През ЯНУАРИ празнуваме година, откак на този свят ни има !!!

• 13 192
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Айде като сме отворили пазара на булките и аз да предложа моята девойка. То ако спазваме принципите в нашето семейство кандидат зетя още не е роден  Laughing Иначе предлагам синеока, танцува единствено и само на металика и може да си мирише чорапите с отвращение  Joy

# 241
  • София
Мидичка, мой Жоро нито прибира, нито дава.

Да ви кажа при нас нещо липсват двата долни втори резци. 4-те първи кътника почти са избили едновременно, а от вторите резци няма и следа. Нито подуто, нито нищо. Може и да тръгнат после и не че съм се притеснила особено, ама ми е странно newsm78

Уж се зарекох тази тема много внимателно да я чета, а съм пропуснала мерака на Люската за втори номер. хайде действайте 2 години е една приятна разлика.

Зимна, аз исках Беа ехееее от кога, че ми е много, много сладичка. Ама вие се насочихте към други мъже  Laughing

Нашия проблем с принца е много сериозен. Изискват ми го, все едно мога да го купя от магазина. За съжаление 5 годишните момчета не знам дали разсъждават по този начин и дали на въпроса "ти принц ли си?" отговарят утвърдително. Надявам се след 2-3 седмици като тръгне на детска, да си намери някой принц (има там един Иван, дето се съмнявам че е прототипа  ooooh! ) че в чудо съм се видяла.

А за водещите млади мъже, имаше бразилски термин, ама защо ли не го помня. Я френско и испано говорящите да кажат дали се сещат нещо подобно.

# 242
Добро утро...
Мийче, не ни щете значи принца вие... Crossing Arms
Ами, здраве да е...
А иначе и сини дрехи имаме, и котенце, ама щом пък не ни щете, ние ще се огледаме за нещо по - младичко наоколо...
Майка му като не е взела по - млад татко, барем синовете да се радват на нещо "агнешко"...

# 243
Зимна, аз исках Беа ехееее от кога, че ми е много, много сладичка. Ама вие се насочихте към други мъже  Laughing

Мийче, кои мъже, бе  newsm78..... ще се разберем, щом ти е сладичка newsm03

# 244
  • София
Малеее, какъв пазарлък.  Joy Joy Joy Щом и резерви има ...
Ние пък сме си харесали Лъчи. Ако тя се възпротиви си имаме резерва - от градинката. Grinning
Нищо чудно да се забравиме след време и един ден да се срещнеме като сватове. Тогава ще пишеме в теме "Внуците ни забавляват в дните дето ни остават".
Но моя Крисик, ако се е метнал на баща си мойта снаха ще се роди след 20 години! Mr. Green

# 245
Хмм, и мойто гардже никой го не ще newsm78 Ама аз пък и го не давам, малък ми се струва още Mr. Green

искам да ви питам дали има друго хулиганче, освен наш'то, което да отказва да пие мляко вечер? Какви ли не тактики пробвах - ново шише, чаша с накрайник, обикновена чаша... не ще. виж, киселото мляко го хареса, снощи му дадох за пръв път. ама дали може вече да заменя АМ с кисело мляко?

# 246
  • София
Зимна и Невенска да готвят чеиза и да ми го показват на лични да избирам  Joy

Джулка, вас с Марчело ви чакаме в подходящ ден: Ние кралиците да пием кафе, а наследниците да се опознаят  Grinning

Спирам със спама, че замърсявам околната среда, ама като сет се скрили от чата.

# 247
  • София
А Добър ви ден! Laughing
Как е днес хавата? Laughing
Спахте ли тая нощ момичета или само се чудихте тая пуста Дама как приспива свата. Mr. Green Ами лесно бе момичета, постилам му, давам му баткото, гася лампите и...той заспал преди детето. Laughing Вие какво очаквате? Rolling Eyes Ако мъж ми имаше брат да се чудите него как приспивам ама баща му..... hahaha
А иначе гледам май модерно днес момата да е кака на мъжо. Mr. Green То приказката "Вземи си кака да те отрака" важи с пълна сила в днешно време. hahaha Ноооооо  моите момчета не ги давам  Naughty. Аз ще си ги отракам. Mr. Green Пък те после да се редят за млади булки, така че родените преди 05.01 хич да не се надяват. Joy

Пипи, не се тревожи бе, давай си му манджички за Лека нощ. Grinning  Моя и манджата си изяжда и млякото си изпива. Laughing
Габи, много ме разсмя с бъдещата ни тема. hahaha
МИА, моя торта не яде ама виж ако мацка изскочи от тортата...това е друго нещо. И тортата и мацката отидоха. smile3508
Хайде весел ден.  Hug

# 248
Зимна и Невенска да готвят чеиза и да ми го показват на лични да избирам  Joy

Ааааа, не на лични..... Тук, тук, он-лайн, лайв.... да няма скрито-покрито... че Невенска, ако извади някакви канадски чеизи, корекомски, специални, да можем да надцакваме овреме....

И аз спирам да спамя... не за друго, ами излизаме вече наистина....

# 249
  • Пловдив
Здравейте от нас!

Ние пак се покрихме , но след миналата седмица , която изобилстваше от купони ( два дни празнуване на РД и един ден ИД ) , от вчера Ивче  е болна . Вдига много висока Т , вчера почти не е спадала под 39 , като достигаше 39.5. Според педи е вирус, което ме подсети , че във вторник ни гостува едно момиченце , преди няколко дни боледувало със същите симптоми . С Ивче добре си омесиха играчките и лигите и резултатът е налице  Sad . Днес пак е с Т , но засега е по-ниска. Иначе педи каза под 39 да не давам никакви температуропонижаващи. Та върлуват си гадните вируси , мамка им . Пазете се  Simple Smile

Иначе относно сватосването ние си бяхме избрали Емо , но щом Пипи не го дава  Simple Smile , ще си търсим друг.

# 250
  • София
Зимна, не че нещо ама винаги съм се чудила...кой снежко си подскача сам покрай вас? Laughing
(За долу в подписа ти питам  Wink)

# 251
Зимна, не че нещо ама винаги съм се чудила...кой снежко си подскача сам покрай вас? Laughing
(За долу в подписа ти питам  Wink)

Ми, Боби си подскача.... Blush

Ей, нямам спирачка, да знаете... Ще мълча 24 часа за наказание Embarassed

# 252
Я стига сте се срамили, спамете си нали трябва да има веселба.  Hug
На болничките дечица стискам палци да се оправят бързо.
Аз съм измислила нов олимпийски спорт-колко бързо мога да извадя съдовете от миялната и да наредя нови преди да е дошъл терминатора.
Пипи може да му даваш съвсем спокойно кисело мляко вместо АМ вечер, ако няма никакви алергии проявени или наследствени. Киселото мляко е с пресечен белтък и няма такъв алергенен потенциал. За прясното мляко има спорове след 2г след 3г ...аз лично смятам прясно мляко скоро да не давам след всичко ,което съм изчела до момента. Но това си е мое мнение.
Моят мъж отвори по погрешка едно от тези чисто месни пюрета. Аз се чудих какво да го правя,че не ми се готвеше и  намазах част от него на филия. Има вкус на пастет и Боби си го изяде с апетит. Става за чудесна закуска ако някой се чуди какво да дава.
Пускам ви един интересен линк, за тези които не са го чели вече и се интересуват от захранването http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=327659.msg8765372#msg8765372 сори ама така и не разбрах как се прави хипер линк

# 253
  • Бургас
Голямо сватосване настана тук Laughing.

Зимна, да не си посмяла да мълчиш! Никакви такива!

И аз стискам палци, болничките да оздравяват по-бързичко Praynig.

И, ФиЛ, последно каза че май се разболява и оттогава не е писала. Фили, оздравявай миличка, много липсваш Hug Heart Eyes!!!

# 254
  • София
Дама, с тоя младия палав сват дето го предлагаш, ще взема да си дам щерката на Косето. Като една бивша парашутистка как мога да устоя на един сват пилот.  Blush  А пък и сте градски с мъжа ми, та и вие ще си паснете.  Grinning
Е, малко ми е стара момата - само една седмица е по-голяма от ергена, ама е набор 07. Та не знам дали ще одобриш.  Thinking
Имаме си и ние в квартала един кандидат-зет, ама в тия студове нещо се позабравиха младите, та е време да помисля за резервен вариант.  Grinning

А днес най-накрая си подадохме носа навън. Поразтъпкахме се в снега, Ивана помогна на едни каки да направят снежен човек, зачервихме бузките и след по-малко от час се прибрахме.

Общи условия

Активация на акаунт