницата си купих, защото се уплаших, че и ден ако пропусна червцата ми ще пострадат и да ти кажа - меко действие има. Peace

Яна, много ми допада стаята и цветовете й!

# 88
  • Варна
Аги, и дуфалака не му помага  ooooh! Яко стискаме, направо му се чудя как успява. Сега е мноого щастлив след като "разтовари"
Айде да тръгвам, още нямаме нет и вече почнаха да завеждат дела за наплатени фактури...вижда му се края.

# 89
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

ЗА МАГИНЦЕТО!!!

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт