През ЯНУАРИ празнуваме година, откак на този свят ни има !!!

• 13 195
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тополчица, "Биогайа" са пробиотични капки, съдържащи лактобацилус бактерия, които  спомагат за стабилизиране на чревната флора. Много често ги препоръчват за борба с коликите, но също се прилагат и при стомашни неразположения.

Теди, дано бързо я преборите гадната Т!  Praynig

Луси, милата! Няма ли кой да те отмени за малко да презаредиш. Че СТефчо сигурно усеща че си изнервена и това още повече му влияе. Поне аз по себе си съдя, като яхна метлата и Ивана също изпада в ужасно настроение.

# 211
  • до една звездичка
И ний сме тука пак. От няколко дни Стела е болна, има страхотна, къртеща се кашлица и сополи, от които не може нито да диша, нито да яде, нито да спи Sad От днес сме на Проспан, а за носа, колкото и да ми е мъчно, ми се наложи да си мобилизирам цялата воля и да почна да слагам и там риномер Confused

На всичкото отгоре, на горния венец са се строили цели 4 зъба, които сякаш се канят да излязат едновременно, а са доста едрички ooooh! Само се моля, до рождения ни ден да мине каквото чудо има да ни се случва Praynig

А иначе три дни не бяхме мърдали...само в една стая, като дзвери Crazy, то, не че днес сме си изтъркали подметките, ама поне излязох да понапазувам ooooh!

Даже бразилиеросите по ТВ-то подкарах Crazy

Оф, стига съм се оплаквала! Embarassed

Честит рожден ден на вече порастналите Александър, Даная, Ели, Мартин, Енцо и Енрико, Александър И Наталия!

# 212
  • Пловдив
Гаде, какво стана с корицата на Гого за списанието?
Сега разгледах снимките - ами той още и още по-хубав става  Heart Eyes Hug
И Васи е прекрасна!
Само да не прозвучи ненамясто - ама и половинката ти ми събра очите  Laughing
Хайде не на последно място - и ти изглеждаш много добре!  Laughing
След тези хвалби - нека наредя и аз моята Миша на опашката за Гого  Grinning

Духче, верно се опитвам да се лекувам. Ама се обаждам отвреме навреме да съобщя, че (все още) не съм бременна  Laughing

# 213
Ex, Ханна, няма как да не те почерпя като се приберем. За корицата, срока е след април. Явно няма да се вкючим, защото пак ще сме за цялото лято в Бг. Но, този път с половинката, няма да ми е толкова самотно като миналото. И да попитам за онова "Все още" в скобичките? Неща са споделиш със старите си познайнички?
Дега, дано се оправи по-бързо мъничката Стела.
Луси, дано и при вас периода отмине да релаксираш, че нали се стягате за второ? Да не те откаже Стефчо сега? Аз бях като теб, пък виж, докарах ги с 5 години разлика  Laughing. Действайте докато е време.

# 214
Здравейте !

Напоследък все повече нямам време за форум , уж студено и сме у нас по цял ден .Не усещам как минава деня . За работата и на мен не ми се връща , дори не съм подавала документи за ясла , така че скоро няма да ме видят колегите Peace

Честит рожден ден на Александър, Даная, Ели, Мартин, Енцо и Енрико, Александър И Наталия! Да са здрави ,послушни и весели деца!

От другия месец ще сме на кухня .Да видим на малката дали ще и хареса  newsm78.

Дега , съжалявам за малката Стела , че се е разболяла .Стискам палци да се оправите бързо , както и на всички болни бебчета Praynig ( извинявам се но пак не съм ви чела , само последната страница  Embarassed Отивам да наваксвам )

И ние се стягаме за рожден ден , още 4 дни остават , а татито пък има в събота .Та ще бъдат едни приготовления - през два дни гости , а другата събота пък ще празнуваме РД на малката за 2-ри  път с роднини  .Изобщо само купони у нас ще има   bigdance2

Хайде чао за сега и дано успея да се включвам по-често , че кофти така като не съм в час  Naughty

# 215
Ех, ама не е чесно, вече втори път малката ми цъква кумпютъра приди да си публикувам поста, ще умра от яд. не ме остават на мира да пиша. Амо моят е в къщи само да отворя форума и почва да ме мрънка за нещо само и само да не чета тук, като съм с децата едното ми гаси компа, другото само хленчи за щяло и нещяло и ме подлудяват, едно мнение немога да напиша на спокойствие. ех оплаках се, сега за какво влязох.  newsm78
Да, да отбележа че конкуренцията много нараства. Първо "духче" номер 2 а сега и Миша са на опашката за Гого. Ние отдавна сме се подредили там, че  и със сватовете много си допадаме, но Гого нещо не се впечетлява от моята мома, все по другите залита, че да видим каква ще стане. Laughing
Дега, да се оправя бързо Стелито, че до рождения ден да е бомба.  Бързо оздравяване и на другите болни дечица. Теди, Аничка   Hug
Луси, не се отчайвай, период е ще мине и друг ще дойде. Просто един ден притръпваш и всичко е наред. Сигурно не те успокоих въобще, но няма страшно и мен ме подлудяват, но не ми пука вече.
Дама липваше с твоите нощни постове, че като вляза вечер късно си те четях, че други няма по тези часове. успех с ремонта. ние преключихме успешно.

