През ЯНУАРИ празнуваме година, откак на този свят ни има !!!

• 13 193
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Ле-лее, тук все отракани каки са се събрали  Laughing
Аз не съм в тази категория .. мен рано ме излъгаха и ме взеха млада и зелена Crossing Arms (не че не мога да отраквам и аз  Laughing )

А свекъра как го приспиваш?
Joy Joy И на мен ми е интересно   Laughing

# 226
  • Бургас
От утре пак съм на работа, познайте, дали ми се ходи Crossing Arms На всичкото отгоре, по устно нареждане на управителя, автобусите сутрин тръгвали 15 мин.по рано, и на връщане - 10 минути по-късно. И какво излиза, че работното ми време е от 8 до 16.30, а всъщност ме няма вкъщи - от 7 до 17.30. Уфффф, да издържа до лятото, поне...
Аз, да попитам канадките, нещо оффско от темата newsm78. Бихте ли ме насочили (на лични), лекичко само, откъде да започна да проучвам относно евентуално преселване към вашите краища? Ако намерите възможност, разбира се, много ще съм ви благодарна. 

А Мечето къде се губи?

Честито на проходилите Сашко и Нели! Ане, толкова ще ви е лесно да отговаряте кога е проходил Сашко, нали?

Аз се прецаках Close, с цели 4 години съм по-малка от "половинчо". Стига сте ме дразнили Twisted Evil

hahaha Дама, Thinking какви са тези работи със свекъра?  Joy

# 227
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Александър на мама Илиянчето и Александър на мама Ане!
На Даная на мама Мари,Ели на мама viji , Мартин на мама Lucky@Mamma
 Наталия на мама rumetoo и  Енцо и Енрико !

Да са много щастливи и само да Ви радват!

Дега, Атти дано да се оправите бързо!
 Hug Hug Hug
Теди - стискам палци и на Вас! Hug

Момичета ще си правим ли общ рожден ден!Да не ме забравите ,че пропускам понякога Confused Embarassed
 Embarassed
Котенок- много е неприятно. И аз сега излизам в 8 и се прибирам в 8. Сиянка не я виждам за повече от 2 часа вечер. Вече се развам че вечер се буди и мога да я гушкам тогава

# 228
Момичета, много Ви обичам  Hug
Всеки път като вляза и се заливам от смях, такива сте сладкодумни ....  Mr. Green

Свекъра, приспиваш, а  hahaha Дамче, опасна мома си  Hug
Ама и моето момче никой не го ще, хем рус, зеленоок убосник сме го дикарали  Crossing Arms Ама и аз не се давам, в квартала съм му харесала една мома  Mr. Green

Невенски - как да не ме успокой, екстра съм си. Приспа ли го и ми става едно леко на душата, до сутринта съм забравила какво опако магаре е  и само го мачкам и целувам  Mr. Green Ама така са децата, от период в период, туй му е бебешкия пубертет май  Laughing
Ааа, Гаде, аз за второ трудно ще се откажа, вече го натискам мъжо в леглото  Crazy Само стискайте палци скоро да се хвалим  Mr. Green

# 229
Ето Мия знае как да си скъта момчето, хвърля ви тя пепел в очите с тези дневници.
Невенска нямаш грижи за русенски зет, мъжо си мечтае поне за трима сина  Joy все с единия ще се разбере твоята мома. Хехе ама аз и неродените си деца сватосах.
По отношение на Боби трябва да се действа много бързо, защото точно до нас живее една малка красавица/ наистина все едно е родена гримирана/ ,две годишна и като го види и е категорична МОЕТО БЕБЕ и ако се сещате за Елмайра...а той стои и се усмихва тънко под мустак.
Луси стискаме палци скоро да се похвалиш!

# 230
Ооо, Луси, пак ни пусна по пързалката. Ние те съжаляваме тук и съчувстваме, а то тъмните кръгове под очите били от друго - гониш таткото и се трудите за второ. Ти направо си си за завиждане тогава  Laughing Laughing Laughing

Катенок, добре си се ориентирала. Дай ми малко повече инфо на лични  - езици, образование, възраст - за да ви евалюирам по коя процедура имате повече шансове, че са две, и ще ти дам източник. Ама и аз какъв съм имиграционен специалист ....

Филиии, айде включвай се, че ни е празна пейката без теб.

Духче, пожелавам ти докато достигнете бройката 3 за момчета, да си родите още поне 2 момичета между тях   bouquet

# 231
Ех, ама интересни разговори сте заформили..... Party
Аз съм по-малка от мъжо с цееееееели 5 години, и мен ме излъгаха в крехката 25-годишна възраст  Mr. Green

Духче, Боби съм си го харесала за Нели! Не го давай на друга мома Naughty
Дамче, с толкова мъже за приспиване, работата е опасна, особено е итересно приспиването на свекъра hahaha
Луси, чакаме скоро хубава новина Hug

Всички малки болници да оздравяват бързичко Praynig
matza83, пусни снимки с новата прическа

# 232
  • София
Брей цял ден торта майсторя, а вие сте се сватосали междувременно. Ама така е човек като си вземе млад мъж и после трябва с торти да му се подмазва  Wink

Няма страшно, аз ще бъда добра свекърва. Виж за зълвата не мога да гарантирам  Mr. Green Дайте и нея да я уредим, че от няколко седмици ми плаче да съм и намерела принц с който да си танцува. Изискванията и са: ръст 102-114, коса: руса-жълта, очи зелени; дрехи-сини; да има и котенце; да може да танцува на песента за Пипи дългото чорапче  Whistling

# 233

Няма страшно, аз ще бъда добра свекърва. Виж за зълвата не мога да гарантирам  Mr. Green Дайте и нея да я уредим, че от няколко седмици ми плаче да съм и намерела принц с който да си танцува. Изискванията и са: ръст 102-114, коса: руса-жълта, очи зелени; дрехи-сини; да има и котенце; да може да танцува на песента за Пипи дългото чорапче  Whistling

Мийче, почти напълно мой Марчелко се вмества в изискванията...  Peace
Само че очите са сини и не знам дали може да танцува на песента на Пипи...  Thinking
Ама утре ще го питам и ще докладвам...
  Wink
 Joy Joy Joy

# 234
Добро утро

Тед,Дега стискам палци малките бонбони бързо да се оправят.Както и всички болнички дечица.

Ане,Гери,честити ви ходеща крачета на Сашко и Нели.

И моя Илия никой не го иска. Simple Smile

Аз също съм по-млада от мъжа ми с 5 години.

Луси,дано този период на Стефчо отмине бързо.И ти пожелавам скоро да се похвалиш с  EFP

# 235
Надягео, добре си се завърнала. (аз не разбрах дали си се завърнала от някъде или просто си била без интернет, извини ме )

Мидичка, добре дошла сред нас, не се притеснявай да питаш. Много се радвам, че геройски сте се справили с тежкото изпитание на преждевременното раждане. Има едно момиче във форума, чиято дъщеричко е също много рано родена и още се бори, миличката ден за ден  Sad
Детето ти е чудесно, знаеш клишето, че всяко дете е различно, така че не се притеснявай. Конкретно на последното ти питане - а моята дъщеря само вади, разглобява, разхвърля, т.е по-скоро е деструктивна, отколкото обратното. Но аз затова не се притеснявам.

Вчера трябваше да сме на консултация, но аз я отмених, не ми се ходеше за едното мерене и теглене в този студ, а и по новия ни режим, точно в отдредения ни час, Моника спи дълбоко (11.30 на обяд). Така че остава загадка колко сме пораснали на годинката. Като си спомня как се притеснявах първите месеци...
Ние сме с мъжа ми сме родени в една и съща година, но аз съм с цели 11 месеца по-голяма. Но когато си говорим действително за разлики във възрастта в полза (?) на жената - една от най-добрите ми приятелки е по-голяма с 9 години от бащата на детето й.

Валя, много хубави снимки, прави ми впечатление, че навън -30, обаче у вас явно е топличко, така съдя по тоалетите на дамите  Sunglasses 
Люси, предусещам, че скоро ще се похвалиш, така да знаеш  Hug

# 236
  • пред екрана
Привет,
Невенска,Вале, Дама, Меги, Силви, Миа, Стели и аз се цопвам в компанията на омъжените за по-млад.

Тед, Дега, скорошно оздравяване на малчовците!

Честито прохождане на Сашко и Нели!

Вале, и аз ще ти пратя инфо да ме светне имиграционния специалист.

blueeyes, понеже се местихме от Нова Загора в Хасково и 2 месеца бяхме при бабата на мъжа ми, та нямахме нет. Това е причината за завръщането ми. Сега вече сме си у
нас, ремонта приключи и като се нанесохме ни направиха водосвет.

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 10:20 от nadya_geo

# 237
Добро утро!
И моя Боби никой не го иска, ама аз съм си избрала моята любимка Даная Heart Eyes
Сутринта го водихме да му взимат кръв за хемоглобин, след 16ч. ще излезнат резултатите, дано всичко е наред!
Ще пусна снимка, само трябва да се снимам Simple Smile
Моя мъж е по-голям от мен с 1г. и 2м.
Люси, очакваме да се похвалиш в най-скоро време със страхотната новина Hug

# 238
blueeyes  много ти благодаря за топлия прием. Сигурно говориш за Николина и нейното момиченце.И аз следя темата й всеки ден и се моля за чудо. Знам какво преживява и толкова ми се иска всички тези притеснения скоро да останат зад гърба й.
Понеже виждам ,че си "резервирате" кандидати и аз да се включа. Мария си има предпочитание също. Само дето забравих кой беше Embarassed. Но щом го открия пак ще пиша. Като гледаме кллипчетата с него много се радва и даже  за първи път започна да пляска. И сега вече само браво прави.
Това е за сега от нас  bouquet

# 239
Момичета, какви са тез млади мъже newsm53, какви са тез свекъри, дето ги приспивате smile3503....

А за мини-зетьовете – не сте ни искали, но ние сме се обещали на 3-4 места. Ама едните не знаят за другите, нали разбирате newsm03...

Луска, само така за второ... натискай smile3508...

МИА, за Ева, ако с Марчело нещо не се спогодят, мой Бобчо ти предлагам.... е, от изискванията отговаря само, че има сини дрехи... ама е готин... оправя се със жени, нали има 2 сестри... smile3525

Общи условия

Активация на акаунт