# 216
Невенска, ние с теб както и двете сме си взели по-млади мъже, ако децата продължат традицията нищо чудно и Маги да се вреди за Гого  Joy Joy Joy

# 217
Невенска, ние с теб както и двете сме си взели по-млади мъже, ако децата продължат традицията нищо чудно и Маги да се вреди за Гого  Joy Joy Joy
Joy горките ми мъже, хем по-млади, хем с тези жени козирози, нямат шанс да се проявят, камоли да кажат нещо насреща. Joy Но Маги и Мони са водолейчета, така че е по-добре, няма да си срещат рогата с Гого.

# 218
Честит 1-ви рожден ден на Даная, Александър, Наталия, Мартин, Ели, Александър, Енцо и Енрико  bouquet. Да са много здрави, послушни и весели дечица Hug
Много благодаря на Ewito, Пипи, Люси и Katenok за пояснението за снимките, успях Grinning Hug
Вчера ходих на козметик и фризьор (направих си плътен бретон до веждите, скъсиха ми я с една педя косата и се боядисах).
Болничките бързо да оздравяват Praynig Hug
Вале, много е чаровен Гого, а кака Васи е голяма красавица, бонбони Heart Eyes Hug
Ане, честити ходещи крачета на Сашко Hug
Гери, честити ходещи крачета на Нели Hug

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 20:36 от matza83

# 219
  • София
matza83 ДАЙ ДА ТЕ ВИДИМ С НОВАТА ПРИЧЕСКА Wink

# 220
matza83 Честита ти промяна, но само с обеснения не става. Снимки, снимки!!!
От мен отърване днес няма. да наваксам двата изтрити поста. Laughing
Да добавя по темата за зетьовете. Ако Гого ги неще моите фръцли, аз и "малкото духче" съм харесала, че русенци са ми слабост и със сватята ще се погодим, само младите да се вземата. И Жорко на МИА си бях харесала, но с тези дневници за свекървата взех че се уплаших. Grinning И забележете все синеоки съм ги подбрала, не че някой ще ме пита един ден.ха-ха не бях такова момиче. заричах се някога, рус, синеок и софиянец - НЕ, ама то от каквото бягаш такова те спохожда. Joy Да си призная честно е толкова трудно да избираш, защото всичките бебоци са такива сладурковци, че кои по-напред да вземеш, а и всеки ден се променят и стават още по-интересни и забавни.
п.п. аз приспах дзверо и сега няма кой да ми щракне копчето.

# 221
  • София
Я-яяяя какво чета. Mr. Green Невенска, Гад да не мислите, че само вие сте се вредили с млади мъже. И аз съм в отбора. smile3534
Абе защо моето момче никой не го иска. Rolling Eyes Е, не че сме със сини очи ама и ние не падаме по-долу с нашите маслини. Laughing Че и двама Убостника отглеждам, млад сват съм ви приготвила.... Mr. Green
А за късните часове вече ще почакате....свекър ми спи с Алекс в една стая и е неудобно да му тропкам на главата. Grinning
Хайде, че сега отивам да приспивам децата, после свекъра, мъжо.....а мен...кой ли ще ме приспива?!?! Rolling Eyes

# 222
А момичета и ние сме така аз съм по-голяма от любимия. Та ако Тео продължи традицията Маги може и ние да я вземем. Hug Hug Hug

# 223
И аз, и аз съм с по-млад мъж  Laughing

# 224
Хи-хи, ще си кажете вие кой по-млад. ще се окаже че половината сме каки на любимите, но лошо няма.
Меги, ще си навреш таралеж в гащите с тази щурата снаха, ама си ми е добро момиче като цяло, какво да кажа.
Дамче, добра оферта, млад сват Laughing, двама левента...за миг забравих че имаш и батко точно като за нашата кака. Виждаш ли като те нямаше и не се включваш в дискусията, така става, те момите ги обраха вече. Laughing А свекъра как го приспиваш? За мъжо и децата е ясно.
п.п Ужас всеки втори пост мой, като държана на въже съм. Да ходя да си чистя баните, че това остана.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 21:41 от nevenska

Общи условия

Активация на акаунт